גן תקשורת

שרון263

New member
גן תקשורת

שלום לכולם. היינו עכשיו ביום פתוח להורים בגני העמותה לילדים בסיכון. הכל, כולל הכל, כל כך מצא חן בעיינינו - חוץ משעת סיום הגן - רבע לחמש?!?! יש מישהו שיודע אם יש דרך להכניס אליהם ילד עד שלוש -שלוש וחצי ?

דגנית61

New member
הכל תלוי בגננת!!!!

כשיש גננת סובלנית שמבינה את רצון ההורים ויודעת שהם יודעים הכי טוב מה טוב לילד---הכל אפשרי!
גם אני דאגתי מאד בקשר לשעה המאוחרת והמוגזמת! אבל יש לנו גננת מקסימה ובסופו של דבר חצי מההורים מהגן מוציאים את ילדיהם לפחות שעה קודם....

nirity1

New member
זוהי שעת הסיום בכל גני התקשורת

אלוט נלחמו למען זה , זה לא קשור לעמותה לילדים בסיכון , זה קשור למשרד החינוך
אפשר לקבל אישור יציאה מוקדם מהמפקחת של בית הספר, הם לרוב די בסדר עם זה , כל עוד הם לא צריכים לממן הסעה נוספת
תכתבי מכתב למפקחת ותבקשי אישור כי לילד יש תוכנית טיפולית אחר הצהרים , ולרוב הם מאשרים

תלוי בכולם, מאוד משתנה

כבר סיפרתי שהגננת אצלנו מקסימה, קשר נהדר אבל היא טיפוס של לפי הספר וצריך אישור מהמפקחת.
עד היום לא קיבלנו אישור מהמפקחת על פעמיים בשבוע ולמזלי הגננת גם שכחנית אז היא כבר לא זוכרת שזה בעצם בלי אישור

לי זה גם נורא הפריע, בעיקר כשהם קטנים.
בפועל כשאני באה מוקדם הוא רצה להשאר עם כולם ואני מוצאת את עצמי יושבת מחכה שיואיל בטובו ללכת והחלטתי לא לבוא כל יום מוקדם, רק פעמיים בשבוע (לטיפול).

nirity1

New member
מהנסיון שלי

אם מתעקשים מספיק זה עובד
בעיקר אם את זאת שתוציא את הילד ולא ההסעה

ענבלית8

New member
כן

יש אולי איזה חוזר מנכ"ל בנושא, אני לא זוכרת בדיוק. אבל אם מצהירים שרוצים באופן קבוע לקחת ב3 וחצי זה אפשרי.

אצלנו הוא בגן תקשורת והוא מסיים בארבע ומגיע

הביתה בארבע ועשרים אז זה לא בכל גני התקשורת עובד ככה ..וגם גן של העמותה לילדים בסיכון...!!

למעלה