גניבה זה לא מילה!!!

eyalamado

New member
גניבה זה לא מילה!!!

היה לי טסט ביום שני הזה 7/7 היתה לי נהיגה מזה אחלה נכי טובה שהיתה לי בהתחשב שהשיעור לפני הטסט היה גרועעעעעע מאוד! נסעתי רגוע לא מהר מידי לא לאט ממש כמו שצריך עשיתי הכל מושלם אפילו היה לי מצב קצת קשה שהיה לי משאית חונה עם ג'ק תמיכה שהיו על הכביש וחבלים וכו' ועברתי על הילוך ראשון ויצאתי כמו גדול. ממש לאחר זה הוא ביקש ממני לפנות ימינה ברח, הגעתי לכביש בעל 3 מסלולים לאחר הפניה ימינה היתי במסלול הימני ואז הוא ביקש שמאלה הסתכלתי במראה וראיתי רכב מאחור במרחק נומרלי לשינוי נתיב ואז לחצתי גז (היתי ב3) והסטי את ההגה שמאלה לשינוי נתיב. ואז הטסט תפס לי בעדינות אבל ממש בעדינות את ההגה והסיט חזרה לימין **בניגוד למקרה שלך!!! ואז לא אבדתי את עצמי והמשכתי כמו מקודם נהתי ממש מושלם חנייה היתה מדוייקת כמו סרגל והכל היה מושלם חוץ מזה. עכשיו הנגיעה הקטנה בהגה הייתה סתם כי יכולתי לעבור נתיב מבלי שההוא ידפוק אותי בתחת (הרכב מאחור שהיה רחוק מספיק)!!! אבל הוא בטח מצא לנכון שזה הזמן להכשיל אותי וזהו נכשלתי בטסט הראשון שלי זה מרתיח אותי! כי גם המורה שלי וגם מורה אחר אמרו לי שזה שהוא נגע לי לא נישמע טוב ושאני יצפה לניכשל. והכי טירף אותי שהם אמרו לי שמע זה גם טסט ראשון אז הם מחפשים שלמות ואם זה היה טסט 3 או 4 אז עוד אולי הוא יעביר אותך... אז אמרתי לעצמי וחבל שלא אמרתי להם מה נהג בטסט ראשון צריך לנהוג מושלם ובטסט שלישי יכול לנהוג ברשלנות ואז יעבירו אותו? מה זה משנה איזה טסט הוא הדרישה צריכה להיות שווה בכולם! הנגיעה אצלי ממש היתה מיותרת בלי הנגיעה היתי עובר על 1000% אבל החרא הזה ראה שזה טסט ראשון ואחד שם זרק לו 2 מילים שלא הבנתי מאיפה לי לדעת אם הוא לא אמר לו מההתחלה להכשיל אותי. ומה איכפת לו להכשיל אותי זה רק עוד כסף בשבילם מיצידם שאני לא יעבור בחיים הרי הכל קומבינות בין המורים לטסטרים אחד מסדר לשני עבודה עכשיו אני יצטרך לשלם שוב 250 על הטסט ולפחות שיעור אחד לפני שזה בין 70 -90 שקל ובנוסף לשלם אגרה 113 שקל אהה והכי מעצבן לחכות שבועים לי חוק! בקיצור זה סחיטה וגניבה לאור היום! ואל תגידו שזה לא נכון! הינה דוגמא מרגיזה : חבר שלי היה לו טסט ראשון 5 דקות בלבד! ואז הוא החליף עם מישהי ולה היה את כל שאר הזמן והוא עבר... נו בטח מה אפשר לטעות ב5 דקות? לי היה 20 או 25 דקות טסט והכל היה מושלם חוץ מהנגיעה העדינה שהוא נגע אגב הוא לא אמר לי כלום. אני מת כבר שיעבורו השבועים המחורבנות האילו ולגשת לטסט שני. ואני מחכה לדוח שמילא הטסטר על זה שניכשלתי אני יערער על זה !!!! להתראות ובהצלחה!!!

yogm16

New member
צודק.....

בכל מקרה רציתי לשואל פה איך בכלל העירור עוזר כי קראתי שאת תוצאת המבחן לא משנים...........

rpg2003

New member
אין מה לעשות..

לכל המערכת יש אינטרס לדפוק אותך. אין ספק שנהג על הכביש היה עובר נתיב במקרה שלך בלי בעיה ולא היה מפריע לתנועה. אבל טסטר שלא רוצה לתת לך רישיון - לא ייתן לך רישיון, אפילו אם האוטו בנתיב השני מספיק רחוק...

be_roo

New member
עוד כסף בשביל מי../images/Emo35.gif

אתה חושב שהאגרה שאתה משלם על הטסט מגיעה לכיס של הבוחן? הוא עובד מדינה הוא לא מרוויח מכמות הטסטים, זה הולך לקופת המדינה.

indian

New member
מה לא הבנת?

