גן עיריה בת ים

shi551

New member
גן עיריה בת ים

יום חמישי קיבלתי מכתב מהעיריה שבני לא התקבל לגן עיריה לשנה הבאה. ביום שישי הלכתי לחפש עבורו גן, הסתבר לי שכל הגנים הפרטיים מלאים ויש להם עוד רשימת המתנה ארוכה כך שאין לנו סיכוי כלל. מצאתי מקום רק בגן אחד שנמצא בתוך מיקלט של ביניין ואין שם מזגן רק מאוורר הילדים יושבים לראות טלויזיה ואין להם חצר. המקום קטן ודי מסריח. מה עושים?
עלה לי רעיון שאם אני אמצא עוד ילד או שניים באותו מצב נוכל להעסיק אותם יחד. דוגמא: יום א' הילדים יהיו אצלי, אני יעביר להם מיפגש ותוכן לימודי שמתאים לגיל, ארד איתם לגינה, העשה להם ארוחת בוקר ועוד משחקים ועבודות יצירה. וביום ב' הם יהיו אצל אמא אחרת שתדאג להכל וכך הם גם ילמדו ויעשירו את עצמם בתכנים שמתאימים להם וגם תיהיה להם חברה.
מה דעתכם?

השנה יש בעיה בבת ים

אין גנים חברה שלי קיבלה גן ברחוב הרשה והעא גרה ברחוב ירושלים
היא ביקשה גן קרוב שמלמד תכנים ולא סתם
ואם את לא עובדת ויש לך אפשרות להעסיק אותו בבית זה רעיון טוב נחמד וחיסכוני באיזה אזור בבת ים את גרה גם אני מבת ים הבת שלי בגן פרטי

shi551

New member
באיזור רמת הנשיא.

אני אומנם בבית ויש לי את האפשרות להעסיק אותו אבל ילד בגילו צריך גם אינטרקציה עם ילדים בגילו, משחקי חברה והתמודדות מול האחר, שיתוף פעולה ולמצוא רמת שיחה משותפת עם חברים. ואת זה אני לבד לא יכולה לתת לו. אני משתדלת,

אולע תוכלע

בקניון חולון יש פעילויות גימבורי ושם הוא יוכל להכיר פעם היה בקניון בת ים ואם אני לא טועה יש גן בליבורנו ממש גן טוב אחיין שלי ש ה והם מאוד נרוצים זה של העיריה

השנה יש בעיה בבת ים

אין גנים חברה שלי קיבלה גן ברחוב הרשה והעא גרה ברחוב ירושלים
היא ביקשה גן קרוב שמלמד תכנים ולא סתם
ואם את לא עובדת ויש לך אפשרות להעסיק אותו בבית זה רעיון טוב נחמד וחיסכוני באיזה אזור בבת ים את גרה גם אני מבת ים הבת שלי בגן פרטי

למעלה