גנבת משתמש

ibinjamin

New member
גנבת משתמש

היי, אם אפשר עזרה בבקשה , פרצו לי לשחקן (BISHOP 151 עולם ברואה שם שחקן bishop7/ אני לא מצליח להחליף את הסיסמא כנראה החליפו לי את המייל . בבקשה עזרה , אני מיואש לקח לי כמעט שנתיים לבנות שני שחקנים . הילד שלי נשאר לבד ועצוב בעולם ברואה כל עזרה תתקבל בברכה יובל

MomerS

New member
תכתוב פה כמה דברים

אתה יכול להתחבר דרך האתר? יש לך את המיל? יש לך אפשרות לשנות סיסמא למיל? (אם כן תעשה זאת מיד!)

Guid

New member
בדיוק,

יובל, אתה מצליח להכנס לאתר של נקסון עם המשתמש שלך?

ibinjamin

New member
המשך

שם משתמש -ay15062001 עולם ברואה - mail = [email protected] 1.בישופ רמה 151 - שם במשחק BISHOP7 2. בנדיט רמה 118 - שם במשחק AY2001 3. דואל בלד רמה 50 - שם במשחק לא זוכר ואני לא מצליח להיכנס לשחקן במשתמש הזה הוא כנראה החליף email כי אני לא מצליח להחליף סיסמא

מ י ל ר

New member
אי אפשר להחליף מייל

הוא צריך גם לפרוץ למייל שלך בשביל זה. פורצים לא מתעמקים יותר מידי, נכנסים שודדים ויוצאים.. בטח שלא מתעקבים כמו לשנות סיסמה ומייל.. אין סיבה, הוא כבר גנב את הכסף, ומן הסתם אין לו מה לעשות עם הדמות שלך. תבדוק שלא באמת שחכת את הסיסמה. תעשה "שחכתי סיסמה" שישלח לך איפוס סיסמה למייל, בשביל זה דברים כאלה נועדים. תכנס לחשבון שלך באתר, תבדוק אם המייל שלך מוגדר.

ibinjamin

New member
עזרה בבקשה

לצערי אני כותב את המייל שלי [email protected] כתבתי באתר את המייל שלי (כל מייל שתכתוב גם אחד שלא קיים הם יגידו ששלחו לך ) ולא קיבלתי כלום, אין למי לכתוב ועם מי לדבר ? זה המייל שנרשמתי איתו ואליו הם שלחו לי מספר הודעות כולל החלפת סיסמא פעם אחת . אם תוכל לעזור לי לכתוב להם או מנהלי הפורום שיכתבו בשמי אני אודה לכם . בבקשה תעזור לי אתה יכול להעלות את הבקשה שלי בפורום אין לי בעיה לתת לך גם את הסיסמא שהייתה לי יובל

למעלה