היא אומרת שהטסטר והמורה עשו קומבינה (אני לא חושב, אבל מילא) הטסטר מכשיל אותה - היא חייבת לכחת עוד שיעורים - לשלם עוד כסף..

BlackSheep

New member
מה

מה כתוב בדף מהטסטר אם כתוב רק על נגיעת הגה אז כדי לערער ואולי תקבל טסט חינם

rpg2003

New member
ככל שיהיו יותר טסטים

תהיה לטסטרים עבודה ולא יפטרו אותם. אם מחר יהיו פי שניים פחות טסטים (כמו שצריך להיות וכמו שיש במדינות כמו ארה"ב למשל כי יותר אנשים עוברים), אז יצטרכו פחות טסטרים... ויפטרו חלק.

sub ziro

New member
בארצות הברית אתה לומד לנהוג שנה

אתה לומד לנהוג בבית ספר שנה שלמה ומותר לך לנהוג בשכונה בלי רשיון בהשגחת מלווה

akapulko2020

New member
בארה"ב

מותר לכל אחד "ללמד" אותך נהיגה-זה לא שכולם הולכים שם למורים ומשלמים להם כסף,99% לומדים על האוטו של אמא/אבא בליווים,וזהו.בבי"ס לומדים לדעתי תיאוריה,כמו אצלנו.

rpg2003

New member
כנראה שזה שונה ממדינה למדינה

אני ידוע על מישהי שהיתה פשוט צריכה לצבור 16 שעות על הכביש עם מלווה ואחר כך יש טסט שהיא הגדירה אותו ככזה "שכולם עוברים".

akapulko2020

New member
משהו כזה

גם אני מכירה-שעות נהיגה ואז טסט.אבל יש תיאוריה איפשהו בדרך.מה שבטוח יותר זול מאשר אצלנו..

eyalamado

New member
אני לא מדבר על האגרה!!

האגרה תלך למדינה אבל מה עם ה250 טסט ועוד שיעורים שאני יקח לפני הטסט שהולכים למורה?

Kido2222

New member
אותו דבר קרה לי...

אני גר בהרצליה... ולקחו אותי לרמת אביב בטסט הראשון שלי... ברצוני להגיד שזאת הייתה הפעם הראשונה שאני נכנס לרמת אביב כשאני נוהג... ואני לא מכיר שם רחובות... :) בקיצור... נסעתי נסעתי נסעתי... פתאום קפצו לי חבורת ילדים לכביש... הצלחתי לבלום לפני הטסטר...! המשכנו לנסוע... הגעתי לרמזור... הוא אמר לפנות שמאלה ברמזור... ברמזור שמאלה היו שני נתיבים שמאלה... לקחתי את הימיני... אחרי שפונים שמאלה... הכביש מתרחב משני נתיבים לשלוה... לכן הייתי צריך להיכנס לנתיב האמצעי... בקיצור מטבעיות... הדלקתי את האיתות ימינה... על מנת לחזור לימיני... פתאום הוא זינק לי על ההגה... לא עברה שנייה וחתך אותי אוטו מימין... הקטע הוא שעוד לא הספקתי לסובב את ההגה ימינה! ככה שבעצם הוא לא נתן לי לעשות משהו שעוד לא ניסיתי לבצע! בקיצור הוא הכשיל אותי על זה... טסט שני שלי גם היה לרמת אביב... אבל הסיפור הזה נגמר בטוב והיום יש לי רישיון... ועוד 42 יום המלווה שלי נגמר... :)

Kido2222

New member
אותו דבר קרה לי...

אני גר בהרצליה... ולקחו אותי לרמת אביב בטסט הראשון שלי... ברצוני להגיד שזאת הייתה הפעם הראשונה שאני נכנס לרמת אביב כשאני נוהג... ואני לא מכיר שם רחובות... :) בקיצור... נסעתי נסעתי נסעתי... פתאום קפצו לי חבורת ילדים לכביש... הצלחתי לבלום לפני הטסטר...! המשכנו לנסוע... הגעתי לרמזור... הוא אמר לפנות שמאלה ברמזור... ברמזור שמאלה היו שני נתיבים שמאלה... לקחתי את הימיני... אחרי שפונים שמאלה... הכביש מתרחב משני נתיבים לשלוה... לכן הייתי צריך להיכנס לנתיב האמצעי... בקיצור מטבעיות... הדלקתי את האיתות ימינה... על מנת לחזור לימיני... פתאום הוא זינק לי על ההגה... לא עברה שנייה וחתך אותי אוטו מימין... הקטע הוא שעוד לא הספקתי לסובב את ההגה ימינה! ככה שבעצם הוא לא נתן לי לעשות משהו שעוד לא ניסיתי לבצע! בקיצור הוא הכשיל אותי על זה... טסט שני שלי גם היה לרמת אביב... אבל הסיפור הזה נגמר בטוב והיום יש לי רישיון... ועוד 42 יום המלווה שלי נגמר... :)

eyalamado

New member
הערה!!!

