גנוסיס

neophile

New member
גנוסיס

בוודאי קראתם את המילה הזאת פה ושם...נשמעת מאוד מיסטית זאת מילה יוונית שרשומה על מקדש אפולו knowthys-know thy self בעברית - מודעות עצמית זהו הסוד הגדול שאליו שואפים כל המחונכים(חינוך במובן של initiation) תמיד אומרים שבית הספר נועד לחנך אותנו לחיים...לחנוך אותנו אבל מה המוסד הזה עושה באמת? הוא לא מעודד מודעות עצמית...די ההפך אז איזה זכות יש להם לחנך אותנו לדרכיהם המעוותות? מי נתן להם את הזכות לבחור בשבילי? אני?! כן אני בחרתי לתת להם את הזכות הזאת , כדי ללמוד משהו שלא הייתי יכול ללמוד אחרת במסע לגנוסיס אנחנו מכירים את כל הצדדים שלנו , האפלים והמוארים כאחד . הפרד ומשול יש בנו יצר הרס עצמי ויש לבטאות אותו ,למעשה אנחנו תמיד מבטאים אותו בין אם אנו מודעים לכך או לא וכאן אנחנו צריכים להפריד ולמשול היוונים ייחסו את יצר ההרס העצמי לדיוניסוס אל השיכרון ואת יכולת ההפרדה והממשל לאל הסולרי אפולו . שתי הדמויות הללו הן בלתי נפרדות כל מעשה דיוניסאי טומן בחובו שיעור אפוליאני כל תפיסה אפוליאנית נועדה להשמדה עצמית זה כמו שתי פועלים שבונים בניין אחד מוסיף לבנים ואחד מפרק לבנים הבניין נועד להבנות בדרך הזאת ניתן לחשוב שלהוריד לבנים זה לא אפקטיבי...אבל מי אמר שמי שמוסיף אבנים יודע מה המטרה האמיתית? אולי אם הוא היה יודע הוא היה פשוט מפסיק לבנות באותו הרגע? מה שיוביל להרס הבלתי נמנע ככה ציווילזציות עולות ונופלות ציווילזציה נמדדת לפי רמת האינטגרציה בין הדיוניסאי לאפולינאי למשל רומא , מצד אחד ספירת שליטה עצומה ,בירוקרטיה ענפה , מצד שני קרבות גלדיאטורים ואורגיות ברחוב . לבסוף יצר ההרס העצמי גבר , והברברים , כל אותם אלו שנמאס להם מהשילוב הנוכחי של הדיוניסאי והאפוליאני עלו בהמוניהם ובזזו את רומא מבחינת היוונים הטרגדיה היתה הדרך להשקיט את ההרס העצמי הזה איזה טרגדיה היתה נפילתה של רומא... טרגדיה לעולם. זאת היא המשמעות של להכיר את האור לפי האפלה .

Polar Aurora

New member
אורגיות ברחוב ../images/Emo2.gif

איזה מאאאאגניב... לא שמעתי על זה!

למעלה