אמממממממממ..... מאיפה מורידים סקינים לאייסייקיו?
ש ש ק ד י י ה New member 15/9/02 #46 הייתי שמה- אבל הפרצוף המכוער שלי תקוע שם.. ואני לא רוצה לגרום לכם להתקף לב.. ואין לי כוח לשנות
J Jelly Beans New member 15/9/02 #47 בלה הנה שלי.. לא פתחתי את האייסיקיו, כי זה הורס את הרקע היפה שלי אז תהיה עוד תמונה (עם אייסיקיו) בהודעה הבאה
בלה הנה שלי.. לא פתחתי את האייסיקיו, כי זה הורס את הרקע היפה שלי אז תהיה עוד תמונה (עם אייסיקיו) בהודעה הבאה
S swirrrly New member 15/9/02 #53 ווואאאאאאאוווווווו @_@ ../images/Emo118.gif אני יכולה להרגיש את הקור שבהרים.. : "בררר קר לי בררר קר לי אההה אההההההה!"
ווואאאאאאאוווווווו @_@ ../images/Emo118.gif אני יכולה להרגיש את הקור שבהרים.. : "בררר קר לי בררר קר לי אההה אההההההה!"
N N i f r e d i L New member 15/9/02 #60 איך עושים את זה../images/Emo35.gif פעם היתה לי תמונה של פו הדוב אבל בגלל שזה עשה את המחשב איטי החלפתי את זה לעננים פשוטים של ה WINDOWS...
איך עושים את זה../images/Emo35.gif פעם היתה לי תמונה של פו הדוב אבל בגלל שזה עשה את המחשב איטי החלפתי את זה לעננים פשוטים של ה WINDOWS...
ש שוקולדה מתוקה New member 15/9/02 #61 ../images/Emo12.gifתמונה עושה את המחשב אטי../images/Emo35.gif הנה המסך שלי צינזרתי ממש קצת... אני מחליפה אותו כל חודש בערך...
../images/Emo12.gifתמונה עושה את המחשב אטי../images/Emo35.gif הנה המסך שלי צינזרתי ממש קצת... אני מחליפה אותו כל חודש בערך...
ל ליאור שמש New member 15/9/02 #64 תמונה עושה קצת איטי תלוי בגודל וכאלה... לפעמים לוקח לה זמן לעלות.. זה והרבה אייקונים זה שילוב די קטלני...
תמונה עושה קצת איטי תלוי בגודל וכאלה... לפעמים לוקח לה זמן לעלות.. זה והרבה אייקונים זה שילוב די קטלני...
N N i f r e d i L New member 16/9/02 #68 ../images/Emo9.gif אז מישהו מוכן לומר לי איך עושים תמונה של המסך
S shahf New member 16/9/02 #70 ככה: לוחצים על PRINT SCREEN(יש כפתור כזה במקלדת-תחפשי אותו) הולים לצייר או תוכנה ארת לעריכת/תצוגת תמונות ולוחצים CTRL+V או לחיצה על כפתור ימני בעכבר ואז הדבק ויש תמונה של המסך
ככה: לוחצים על PRINT SCREEN(יש כפתור כזה במקלדת-תחפשי אותו) הולים לצייר או תוכנה ארת לעריכת/תצוגת תמונות ולוחצים CTRL+V או לחיצה על כפתור ימני בעכבר ואז הדבק ויש תמונה של המסך
B BlackRose New member 16/9/02 #67 אוי ליאורררררררררר|שפכטל|../images/Emo141.gif תוכל לשלוח לי את התמונה הזאת של הים?