גנבתי

ל א ק י

New member
לי יש רק 2 סמיילים......

אי אפשר לדלל יותר.... אגב אני לא יכולה לשים תמונה של השולחן עבודה שלי כי אין לי צייר או כל תוכנת ציור אחרת...
אני יבקש מאח שלי להתקין לי משו.... מקווה שהוא יסכים....

כי...

יש דברים סודיים שאני לא יכול להראות. פרוייקטים של לקוחות וכל מיני דברים.

PeNZeR

New member
אחרי דילול ענקיייייייייי!../images/Emo26.gif

הנה הצילום של המסך שלי
מת על היצור הזה

Angel Girl1

New member
חחחחחחח קרעת אותי!

באיציק כותב לי: גם לי יש תמונה של האחינית שלי במחשב! אני לא מבינה... שואלת אותו איך יכול להיות האחינית שלו... אם יש לו אחות בת 10! הוא אומר לי להכנס... אני נכנסתי... גאד איך נקרעתי מצחוק!

Angel Girl1

New member
משעמם לי=/

אז אני מעלה לכאן תמונה של האחינית היפה שלי=) מתה על הילדה הזו=)

אהמ

*אההמממ...* י*ד שמ*אל *אההמהמ המהמהמה* מזכיר לי שהיה לאח שלי טקס סיום, ויש איזה קטע שאח גדול עולה עם אח קטן ומקריאים מהתנ"ך (גם אני עשיתי את זה זה כשסיימתי עם אח שלי הקטן) בקיצור עלתה מישהי עם אח שלה הקטן, הוא הקריא את בראשית, ובזמן שהיא הקריאה, הבחור הדגים לנו את גבריותו...

Polyphonic

New member
זה אחרי דילול../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אצלי זה לפני דילול!

תגידו לי..-

כל האנשים עם הרשימות הארוכות באייסיקיו.. אתם באמת מדברים עם כל האלפים שיש לכם ברשימה?!
זה פשוט לא הגיוני! אני מוחקת את כל האנשים שאני לא מדברת איתם וסתם נמצאים לי ברשימה! עשו כמוני
יש לי בסה"כ 36 ואני מרגישה חסרת חברים

swirrrly

New member
אבל הכי כיף זה שיש רשימה ענקית

ושמציפים אותך כל שניה!!

Angel Girl1

New member
וואי! בדיוק היום דיברתי על זה עם יד

ידיד שלי! והקראתי לו את כל האנשים ברשימה... ועברנו אחד אחד לראות את מי אני מכירה ומי לא... יש לי באיציק 200 אנשים... ומתוכם אני לא מכירה בערך 30=/ אבל לא מחקתי!=)

../images/Emo6.gif

זה נראה בהתחלה מדאיג, שדיברת עם יד... "וואי! בדיוק היום דיברתי על זה עם יד"

למעלה