זאת היתה הנהיגה הכי טובה שהיתה לי מכל השיעורים שלקחי עד הטסט!!! בחיים לא היה לי נהיגה מושלמת והיו לי כמה מחשולים לא קלים ועברתי אותם בלי בעייה והפגנתי עצמאות ויכולת לנהוג לבד (לקבל רשיון) הטסטר הזבל הזה פשוט חיפש אותי שמעתי חברים מה היה להם בטסט, אלוהים אני לא היתי מעביר אותם. ידידה שלי סעה ופתאום הרמזור החליף לכתום מהבהב והיא החליטה שהיא לא ניכנסת לצומות והיא עוצרת אז בגלל שהיא היתה ב3 אז היא דפקה חתיחת עצירה וכזה כולם זזו קדימה בגלל הבלימה והיא בכלל לא הסתכלה במראה האמצעית. ואז הטסטר שאל אותה מתי מסתכלים על המראה? לפני או אחרי עצירה אז היא ענתה לפחות נכון לפני. וזהו היא עברה טסט ראשון. דבר כזה יכול להרוג אותי. למה לטסטר יש גישה לטופש ממסי ששם הוא רואה כמה תאוריות וכמה טסטים היו לך? זה לא פייר כי אז הוא יכול אולי להתפשר אם זה טסט 5 או להפך אם זה טסט ראשון! לפי דעתי אסור לא לדעת מה השם משפחה ופרטי כי לא חסר כאילו שהם לא מצא חן בעניהם ואז הם מכשילים ואגב זה גם בלימודים עדיין ככה (יצא לי שמורה התנקל לי!) זה צריך להיות כמו מבחן בגרות שהבוחן לא יודע עליך כלום הוא בודק את מה שאתה יודע וזהו אין שם אין שם דבר על הניבחן ככה צריך להיות בטסט נטול שם ופרטים כגון תאוריות וטסטים קודמים! אבל הכל דיבורים אין להם שום אינטרס לשנות את זה וזה עוד סקטור מושחט שיש במדינה המושטחת הזאת!

BlackSheep

New member
אמ

קידו יש לך מורה גרוע אם הוא אף פעם לא לקח אותך לרמת אביב ידוע שעושים שם טסטים נסעתי בכל אזור שבוחן איפ פעם הגיעה אליו

Kido2222

New member
חחחחחחח... זה שיש לי מורה גרוע...

את זה אתה לא מלמד אותי... :) אבל הוא יודע ללמד ממש ממש טוב... זה יאמר לזכותו... רק שתדע... שבטסט הראשון שלי... שיעור לפני הייתה הפעם הראשונה שלי באיילון... אבל לא נורא... עברתי טסט שני... עכשיו הכל בסדר... כל פעם שאני רואה את המורה הזה אני מתעלל בו... :) דרך אגב... אני עברתי מורה אחרי הטסט הראשון שלי... לא עברו שלושה שיעורים... ועברתי טסט... :)

../images/Emo26.gif

אמממ..בקשר לזה שזאת הייתה פעם ראשונה שלך באיילון.. אני לא מבינה על מה אתה מתלונן פה
על זה שלא היו לך יותר שיעורים בכביש מהיר או מה
כי אני גרה בקריות אז מן הסתם מעולם לא היה לי שיעור בכביש מהיר, והכי מהר שנסעתי היה בכביש של 90 קמ"ש וגם זה רק פעם אחת ובכל מקרה היה לי מורה מעולה
בכל מקרה- למי שאמר בהתחלה שרק מנסים להרוויח עליו (ועל כולנו) כסף - אתה לא היחיד שעב את זה.. גם אותי הכשילו בטסט ה-1 ממש סתם, וגם את חברה שלי הכשילו סתם ..אין מה לעשות.. טסט ראשון הם מצפים לנהיגה מושלמת.. גם בגלל שבן-אדם שעובר טסט ראשון יוצא עם המון בטחון לכביש - כי הוא הרי עבר טסט ראשון.. אז הוא יכול להיות מלך הכביש.. זה לא שאני מצדיקה את זה..גם אני התעצבנתי על זה.. אבל אין מה לעשות..אל תרגיש כמו קדוש מעונה, וזה לא בגלל תחבולה של המורה שלך והטסטר- אצל כולם זה ככה.

למעלה