גנבתי שאלון........

a n a t i 3 3

New member
גנבתי שאלון........

והבאתי ישר אלכם
ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי
ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי
ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב
ארבעה מקומות בהם גרתי
ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה
ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה
ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי
ארבעה מאכלים
ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו

a n a t i 3 3

New member
מ'כפת לי אם תענו או לא....

אני עונה............................ ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי: באמת נראה לכם שיש משהו שאתם לא יודעים עלי
ננסה לחשוב.... א.פעם הייתי שחיינית, (בנוסף לתקופה שהייתי זרע
) אפילו קיבלתי מדליות
ב.אני האמא הכי דאגנית בעולם, שהם היו קטנים שלחתי אותם לגני שעשועים על האקס... לא יכולתי לראות אותם עולים על המתקנים
ג.רון ואני עובדים באותו תחום... לפעמים יוצא לנו להפגש בשעות העבודה בגלל התחום המשותף
ד.לא אוהבת גלידות
. ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי א.אשת פירסום. ב.היתה לי חנות לדברים יד שניה. ג.מורה למדעים. ד.מדריכה בחוגים למדעים. ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב לא רואה סרט פעמיים
ארבעה מקומות בהם גרתי אפשר יותר
כפר סילבר באר שבע אילת עיינות רחובות ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה לא רואה טלוויזיה כמעט
ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה צרפת אנגליה שוויץ איטליה ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי תפוז מבזקון קומונה נשית מסויימת
שש בש ארבעה מאכלים סלק חמין של רון מרשמלו דג מלוח ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו בביתתתתתת, בבית, בבית, בבית! ענתי כותבת מהעבודה

נו טוב

בגלל שאני בהפסקה...אז ככה.ניראה
ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי - ★שנת 85 טכנאית ראשונה אשה של IBM- היו קוראים לי מיכלPC בעבודה.תקנתי ממש ממש את PC1 ואחר כך PC2 לכל גורמיו..זה היה ההתחלה של הרומן עם ההיי טק שנמשך 20 שנה. ★הייתי בסיירת בצבא..אז מה אם זה היה רק סיירת גששים/בדואים/גמלים והסנפתי המון חשיש..בלי כוונה. בכלל לא רציתי להתחתן ★והייתי פריקית של ריקודי עם..פעם. חמש פעמים בשבוע...
ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי ★ חומרה ★ תוכנה ★ שיפוץ בתים ★ תיווך נדל"ן
ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב אין הרבה: אך את ה מושתלים ראיתי פעמיים. את BLOOD DIMOND אולי אלך לראות שוב וראיתי ★ THE LYON KING אלפ פעמים, כמו את מוגלי וספר הג'ונגל..ואת הדלמיישון..מליון פעם..עד שהילדים גדלו.
ארבעה מקומות בהם גרתי ★ טבעון ★ עין השלושה ★ אבן יהודה ★ בוסטון
ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי ★ תפוז ★ YENT ★ MIAMI HEROLD ★ GOOGLE
ארבעה מאכלים ★ מיץ ירקות טבעי על הבוקר לפני הקפה..מיץ עשב חיטה. ★ תחליף מגעיל לביצה בלי קולסרטרול וקוטג בלי שומן ★ דגים ★ לפעמים פרגיות "אצל איציק".
ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו ★ישראל עם הילדים ★בוסטון אם האחים ★סתם טיסה לבהמס אבל הכי טוב כרגע לפי איך שזה..להיות בבית שלי. הרבה שאלות שאלת. עניתי מתוך כייף ושעמום..יאללה בייי...

רות 2

New member
לגבי סדרות טלביזיה......

אהבתי ........ את איירונסיד סרט בערבית הוואי 5 ..0 היה עוד סרט.... נו ......????????

מזל חי

New member
ארבע זה מספר לא רע בכלל

שיש לי חושים חדים מידי שיש לי רק 1.54 עד לקודקוד שיש לי חולשה לבצקים שיש לי באמת 4 אנשים יקרים עובדת בנק מזכירה שוטפת רצפות והיום מנהלת אישה יפה האישה האופה (לא זוכרת שמות של סרטים וקצת עיפה) תל אביב נס ציונה תל אביב ועדין בתל אביב חברים סיינפלד סקס והעיר הגדולה עוד אחת לא זוכרת את השם (עם תום) (הכל בתנאי שאני לא נרדמת ) בקריה כשנולדתי בירח דבש כשהתחתנתי (זה היה דומה לירח מר) באילת בזכרון (בחו"ל אני אהיה כשאני אהיה גדולה) תפוז (בחפוז) msn גיי דייט (בשביל הסבבה) ושוב לילה חפוז.. בורקס ג'חנון ממולאים מוקרמים במיטה בחלום בחו"ל או בסתם טיול עם הכלב (בעצם אין לי בכלל כלב) לילה טוב

:-}

1.אם לא יודעים....סימן שלא צריך לדעת
2.מנהלת תיקי השקעות, וחשבת... 3.אי שם באפריקה...שותף סמוי...גשם חזק...אנשים מושלמים. 4.תמיד כאן...באשדוד. 5.לא צופה. 6.זנזיבר,מיאמי, איביזה,כריתים...[ועוד} 7.תפוז, ynet ,themarker , 8.מרשמלו, פסטה, פירות ים, סושי. 9.בלב שלו, בזרועות שלו, צמוד אליו, ורק איתו.

חולה על סקרים

ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי-כנראה לא רציתי שתדעו, וכנראה זה גם ישאר ככה (ואל תעלבו, אני בונקריסטית שכזאת).
ארבעה סרטים-כל כך הרבה סרטים אני רואה שמיד אני שוכחת אותם. יש את קיל ביל 1 המופלא מכולם, חופים עם בטל מידלר שלא חשוב כמה פעמים שאני אראה, תמיד אני אבכה, מלאכים בשמי ברלין-סרט רגיש ומדהים ומשהו חדש-השטן לובשת פראדה-אני אראה שוב ושוב ולו רק בשביל הבגדים המיאממים (לפחות עד שיצאו מהאופנה).
ארבעה מקומות-ובכן, אני יכולה לסמן
על ילדות בקיבוץ, נסיון כושל במושב,בגרות אורבנית והתברגנות בישוב קהילתי.
לא רואה הרבה טלוזיה אבל אם בסדרות עסקינן-אז lost ושוב פעם-lost. סדרת מופת (ושיחזרו כבר מהפגרה).
אוהו-שאלת החופשות אהובה עלי-אז תאילנד כמובן, איטליה, לונדון ו...המקלחת הפרטית בבית, לשם אני הולכת תמיד כשאני זקוקה לחופשה אינסטנט. (והרשימה כמובן ארוכה...).
אתרים-
על קומונתיו , בלגיו ופורומיו והפורטל בעבודה..נו מה לעשות.
מאכלים-פלאפל, עלי גפן ממולאים, דובשניות ופומלה.
לא ממש הבנתי את האחרון אבל מבחינתי-כאן ועכשיו הייתי הולכת לחדר לידה.

למעלה