גנב - מרגל

shaikl

New member
גנב - מרגל

כל מי שיודע משהו על סוג הדמות של גנב בתור מרגל קצת על היכולות שלה ועל הדמות עצמה מוזמן לפנות אליי ואם הוא יכול לשלוח לי קצת חומר עליה הוא כמה דברים להגיב לי עליה תודה

DDN

New member
מה הכוונה?

אם לדמות יש SPOT LISTEN MOVE SILENTLY וHIDE גבוהים היא יכולה להיות אחלה מרגלת. מה אתה צריך? מה בדיוק אתה רוצה לדעת?

גלימה ופגיון

מרגלים בסגנון "גלימה ופגיון" מתיישבים ממש יפה על הדמות של הגנב - מעקבים חשאיים, חדירות לבתים, פריצת כספות בשגרירות, זיוף מסמכים וכו'. אבל לא כל המרגלים הם מטיפוס של "גלימה ופגיון", ובעצם כל אחד יכול להיות מרגל. נלסון גליק למשל - מנכבדי הקהילה היהודית הרפורמית בארה"ב וארכיאולוג מפורסם, גוייס ביד הסי אי איי ונשלח לישראל בשנות הארבעים. במסווה של עבודה ארכיאולוגית הוא מיפה נתיבי פלישה אפשריים שהגרמנים יכולים להגיע בהם ממצריים, ואחרי שרומל הובס, הוא המשיך לרגל אחרי ראשי היישוב - הוא ערך אירועים אליהם הזמין אורחים חשובים, האזין לשיחות, הוציא מידע דרך פטפוטים - ושלח הכל למפעילים שלו. מיותר לציין שבאותם ימים הוא היה די אנטי-ציוני (קצת עבר לו אח"כ), וארה"ב פזלה לכיוון הערבים ולא ממש ספרה את "המדינה שבדרך" כסוס שיש להמר עליו. קראתי פעם ספר על מרגלים מפורסמים בהיסטוריה, אך לצערי אני לא זוכר את שמו המדוייק - אבל תריצו חיפוש על שמות כמו "מאטה הארי" (חשפנית ומרגלת במלה"ע הראשונה), "שולמייסטר" (סוכן כפול במאה ה19), "דוקטור זורגה" (קומוניסט גרמני שהתחזה לנאצי וריגל ביפן) , וכו', ואולי תמצאו מידע מעניין.

shaikl

New member
תשובה מה אני צריך

אני מדבר על גנב מיוחד מגרסה שלישית שההתמחחות שלו היא ריגול כלומר ההתחבאות בצללים והאזנות ... בדר"כ גנב רגיל עולה באחוזים קבסועים בכל התכונות שלו ובכל המיומניות שלו אני מדבר על גנב ששאר הדברים הם יותר זניחים ובדברים שהוא מתמחה בהם הוא יהיה חזק נדמה לי שיש סוג של גנב מרגל בגרסה שלישית אני ישמח אם תוכל לבדוק לי אם יש ביחדך את הספר כי הוא חסר לי כרגע

Guy24Gold

New member
תבקש מהשה"ם

תדבר עם השה"ם שלך. השה"ם יודע הכל (על העולם שלו כמובן) (למרות שאני לא יודע הכל על העולם שלי כי חלק ממנו נעשה ע"י אחד מהשחקנים שלי)

שלם לך shaikl פעם ראשונה שלי פה

בגירסה הראשונה של ad&d (שאני כנראה מספיק זקן ושיחקתי בה בנעורי) היה מקצוע של רוצח שכיר assassin שהיה sub class של גנב. היו לו 2 יכולות ייחודיות: 1. התנקשות - היכולת להפתיע ולהרוג דמות כלשהי במכת פתע אחת 2. ריגול החוקים להצלחה וכישלון היו מפורטים ב - dm guide של הגירסה הראשונה. אם תרצה אשלח לך צילום או ייתכן אפילו שיש לי את זה ב - pdf. תגיב להודעה זו או שלח לי מסר. עידן

יש כזה מקצוע גם במהדורה השלישית

והוא מפורת בשליט מבוך יש גם את הספר Song and Silence שהוא ספר לגנבים ופייטנים ניראה לי אז אולי שם תוכל לימצאו את מבוקשך

עוד לא התעמקתי במהדורה שלישית

כך שלא ידעתי. בכל מקרה, נדמה לי שהבחור ששאל משחק במהדורה שלישית כך שיתכן שמה שיש שם לא עונה על צרכיו. הצעתי בעינה עומדת - אם הוא ירצה את החומר אשלח לו בשמחה. הקמפיין שלי מנוהל לפי המהדורה השנייה עדיין - טרם שדרגנו ;-

אל תרגיש רע - אנחנו עדיין במו"ד

כן - הגרסא הישנה כן - החוברות הצבעוניות לא - לא בא לי לעבור שידרוג כן - אני בטוח

בורן

New member
פעם ראשונה שלך פה, עידן?

איך תמיד אני זה ששם לב לחדשים שמופעים באמצע שירשור? אם הם לא פותחים שירשור משלהם לא מגיע להם כוס שיכר? ברוך הבא? מילה טובה? התייחסות? משהו, בבקשה
...

בורן

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif|פרבכל מקרה, ברוך הבא!

וההמשך כאן:

כן, פעם ראשונה

אני בהחלט מודה לך על היחס הלבבי. אשמח להציע מניסיוני לחברה וגם כמובן ללמוד דברים חדשים. אני כבר קשיש

M a n K i n d

New member
ברוך הבא לפורום!

תמיד נחמד לראות גם אנשים מבוגרים יותר שעדיין בתחום.

למעלה