גניבה זה לא מילה!!!

Kido2222

New member
טוב... אני לא מאשים אותך...

על זה שאת חושבת ככה... אבל את יודעת מה... אם כבר אז כבר... בואי אני אספר לך את הסיפור על המורה המגעיל שלי.... זה הולך ככה... אצלו... אי אפשר לגשת לטסט אם לא עושים שיעור מסכם... מה זה בדיוק שיעור מסכם? שיעור משולש לצפון... עם עוד שני תלמידים... אשר מתחלקים בזמן נוסעים לכינרת וחזרה... בסדר... אבל להגיד שזה מאמן אותי לנהוג... זה חביב... בקיצור... אחרי המסכם השמן רצה לקבוע לי תאריך לטסט... קבע לי תאריך.. היה לי שיעור אחרי שהוא קבע את התאריך...(הטסט היא שבוע אחרי...) היה לי שיעור... בקיצור הוא החליט שאני לא מוכן... הוא אמר שאם אני לא עושה עוד שיעורים הוא מבטל לי את הטסט... בקיצורץ... מתחיל לאיים עליי ולסחוט אותי... אחרי הטסט... שנכשלתי בו... לא ממש היה לו אכפת... מעניין.. לפני הטסט.. הוא היה רודף אחריי ומתחנן שאני יעשה שיעורים... אחרי הטסט.. הוא כבר לא היה צריך אותי יותר... עכשיו לא מספיק זה... יומיים לפני הטסט הוא נזכר להגיד לי שהוא לא מגיש אותי אם אני לא משלם לו הכל... יופי זה נחמד... אבל למה אתה אומר לי את זה יומיים לפניי הטסט?! 750 שקל... הייתי צריך להוציא מאיפשהו בגלל שהשמן הזה שכח להגיד לי שהוא לא מגיש אותי לטסט אם אני לא "סוגר איתו חשבון..." עכשיו... גם פה הוא איים לי לבטל את הטסט... בקיצור... אחרי כל זה... עברו שבועיים... עברתי מורה..(בצפר ואוטו...) הלכתי לבקש מהדרק את הטופס הירוק שלי... כדי שאני אוכל לגשת לטסט... הפוץ לא רצה לתת לי את הטופס... התקשרתי אליו.. הוא אמר שהוא באירוע, שהוא באשקלון והוא לא יכול להביא לי את זה... אמר לי להתקשר בערב... התקשרתי בערב... והבבון לא ענה לי... ישר חשבתי לעצמי... איך זה שהמכונת שומן הזאת לא עונה לי... התקשרתי אליו ממספר חסום טראח! ענה... מעניין...(כנראה הוא לא שמע את הטלפון...) בקיצור.. יום אחרי כבר היה לי את הטופס הירוק... באותו שבוע היה לי טסט שני... ניגשתי והתוצאה היא עוד 42 יום אני חופש ללא מלווה... :) סורי שיצא ארוך... אבל ככה זה שאני מעוצבן על הסוס יאור הזה... :) ולבקשתי... שלא יחסמו אותי... אני פשוט בשוונג... :)

../images/Emo26.gif

זה שהמורה היה חרא של מורה- זה הגיוני ויכול מאוד להיות..יש הרבה מניאקים כאלה..גם לחברה שלי היה חרא של מורה (אבל לא באותה צורה..הוא פשוט היה יורד עליה בצורה כזאת שהיא הייתה חזורת הביתה על סף בכי כל פעם) ופשוטט מאוד כשהיא עברה את הטסט קניתי לה שלט "נהגת חדשה" - כדי שלא תפרסם ת'מניאק הזה עם השלט שלו.. אבל מה- מניאק הוא לחא - נכשלת. נקודה. לא כי הכשילו אותך בכוונה או שהיה סידור עם הטסטר והמורה - םשוט נכשלת.. וזה בכלל לא משנה - כי עכשיו אתה עם רשיון :)

Kido2222

New member
נכון... אבל הוא עדיין חרא...

