גן תקשורתי

אנגי2

New member
גן תקשורתי

אני קורא בפורום כבר זמן רב וזו ההשתתפות השניה שלי בו. לי בן בן-4 בגן תקשורתי ואני בועד ההורים, השנה התבקשנו לשלם לעמותה נותנת החסות בגן 552 ש"ח. כבר באסיפה שהיתה העלתי את בעית יולי אוגוסט בו הגן עובד במתכונת קייטנה וכמעט שאין טיפולים (המטפלת בתנועה והמטפלת במוזיקה הגיעו בקביעותביולי-קלינאית תקשורת ומרפאה בעיסוק שהן עובדות משרד החינוך הגיעו פעם בשבוע ביולי). בנתיים נתבקשנו להעביר צקים עד יוני והם (העמותה) מבררים את סוגית יולי אוגוסט. אני מעונינת לדעת האם בגנים אחרים המצב דומה והאם גם בגנים אחרים משלמים מלא בתקופת החגים? תודה ושתהיה לכולנו שנה מוצלחת וברוכה!!!

אותנו זימנו לאסיפה מחר

כנראה כדי לדבר על נושא התשלום, אעדכן אותך ושאלה...מה קורה אם הורה מסוים מחליט שלא לשלם? ילדו לא יקבל את הטיפולים מהעמותה?

שר19

New member
כן, אותו ילד יקבל רק

את הטיפולים הממומנים עי משחר החינוך, שזה מעט (כ- 3 שעות שבועיות).

אנגי2

New member
מה שידוע לי יש עזרה

למשפחות שלהן בעית הכנסה ממלאים טופס לעמותה ואני חושבת שהן לא משלמות ועדיין מקבלות את הטפולים השאר- מי שלוא משלם לא מקבל

imashelo

New member
המעון הטיפולי בתל השומר

במשך 3 השנים שהילדון היה שם שילמנו 780 ש"ח לחודש, 12 חודשים בשנה. הסכום ירד בהוראת קבע מידי חודש.

אנגי2

New member
השאלה למי שילמתם ומה קיבלתם בתמורה

שנה שעברה לא היינו צריכים להוסיף תשלום וקיבלנו את סל הטיפולים המלא השנה בגלל ההוראה ממשרד הבריאות אנחנו צריכים להוסיף ואנחנו מקבלים את אותו סל כמו שנה שעברה

אנגי2

New member
שאלו אצלכם לגבי יולי אוגוסט?

הרי חודש וחצי הגן במתכונת קייטנה ועובדי משרד החינוך בחופש

Limor004

New member
דורון איפה אתה ? גם אנחנו קיבלנו

הוראה לשלם כל חוד 552 ש"ח - יש משהו לעשות בנושא? שאלה נוספת לא קשורה זה האם זה נכון שלא עובדים בחול המועד של פסח? אצלנו לפתות לא עובדים וגם בערב יום כיפור וערב סוכות....

doroniz

New member
השאלה אליי???

אני מציע לברר את סוגיית התשלומים עם נציגי חטיבת הטף באלו"ט דני הוא אחד מהם). לגבי לוח חופשות: אם מדובר בגן תקשורתי של משרד החינוך הרי שחוה"מ פסח הוא חופשה שבה הגן לא עובד (בעיקר מסיבות של כשרות לפסח). יתכן והתבלבלת והתכוונת לחוה"מ סוכות, שבימים אלה הגן צריך לעבוד עפ"י ההגדרה של הפעלה בחופשות. אם מדובר באלוטף הרי שאני לא מכיר את לוח ההפעלה בחופשות של מעונות היום השיקומיים של משרד הרוווחה. דורון.

דן להב

New member
לא כל כך מבין את השאלה

התשלום נועד כדי לממן טיפולים, זה חלק מההסדר החדש של קופות החולים-משרד הבריאות- משרד החינוך בגנים שאלו"ט מפעילה התשלום יהיה גבוה יותר עד כמה שידוע לי. כפי שנכתב בגן בתה"ש, משלמים כבר שנים סכומים שמתקרבים לכ900 ש"ח בחודש. דני

אiרין

New member
ואני חשבתי ש300 ש"ח לחודש , זה יקר

אנו משלמים עבור חוגים וטיפולים לילדים.

אתמול היתה האסיפה בעניין

כמובן שמספר הורים קמו והזדעקו. לגבי יולי-אוגוסט כנראה שמשלמים את מלוא הסכום. (הסכום הוא גלובלי ומתחלק ל-12 תשלומים). שאלתי מה קורה אם מספר הורים לא משלמים? לא ממש היתה להם תשובה. אמרו שקשה להם לתאר מצב שבו ילד אחד בגן לא יקבל את כל הטיפולים שמקבלים כל חבריו. בכל זאת זו מסגרת אחת, ומאוד קשה לנהל גן בצורה כזו. בחוץ עמדו הורים וניסו לארגן "מרד"- לא משלמים. כעסו קצת כשהתרחקנו ולא רצינו חלק בזה.

דן להב

New member
התשובה היא בוררה

הורים שלא ישלמו הילדים יקבלו פחות טיפולים. אין דרך אחרת שאני יכול לחשוב עליה אלא אם כן ההורים מוכנים לממן את הילדים שהוריהם לא יכולים/לא רוצים לשלם. כמה שזה לא נשמע כואב זה המצב. באלוטפים המצב יהיה דומה , אם יהיו הורים שלא יוכלו לעמוד בתשלומים נצטרך לגרוע טיפולים מהילדים, בדיוק כפי שנעשה כאשר יהיו קופות שיעבירו את הכסף וקופות שלא, הורי הילדים יצטרכו לעמוד בתשלומים במקום הקופות, אני לא רואה פיתרון אחר. דני

למעלה