גנב בICQ

toys123

New member
גנב בICQ

שלום לכם. לאחרונה קיים מתחזה במשחק מייפל שמבקש ממכם במשחק את המשתמש והסיסמה והפין ומתחזה לאחד הGMים ומבטיח לכם שהוא יארגן לכם NX CASH או שהוא מבקש את המשתמש ואז מציע בתמורה משתמש אחר ברמה מאוד גבוהה או שהוא סתם מציע כל מיני הצעות מאוד מתוחכמות שהילדים מביננו התמימים יפלו אליהם. לאחר שנתתם לו את המשתמש והסיסמה הוא פשוט מחליף פין וגונב את הבגדים מספר ICQ: 244936657 כינוי: $$י!@י הMלך$$ אם מישהו נתקל בבחור או שעומד להתקל בו שיזהר בבקשה.

ATA4

New member
באמת מפחיד

אנשים רעים מסתובבים במשחק הזה וצריך להיות מודה אליהם האם במידה שיזהו את הפרטים של אותו אחד יש עילה לתביעה ? או שמותר לכל אדם לעשות את המעשים האלה?

toys123

New member
לצערי נראה שלא

אנשים כאלה מסתובבים גם בעולם האמיתי ואין דרך לעצור אותם. למשטרה יש דברים הרבה יותר חשובים בלהתעסק עם רוצחים ואנסים. בנתיים אני רק ממליץ להזהר ממנו. אם יש כאן מישהו בפורום שיש לו קשרים עם ג'ימים או עם מנהלי המשחק בעלי האמצעים. בבקשה תצרו איתי קשר אולי יהיה אפשר להעניש את הבחור הזה .

Robinho1

New member
אני מכיר את אלה ששואלים

"מי פה ישראלי?" ואז כשמישהו אומר אני הוא עושה לו טרייד ושואל "רוצה 30מיל?אין לי מה לעשות עם זה.." "תתקשר אליי".. ואז הוא נותן את המספר.. אף פעם לא התקשרתי אבל מעניין מה קורה לאלה שמתקשרים..(?) (מקבלים 30מיל?)

P o o f i

New member
יש לי רק דבר אחד לומר על אותם אנשים,

+
. הם פשוט חסרי חיים.

toys123

New member
אוקי השאלה איך אנחנו

מתמודדים עם הבעיה הזאת זה לא חוכמה להגיד "הבנאדם זבל" זה כמו רוצח שמסתובב חופשי ברחוב. צריך לעצור את התופעה הזאת האם קיים ג'ים ישראלי?

ווינגז

New member
בואו נעצור פה ../images/Emo18.gif

למרות שאין ספק שהתופעה של גנבי החשבונות מאוד לא נעימה, להשוות אותם לרוצחים זו הגזמה פראית, ואני לא חושבת שצריך להסביר למה. מה יש לעשות עם התופעה? להבין שאסור לתת את פרטי החשבון שלך לאף אדם, כמו שמצויין גם בהודעות מטעם Maple Story אפילו בזמן המשחק. מי שמספיק חסר אחריות בשביל לתת את פרטי החשבון שלו לאדם זר, שלא יתפלא אם הוא יפרץ.

toys123

New member
כנסי

האמת שאת קצת צודקת רוצח אולי לא אבל פושעים בעלי ראש קרימנלי במטרה רווח אישי פלוס פגיעה באחרים זה פשע מספיק חמור. מה שאני שואל הוא כזה דבר האם יש באפשרותי לפעול נגד אותם אנשים? כמו לשלוח מכתב לניקסון או ליצור קשר עם GM שיוכל לטפל בבעיה? איזשהו דבר קטן שאוכל לפעול נגד אותו בחור ?

toys123

New member
לא שמתי לב

"להבין שאסור לתת את פרטי החשבון שלך לאף אדם, כמו שמצויין גם בהודעות מטעם Maple Story אפילו בזמן המשחק" הבנתי את התשובה. אני בכל מקרה אשלח לניקסון מייל על הבחור ואשאל אם הם פועלים נגד דברים כאלה תודה לכל אלה שהגיבו בשרשור ומקווה שאם במקרה תתקלו בבחור הזה שמסתובב די הרבה בשרתי סקניה לא תיפלו בטעות שאני נפלתי לה.

Dirty wings2

New member
למרות שזה רעיון טוב לשלוח לנקסון מייל,

קח בחשבון שהסיכויים שיענו לך ושהם יטפלו בזה הם קלושים. עשרות אלפי מיילים מגיעים אליהם כמעט בכל יום,והאמת שכמעט סובב סביב פריצות,ואותם אנשים חסרי חיים שעושים 'פשעים' במייפל. אין מה לעשות עם זה ממש,אתה נחשב כשחקן כמו מיליוני שחקנים שיש במשחק(אולי קצת הגזמתי
),אני מקווה שנקסון יטפלו בכל הקטעים האלה(ואני כמו פרייארית נפלתי לאחד מהם,שאיזה אחד לקח לי את רוב הדברים ואני זרקתי אותם =,=). אז פשוט-או לדבר איתו כבוגר(לא שהוא יקשיב) או לחכות ולנסות לצפות ולקוות שנקסון יחזירו לך תשובה. בהצלחה עם זה ואמן יתפסו את האדיוט הזה..[:

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif להגיד לך את האמת,

אני חושבת שיש, בעצם אני בטוחה שיש. או שיש שם אנשים שהם לא ישראלים, אבל הם מבינים עברית.

Amit Avigour

New member
לא.

GM- מישהו, שעובד בנקסון! באמריקה, הוא מתכנת שעובד שם, הם לא קשורים אלינו. למה שהוא ידע עברית?

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif ../images/Emo13.gif

יש איזשהו אתר של מייפל שאני מבקרת בו מידי פעם. המנהלת שלחה לנקסון מכתב בו הם צריכים לבדוק את האתר, ולקבוע אם הוא יהיה אתר המייפל הישראלי. מן הסתם אם הם רוצים לבדוק, אז ברור שמישהו שם יודע עברית. חוץ מזה יש גם יהודים שגרים באמריקה.

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif ודרך אגב,

נקסון ענו לה, והם אמרו שהאתר בבדיקתם.

Amit Avigour

New member
הם מביאים מישהו דובר עברית

שיבדוק, מישהו מבחוץ. GM- הוא לא כל נקסון. התפקיד של GM: פאצ'ים, תלונות ובאנים. נקסון צריכים מתכנתים לצורך עבודה בתור GMים, לא דוברי עברית. ודרך אגב- בקליפורניה(שם שוכנים נקסון) יש רוב מוחץ של יהודים רפורמים, שרובם בכלל לא יודעים מה זה שבועות, אז עברית? יש להם דרכים לבדוק, אבל הם לא ישכרו דובר עברית בשביל דבר כזה, זה לא ממש מעניין אותם- אל אחריותה לשמור על הפרטים.

למעלה