ג'נטל ג'ייאנט דיוידי

ג'נטל ג'ייאנט דיוידי

אורי, בביקורת שלך על הדיוידי כתבת את המשפט "הבונוס השני, יש לציין, תמוה לחלוטין ועובר בלי להשאיר שום רושם". אז הנה הסיבה שלי למה הוא לא תמוה בכלל : ביום שנסעתי לאסוף אותו מגיא (שעשה מעשה טוב והזמין הזמנה מרוכזת), שמתי את הדיסק הזה בדיסקמן של האוטו ושמעתי אותו בדרך הביתה. ככה גם לא הצצתי לפני הזמן וגם קיבלתי הצצה בכל זאת. אולי בשביל זה הכניסו אותו לשם?

ועוד משהו

שאלת בהמשך הביקורת מדוע אי אפשר היה לצרף לדיוידי את הופעת הביביסי משנת 1978. אז אני מציע תשובה גם לזה : נראה לי קשה מאוד לעכל ולהבין את מה שעובר על דרק שולמן בהופעה הזאת (או אולי בתקופה הזאת). אני מאוד סקרן (אם כי גם קצת מפחד) לדעת מה פשר שפת הגוף שלו אז. אולי יהודה יודע משהו... בכל אופן זה מפחיד.

אם אני לא טועה

יהודה אמר שההופעה של הבי-בי-סי היתה דווקא במו"מ, אבל החבר'ה מהבי-בי-סי דרשו המון כסף, ולקרי מיניר לא היה איך לשלם. זה הסיפור - פשוט הרבה כסף. זה די מרתיח את הדם, כי אחרי הכל מדובר בתחנה ציבורית. לגבי שפת הגוף של דרק שולמן - זה עסק לפסיכולוגים, לא? חבל שדן בארט לא כתב באתר שלו מה פשר הסיבה לאי-הכללת ההופעה המפורסמת בבי-בי-סי. לפעמים יש לי תחושה שהוא מסתיר הרבה דברים שהוא יודע, וזה לא נעים כי האתר הזה אמור להיות מקור מידע רציני, ולא רק "פאנזין" למכורים. איך ראית את ההופעה הזאת? בקובץ שרץ באינטרנט?

מדובר באי-הבנה בינינו

הבונוס השני הוא הקליפ הקצר של Szene הגרמני. לבונוס הזה קראתי "תמוה". אני חושב שהדיסק השני (אודיו) הוא דווקא חביב, והקשבתי לו בהנאה. עם זאת, הוא 'מונו' והסאונד ממש ממש ממש לא נעים. הקלטת סאונד שהיא "מונו" תמיד מותירה אותי קר ומנוכר.

למעלה