גן עדן זה פה
ק קרנו New member 9/7/05 #2 'אמק http://www.wannasurf.com/spot/South_America/Chile/Central_Santiago/punta_de_los_lobos/
M maorubin New member 10/7/05 #3 לראות ולבכות... חתיכת מקוםםם שיאווווו הלוואי עלי להיות במקום כזה.....
B b m x New member 10/7/05 #5 אני מסוגל הגל הראשון יהיה מפחיד אבל אחכ אני כבר לא אפחד אבל אני אוהב תרעיון שיהיה כל הזמן גלים
ק קרנו New member 10/7/05 #6 תגיד אתה קולט על איזה גודל מדובר ?? זה קירות של 10 מטר , זה בגובה של 4 קומות על הראש שלך !!! זה לא צחוק , אני גלשתי ב 3.5 ורעדו לי הביצים , אתה לא יודע על איזה כוח מדובר פה , מה הגל הכי גדול שגלשת ואיפה ?
תגיד אתה קולט על איזה גודל מדובר ?? זה קירות של 10 מטר , זה בגובה של 4 קומות על הראש שלך !!! זה לא צחוק , אני גלשתי ב 3.5 ורעדו לי הביצים , אתה לא יודע על איזה כוח מדובר פה , מה הגל הכי גדול שגלשת ואיפה ?
S sfl New member 10/7/05 #8 שיטטטטטטטטטטטטטטטטטטט חלוםם!! חחח עלק בתמונה הראשונה הם כתבו '' נייס''..אני גומרת רק מלראות גל כזה. ''נייס'' הם אומרים.
שיטטטטטטטטטטטטטטטטטטט חלוםם!! חחח עלק בתמונה הראשונה הם כתבו '' נייס''..אני גומרת רק מלראות גל כזה. ''נייס'' הם אומרים.