גנבי הביטים

Shit On You

New member
גנבי הביטים

מישהו שם לב לביטים שגונבים מאמינם? אני לא מדבר על שירים כמו "סליחה שאני מתלכלך" של מנצור אני מדבר על קטעים קטנים... אני מצאתי 2 בהתחלה של "כמה היא יפה/כלא 6" הביט בדיוק כמו בהתחלה של Marshall Mathers וגם בשיר "המכתבה/אביב גפן" יש בהתחלה פתיחה של דלת בדיוק כמו אצל סטיב ברמן!! מישהו מצא עוד כאלה?

bLAck hALo

New member
לגבי השיר של כלא 6 שמתי לב

לגבי המכתב אין שום קשר! במיוחד לאור העובדה שהשיר נכלל באלבום "המכתב" שיצא ב-1996! יש 2935703957987124 שירים שיש בהם דלת נפתחת.

Envenom

New member
יש המון כאלה..

בעיקר בשירים של סאבלימינל והצל (טיולים שנתיים לאילת עם נהג שאוהב גלגל"צ לא תורמים להשכלה המוזיקלית שלי.) יש אחד שאני שאני לא ממש זוכר את המילים במדויק אבל יש איזה קטע שהוא יתפוצץ מכעס כמו הירושימה... ?remember me

LEnnA no 1

New member
חחחחחחחחחחחח

סאבלימינל..... נוסטלגיות כיתה ה' ניראלי כל הקריירה שלו בנויה על השירים של אמינם אבל מנצור סתם צוחק, סליחה שאני מתלכלך, שיר אדיר, חחחחחח אני נקרעת כל פעם מחדש כשאני שומעת אותו, יש לו עוד איזה שיר אם הבאטל של אם, אבל הוא סטנדפיסט, זה העבודה שלו לרדת על אנשים, ובמקרה הזה הוא יורד על השירים של אמינם, או שהוא סתם משעשע את עצמו, לא יודעת..

Envenom

New member
לא

11 יום של בית ריק.

bLAck hALo

New member
../images/Emo12.gifוככה אתה לא מזמין אותי?../images/Emo3.gif

רע. אבל אמרת שאתה בפריז

Envenom

New member
את מוזמנת ../images/Emo3.gif

אמרתי שאני בפריז, כשחשבתי שאני באמת אהיה בפריז. אבל אח"כ חשבתי אחרת חחח

bLAck hALo

New member
יופי, אז אני באה../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif

בפעם הבאה אל תחשוב פשוט

bLAck hALo

New member
אוי, רק עכשיו נפל לי האסימון

למה שהתכוונת שחשבת אחרת (בתקווה שבאמת הבנתי נכון) חחחחחחחחחחחח

bLAck hALo

New member
אסימונים זה יותר מגניב ../images/Emo3.gif

ד"א, מה גרם לך לחשוב אחרת שלא תהייה בפריז?

Envenom

New member
הגיון בריא

הייתי בפריז כבר שלוש פעמים ולהיות שם שוב במשך 11 ימים עם המשפחה, אני יכול לחשוב על דברים יותר כיפיים <rolls eyes>

bLAck hALo

New member
העיקר אתה מכייף לך :)

לא מצאת לנו בייביסיטר,הא?
אח, 11 יום בית לבד |חלום|. למה לי אין 11 יום בית לבד? במקום זה אני באוהלים עם חברים על הכנרת וים המלח (לא שאני מתלוננת :p).

KingpinEX

New member
הוא גם אומר

שיש לו פתאום מלא דודים שהוא לא הכיר בחיים שלו... הבנאדם גונם ליריקסים בכיף שמעתי מלא דברים דומים.

Lil M

New member
כה גמאני שמעתי אצל הכלא...

שון פול יש לו תשיר הזה breath זה אותו ביט כמו של what's the difference של אמינם ודרה. תקנו אותי אם אני טועה =\

למעלה