הוא פשוט חרא בן אדם... אין מה לומר על זה... ואני יודע שהוא לא סידר עם הטסטר כלום.. אבל עדיין! כאילו מה... אין לו שום זכות שבעולם לא להגיש אותי לטסט אם אני לא יוצא לשיור מסכם שלו... בחיי... כל כך דבילי... טוב אכן לא משנה... העיקר שעכשיו יש לי רישיון... :)

למורה שלך אין אינטרס שתיכשל../images/Emo141.gif

זה לא רק בשביל המוניטין שלו, ולא רק בשביל הסיפוק בעבודה, אלא גם בגלל מיכסות הטסטים. אם אתה נכשל, כמה שיעורים הוא יוכל למכור לך עם הטסט הבא? 2? 5? אבל אם אתה עובר, את הטסט שהוא היה מוכר לך הוא יוכל למכור למישהו אחר, ההולך לטסט ראשון, יחד עם 30, 50 או 100 שיעורים. ובאשר לכך שהבוחן תפס לך את ההגה - לחלק מהבוחנים יש "פתיל קצר", ולהבדיל מהמורה שלך, הם לא יתנו לך אפילו להתקרב למצבים קשים. האתר של קימקא

ראיתי וחייב להגיב

אני נהג כבר כמה שנים על הכביש, ונכון, אני עדיין עושה טעויות על הכביש. הטריק הוא ללמוד מהטעויות האלה, תמיד. טעויות לא חייבות להוביל למצב מסוכן / תאונה, אבל טעויות הן טעויות. ולעניין : אתה בטוח שהכל היה מושלם. תראה : נכון - אתה "צודק". במצב מושלם, הרכב האחר היה נותן לך להשתלב. אבל אם הוא בדיוק היה מאיץ מנסה לעקוף אותך ? מה אז ? אגב, סתם שאלה : הסתכלת במראה, ראית שיש מרחק, נתת גז. הסתכלת שוב במראה ? אולי המצב בינתיים השתנה ? נתת איתות לפני שהתחלת לעבור ?

עו מר 5

New member
אחי, אתה לא תאצין למה הכשילו אותי

אתה פשוט לא תאמין זה ממש לחפש, זה ממש לעשות דווקא וללכת על הקטנות. אני לומד נהיגה על משאית, היה לי טסט שלישי לפני כמה ימים, ונהגתי כמו שאתה אומר "מעולה" בלי טעויות, נהיגה חלקה ושקטה, פשוט נהגתי טוב... אבל נכשלתי. למה? כי הטסטר אמר שכשאני עוצר אני לוחץ קודם על הקלאץ' ואז על הברקס, אתה מבין? ואני עצרתי בדיוק על הפס עצירה לא עברתי אותה בס"מ אבל הוא הכשיל אותי על זה. הם עושים קומבינות הטסטרים והמורים, אין ספק. הרי טוב להם שאתה נכשל.

ולמה עצרת בדיוק על פס העצירה ?

תעצור 5 מטר קודם. אתה רואה שעצרת מוקדם מידי ? תתגלגל לפס ותעצור שוב. גם, זה לא חובה. תעצור לפני, זה בריא יותר. ואם יום אחד, אופס, הברקסים לא מגיבים כמו שחשבת שהם יגיבו. אתה תכננת לעצור בפס עצירה, אבל מעשית תעצור בתוך הסוברו שבאה ממול ? מה תגיד אז ? ואגב, לדעתך, כפי שאמרת, נהגת מושלם. כנראה שזה לא מושלם לדעת הבוחן. כששיחזרתי למה לא העבירו אותי - היתה לזה סיבה. אולי לא סיבה מספיק גדולה "לדעתי" בשביל שלא יעבירו, אבל היתה סיבה.

עו מר 5

New member
אבל הוא לא הכשיל אותי

על זה שעצרתי על הפס עצירה, הוא הכשיל אותי על זה שאני לחצתי קלאץ' וברקס במקום ברקס וקלאץ', אתה מבין?

eyalamado

New member
אז ככה...

היתי בימין והוא אמר לי שמאלה אותתי לשמאל ואז הסתכלתי על המראה למעלה ובצד שמאל ראיתי שיש מרחק דיי רחוק להאיץ ולההסיט את הרכב שמאלה אחרי שהיתי בטוח וכל זה עם הסתכלות מתמדת על המראה השמאלתי האצתי ובאתי להסיט את ההגה לשמאל ואז הוא בעדינות תפס את ההגה והסיט חזרה וזהו זה הכל לא היה שום סכנה שום כלום ממש שילך לעזזל איתו שיעלה לו בבריאות!

הוא רק נוגע או שהוא מלטף\לוחץ?

