גן רעות

odedbir

New member
גן רעות

מישהו משובץ לגן הזה?[חובה ממ"ד] נשמח לדעת אם יש מפגש לפני תחילת שנה"ל,אנחנו גם מנפגעי"אין דוור " והדואר מבושש...ובעיריה לא יודעים.

שלוש11

New member
לא יודעים?

תפנה למחלקת גני ילדים בעיריה הם חייבים לדעת ואם לא, שיבררו עם הגננת או שיתנו לך את מספר הטלפון שלה.

odedbir

New member
עיריית מודיעין...

היינו,חיכינו בסבלנות בתור העצבני[שומר ...]וקיבלנו טלפון של הגן,ניסינו להסביר שאיתרנו בעצמינו את המספר[כמובן שחלילה שבאתר העיריה יעדכנו את המספר החדש,אבל אנחנו הצלחנו לאתרו בעצמינו!!!]אבל אין שם נפש חיה,לדברי מזכירת הגנים-מנקים ומסדרים מה-24.08 ולא יכול להיות שלא עונים,לא הסכימה לאתר לי את הגננת חלילה לתת לי שם משפחה שלה או טלפון,נשאר לנו לנסות כאן את מזלינו,הגננת שמה הדס.תודה לכולם

כל שנה זה קורה? או שפשוט מרגישים

שאני חדשה בעיר. השנה הבת שלי במעון אבל בשנה הבאה היא תהייה בגן, אני צפוייה לכזה בלאגן שלושה ימים לפני תחילת הלימודים? עדיין לא מעודכנים פה, לא ערכו מפגש לפני תחילת שנה"ל. ובשבוע שעבר עוד לא היה ברור כל ילד באיזה גן נמצא? מה קורה כאן?

אפרתש

New member
עניין של מזל. תלוי איפה את גרה.

במקומות היותר ותיקים, כולם כבר יודעים איפה הגן ואיפה הגננת. בשכונות החדשות, הגנים משחקים במחבואים עם התושבים. מצד אחד יש הרבה מאד אנשים שנרשמים בהרשמה מאוחרת. מצד שני אין מספיק גנים. ומצד שלישי יש עיריה עם תודעת שרות שואפת לאפס. צירוף בעייתי.

השנה באמת מיוחדת

זו שנה ראשונה של מנהלת הגנים החדשה למעשה. ופותחים המוני גנים חדשים השנה, לא כל שנה זה כך. וחוץ מזה, וזה הכי מעודד, פותחים הרבה מאוד גני חובה עצמאיים [לא חט"צים]. אז אני יודעת שהשנה קשה במיוחד, אבל זה רק בגלל מטרות טובות, ויש לי הרגשה שבעוד שנתיים שלוש נברך על כך. האנשים עסוקים בפתיחת גנים חדשים והרבה מהם.......

אליזבט3

New member
בגן הצמוד

שנקרא "אחווה" יש מפגש ביום שלישי ב17:30. אני מקווה שזה עוזר! בהצלחה!

שקד12

New member
באתר של מודעין רשום שגן רעות

נמצא בגינות החולה 52 אבל אני לא מכירה את הרחוב הזה בהצלחה שרית

אליזבט3

New member
הגנים אחווה שלום ורעות

ממוקמים במתחם בית הספר הממ"ד נתיב זבולון. אני מקוה שזה עוזר!

niralayfer

New member
מישהו יודע מתי מפגש בלוטם ניצנים?

גם אנחנו לא קיבלנו עדכון עד היום בדואר. מחר ננסה לברר במזכירות ביה"ס.

בסחלב ובאלה זה יום ג' ב18:00

המפגש יארך כחצי שעה וצריך להגיע עם קלמר. אני מניחה שכך הדבר גם בלוטם. בית הספר לא ממש מתפקד ומי שניסה להתקשר לא קיבל כל תשובה.

niralayfer

New member
בסופו של דבר,

הגננת הבינה שכנראה אף הורה לא קיבל עדכון והשאירה לנו הודעות במזכירה שהמפגש היום (יום ג'). אני מקווה שכולם התעדכנו. היא לא ביקשה קלמר, אלא רק תמונה. יכול להיות שהיום היא תפרט יותר.

למעלה