גניבה בלי בושה

Ze Colmeia

New member
איפה?

כתוב שם, קפואירה בייאליק. זה מאוד ברור שאין זה אתר שאמפיין קובצה מסויימת, ורואים שזה הוא אתר של מישהו מתחיל שלא יודע כלום בקפואירה, שעדיין לא מכיר את הקבוצות, חוץ מהעובדה שהוא לקח סירטונים מהאתר של עידן, יש גם תמונות מקבוצות שונות. ברור שמי ששם את האתר הזה לא יודע ולא מכיר עדיין את עניין הקבוצות או שזה הוא אינו אתר לקבוצה מסויימת. וכבר יש כאלה.

Escova

New member
עדיין זה אתר של ילד מעפן(צא) בן 12

שם תמונות של כאשדה, עם אחד שמצליב את הרגליים בסוף הבעיטה... וג'ינגה, שבדיוק בזמן הכי פגיע שלה, הטרוקה, הידיים נעלמות והפרצוף של הבחור נותר חשוף. (או העובדה ש"בקרב הרגיל" הבחור מצליב רגליים, אפילו שהן במרחק 3 וחצי ס"מ אחת מהשנייה...) ואני אפילו לא אתחיל לדבר על המיאלוא ג'י קומפסו שנמצא שם. (אני אישית ספרתי 4 שגיאות בתנועה אחת...) והעובדה שהוא קורא לג'וגה, "קרב רגיל". (האמת, שגם אני בהתחלה קראתי לזה קרב, אבל אז הבנתי, שבקרב נלחמים למען מטרה, ולא מתוך הנאה, אלא אם כן אתה אדיוט, במשחק, משחקים, ונהנים...) אין שום סיבה להתייחס לאתר הזה בתור ייצוג כולשהו של אבאדא, ואם הילד היה פה, אני אישית הייתי שולח אותו להכנס, ואז לצאת... (התחלתי להיות קיקס...)

CajU9

New member
../images/Emo8.gifרק דבר אחד...

אין בקריית ביאליק בכלל קבוצה של אבאדה ככל הידוע לי. תראה איך האתר הזה נראה ואם באמת הוא מייצג.. סתם ילד טמבל מה אתה בכלל יורק לכיוון של האתר הזה... בכל מקרה אם אתה שואל אותי על האתר הזה.. פאדיחה

Bantus

New member
מילואה ג'י קומפסו...

איפה מצאת 4 תעויות?? מצאתי 3....מה פיספסתי?

Escova

New member
אוקי

1) כניסה שגויה (הידיים אמורות לבוא יחד, אל בין הרגליים) 2) גובה שגוי (הגוף כולו צריך להיות נמוך בהרבה) 3) אין כיפוף של הברכיים (מיישר את רגל הציר) 4) המבט לא נשאר על החזית (מביט לרצפה במהלך הסיבוב, במקום בין הרגליים) 5) לא חוזר לדסידה בסיקה בסוף ( ואפילו לא לג'ינגה נכונה, למהדרין) 6) מצליב רגליים בסיום (מעפן, ושיכנס ויצא...) מספיק טעויות ???

Bantus

New member
אחרי שמסתכלים ככה, אתה צודק...

אבל זה נעצר בסוף הבעיטה ככה שאתה לא יכול לדעת מה עם הג'ינגה שלו, אבל מצד שני הוא מסיים בהצלבה, ככה שלא יודעת איזה ג'ינגה תצא לו מזה... ייאלה חפיף, אתר פאדיחה...

Bantus

New member
בונא את צודקת....

טוב שלא באמת... הילד טיפה ניסחף עם עצמו...

CajU9

New member
ל - Escova

לא צריך לחפש טעויות.. קודם כל, אפשר לבעוט מיאלואה ג'י קומפסו גם אם יד אחת שכחתם? בקשר לגובה, הטעות אל כזאת נוראה שצריך לפש אותה, ולא כל המיאלואות וכל הבעיטות צריכות להראות אותו דר אצל כל אחד! אחרי הכל, אם הכל יהיה אותו דבר, זה יהיה די משעמ לא? היופי בקפוארה הוא שכולם שונים.. (כל עוד שומרים על בסיס נכון..)

למעלה