גנאש עם בזיליקום

odedmi

New member
גנאש עם בזיליקום

קפץ לי הרעיון להכין גנאש עם בזיליקום. חשבתי שאני אחלוט את הבזיליקום עם השמנת, ואז אסנן, ואוסיף לשוקולד (כמו שעושים עם נענע). מישהו שמע על דבר כזה פעם? באיזה שוקולד להשתמש (מריר או חלב)? תודה, עודד

argorn

New member
כן הולך מצוין עם שוקולד לבן וחלב

עם מריר לא ניסיתי

Elie Tarrab

New member
שילוב מוזר

אני יודע ששילוב של הטעמים האלה מבחינה מדעית מתנגש. זה כמו לשתות קפה עם בזיליקום. אולי שוקולד לבן יכול לא שלהתנגש כי יש לו טעם של חלב בסה"כ. בהצלחה ואשמח לשמוע מה יצא

המפיסטה

New member
בזיליקום יבוא יפה עם שוקולד לבן

פשוט לחלוט אותו בשמנת . ולהשאיר אותו בשמנת לאיזה חצי שעה ואז לסנן. את הצבע הירקרק עדיף להשיג מהכלורופיל שנמצא דווקא בתרד . (אל חשש מדובר בכמות נמוכה) בהצלחה

שלום, מסכימה איתך

התבלינים מהסוג הזה לא מתאימים עם הסוכר, לדעתי, ובלבן יש הרבה סוכר. זה אתגר אמיתי עם העלים להכין משהו שהוא מעבר לקוריוז ! (אני אישית חושבת שהצלחתי יפה עם ג'ינג'ר, אבל הגי'ינג'ר שונה, הוא טעים עם סוכר). האם מישהו מכיר איזה חומר כתוב בנושא ? תודה וחג שמח אסנת

המפיסטה

New member
אין שום בעיה לבזיליקום עם סוכר

בזמנו ההיתי עושה המון גלידות בטעמי בזיליקום. בשיטה שהסברתי לעיל. סורבה של בזיליקום גם עשיתי, וזה לא משהו חדשני לגביי חומר כתוב נראה לי שבספר של שף בשם צ'רלי טרוטר יש משהו.

בזיליקום...

דווקא הייתי מנסה עם מריר, יש משהו בטעם של הבזיליקום שלעתי ילך מצויין עם מריר בכל מקרה מבטיחה לנסות ולדווח מה היו התגובות חג שמח יעל

IlanaF

New member
זה קיים- תבדוק את העתרים:

http://www.richart-chocolates.com- go to Exotic chocolate gifts go to Flavours and then Herbal at : www.richart-chocolates.com

למעלה