אתה יכול לתבוע על הטרדה מינית שלא ינגע לך.... עכשיו לרצינות.. אני גם ניגשתי יום שני לטסט ראשון ונכשלתי משטות טיפשית אחת שעשיתי למרות שהיה לי טסט מושלם!! זה היה ממש טעות טיפשית וקטנה אם זה היה טסט שלישי היו מעבירים אותי... הנקודה שלי היא שהם בני ז***ת הטסטרים הם רואים טסט ראשון הם אומרים מההתחלה טוב אפשר להכשיל אותו זה לא יהיה נורא... רק אם המזל איתך אתה יכול לעבור טסט ראשון סעמק אין לי כוח לחכות שבועיים עוד דבר שעיצבן אותי כשהמורה הקריא לי את הדוח הוא היה מזה שמח....ררר

תגובה לכולכם../images/Emo80.gif

ממש מדהים אותי איך אתם מתייחסים לעבודת הטסטרים. אז נכון, יש טסטרים מנייאקים. אבל היי, אתם יודעים כמה תאונות יש בכבישים? רובן נגרמות על ידי נהגים צעירים לא אחראים. אז שוב נכון, לפעמים היכולת שלך והכישורים שלך לא באים לידי ביטוי בטסט, ואתה נדפק- אבל זו העבודה שלהם. לתת לנהג צעיר רישיון זה לא עסק פשוט. בנאדם שאומר שבטסט ראשון צריך להיות מזל טועה בגדול. בטסט ראשון, כמו בטסט השני והשלישי ועשירי צריך לנהוג טוב. נכון שהעין פקוחה יותר בטסט ראשון, אבל זה לא מעיד על כך שתלמיד שינהג ברשלנות בטסט השלישי- יעבור. הוא ייכשל ועוד איך... אתה רוצה לערער? תערער. אני לא מאמינה שזה יעזור לך. הוא נגע לך בהגה קיבינימאט, מה זה משנה אם הנגיעה הזאת היתה עדינה או לא? מה זה משנה אם נהגת מושלם במשך 20 דקות? טעית בכביש. לטסטרים אין שום אינטרס להכשיל אותך, הם לא מכירים אותך, ועצם העובדה שהכשילו אותך לא אומר שזה משהו אישי נגדך. אתה פשוט מתוסכל כי לא עברת ראשון. נכשלת בטסט בגלל הטעות שלך, ולא בגלל הטעות של הבוחן.

eyalamado

New member
לטסטרים אין שום אינטרס להכשיל אותך?

למה את חושבת ככה? אולי האינטרס בגלל שיש לו משהו עם המורה? הוא סתם נגע לי! אם היתי עושה משהו שמצדיק את הנגיעה לא היתי מתלונן אבל הוא מצא את הרגע שזה היה גבולי בדוגרי חוץ ממני וממנו אף אחד לא יודע איך נהגתי ככה שהוא יכול סתם לגעת לי מבלי שיש סיבה לרשום נגיעה וזהו כמה שאני יתלונן יאמינו לו כי לי אין פה בדבר... שמים עלי *** אגב לגבי התאונות שדיברת! אז יש לי לחדש לך משהו היתה לנו הרצאה מאחת שעברה תאונה ובנה נהרג היא נכנסה לזה עמוק והיא מרצה בבתי ספר וכו והיא חקרה את כל נושא התאונות והיא אמרה לנו ככה נכון שיש הרבה תאונות של צעירים אבל עם כל זה האחוז הגדול הוא תאונות שניגרמות ע"י מבוגרים והיא חקרה את זה!!! אגב בתאונה שלה שקרתה בכניסה לחיפה נהג מבוגר עשה פרסה באותו נתיב נסיעה והיא נהגה בנתיב הזה מאחורה משאית היא שסטתה והיא לא הספיקה לעשות כלום והוא ניכנס בה חזיתית.

אייל למה לא אמרת.....?

אייל למה לא אמרת לי שנכשלת? לא נורא..... טסט שני תעבור מותק.... העיקר שיהיה לך רישיון.... אז מה אם יש מיתון? אתם דיי מלאים בכסף ככה שזה לא משנה לכם..... טוב.... אבל אל תשכח בטסט השני אתה מודיע לי שנכשלת!!!!!!!!!!!!!!

למעלה