גנדרנות

ענבים2

New member
גנדרנות

הדוגמנית הצעירה, לא נאה לה יותר חליפות פוטר (שוות ובעיקר חמימות). מבקשת שמלות. בתמימותי הרבה הסברתי ששמלות זה לקיץ ועכשיו קר מדי. גיליתי מצעד גנדרנות בגן שלה במסיבת חנוכה האחרונה. בנות בשמלות מתוקות וגרביונים ונעליים וכאלו. איפה קונים כל זה? אני רוצה לקנות לה שתרגיש חגיגית. למה לא. אבל איפה רוכשים כאלו דברים במחירים סבירים.

תנסי בשוק

מצאתי שם שמלות נחמדות לבת שנתיים וחצי- 30 ש"ח. גרביונים- מצאתי בסופר- 10 ש"ח. והחיוך שלה- שווה מיליונים...

macaroni35

New member
עכשיו בסוף עונה...

שווה להתסכל עכשיו בסוף עונה של קדס, מיש-מיש, משביר מחסני אופנה וכו' יש באינטרנט את בילבי - שמביאה שמלות פוטר ליום-יום וגם חגיגיות במחירים זולים יחסית לחנויות...ויש מבצעים אני קונה ביהלי בא.ת. אור יהודה (עודפים) שמלות לאירועים וחגים. וכן הגן זו תצוגת אופנה מהלכת.......
ושלי לא הייתה גנדרנית בכלל ) גם אצלי היא בתקופת שמלות אבל עכשיו זה נרגע כי הא נעשתה רגישה לתפרים, גומי, וכל מה שלא חלק ומציק... ואין שום סיכוי לגרביונים.... אז עברנו לשמלות חלקות ופשוטות או מכנס וחולצה רגילים.... וזה הזמן להודות לפורום על הגרביים ללא תפר של דלתא שפשוט הביאו נחת....והכול נרגע... תחתונים לא מצאתי בהנס כי כנראה הפסיקו להביא אותם. ועל שלל העצות הטובות.(בינהם פשוט להפוך את הגרביים
) בהצלחה.

בעלי קנה בהנגר

חצאיות עם גרביונים בילט אין כאלה חמים לחורף. במחירים נמוכים (רוה הבגדים שלנו הם מהאנגרים בנתיים) אני יכולה לשאול אותו איפה זה בתל אביב איפשהו (אם זה בכלל רלוונטי לך) בהחלט מלבישה לה שתרגיש נסיכה ואצלנו רק לאחרונה התחילה להיות בררנית (עוד לא בת שנתיים) אני מביאה משהו מהארון והיא מצקצקת "לא זה!"

macaroni35

New member
יש יהלי בשילת...

אבל אני לא יודעת מה טווח המחירים שאת מחפשת.

למעלה