גניבת אופנועים

zionbublil

New member
גניבת אופנועים

איך אתם ישנים בלילה כשיש כלי של 100.000 ש"ח למטה בחנייה שכל מאנייק יכול לבוא להרים וללכת ממה שאני שומע יש סיפורים על אנשים שהרימו להם כלים באמצע היום בלב רחוב סואן מה עושים?

בועז בר

New member
אני למשל ישן מצוין כשיש כלי של 100Kש"ח בחניה

למטה. זה האופנוע של השכן בכלל
ואם זה השכן שלא ישן
כנראה שאין לו שרשרת/ אזעקה/ ביטוח מקיף/ מאהב/ת עשיר/ה...

C O L T

New member
עושים את כל ההכנות הדרושות

קודם כל כמובן הכסף, כמה עשרות אלפי שקלים שמורים בצד מיום קבלת האופנוע. במזומן, בהישג יד. אחרי זה הקשר, מאוד חשוב. כל כמה זמן רצוי לבקר אצל ה"חברים", לשבת לעשן איתם נרגילה, לשתות כוס קפה. תוך כדי צריך לברר בעדינות "אחמד, עוד יש לך את המספר של הסלולרי שלי? סבבה! אני זמין כל היום!" אחרי זה למצוא חבר עם טנדר ולתת למוסך כמה אלפי שקלים על החשבון. אז ביום שהאופנוע נעלם הכל מוכן לפקודה, תוך שעות ספורות מגיע הטלפון, מועבר הכופר, האופנוע מוחזר על הטנדר, קצת שבור ועקום, אבל שלם. שבוע בתיקון ואחרי סיום התשלומים הכל חוזר לשגרה, אפשר להתחיל לחסוך לפעם הבאה. SO FAR SO GOOD. אם זה עובד למה לתקן?

h a j b i

New member
איך אתה יכול להסתובב ברחוב כשאתה יודע

שכל מאנייק עם סכין בכיס יכול לדקור אותך כי ככה בא לו? איך אתה ישן בלילה כשאתה יודע שיכולים לפורץ לך לדירה, להרדים אותך עם סמרטוט ספוג בחומר הרדמה, ואז אחרי לאנוס את אשתך\חברה שלך\אחות שלך\הבת שלך ולברוח עם חצי הרכוש שלך? ובכלל, איך כולנו ישנים בלילה כשכל יום יכול לנחות איזה טיל איראני בכל מקום בישראל? התשובה אותה תשובה.

bikbak

New member
הכל חוץ מהטיל האיראני

טיל איראני עלול רק לסדר פה את המצב, כל השאר באמת מדאיג מאוד.

bikbak

New member
שכחתי לציין

עם שני תינוקות בבית מי ישן? לזה אפשר לקרוא שינה? מה קורה כבר עם הטיל? קמצנים האיראנים האלה!

למעלה