MajorWinters
New member
גנטיקה../images/Emo19.gif
ברוח השטות, כי בוקר והכל בכיף.... (כי זה מהבוקר שועד לא הלכת לישון לא מאלה שקמים בהם...) חשבתי על משהו, בעולם מתקדם משלנו, הגנטיקה ודאי מתקדמת. מידי קלוראון הוא סוג של יצור חי. מה עם ניקח מידי קלוראון מתינוק, נצליח להגדיל אותו לגודל של בן אדם בעצם יש לנו מידלורג'דיי, הוא 100% מידי קלוראון משמע 100% רגיש לכח... האם הוא יהיה מנוצח? בכלל חשבתי על ליין שלם של מוצרים. מידי קלוראין בקופסה ב4 גדלים!!! ואפילו יש לי פרסומות
ברוח השטות, כי בוקר והכל בכיף.... (כי זה מהבוקר שועד לא הלכת לישון לא מאלה שקמים בהם...) חשבתי על משהו, בעולם מתקדם משלנו, הגנטיקה ודאי מתקדמת. מידי קלוראון הוא סוג של יצור חי. מה עם ניקח מידי קלוראון מתינוק, נצליח להגדיל אותו לגודל של בן אדם בעצם יש לנו מידלורג'דיי, הוא 100% מידי קלוראון משמע 100% רגיש לכח... האם הוא יהיה מנוצח? בכלל חשבתי על ליין שלם של מוצרים. מידי קלוראין בקופסה ב4 גדלים!!! ואפילו יש לי פרסומות
Want to feel the force? midi-clorians in a mini-clorain box! want to face an great enemy? take normal-sized clorians! want to kiss you sister? take supersized clorian box and feel completely different! hey dad! hey mom! hey brother! hey sister! wanna be like the skywalker family? take family-sized box!
אני מטורף- ליין מוצרים שלם מידי קלוראינים בקופסא, בבקבוק, במשקל, בשקיות (עם שפיץ), בתוך דת' סטיקס! קנו רק היום! (יסלחו לי שומרים למיניהם על שאין לי כח לבדוק איך כותבים קלוראינים באנגלית בשעה זו של הלילה)