גן עדן

The Who F

New member
גן עדן

מה אתם יודעים על הלהקה הזאת? יום אחד בשעה דיי מאוחרת בלילה (2 או 3) נחתתי על ערוץ 33 בטעות...וראיתי שם איזה תכנית על מוסיקה ישראלית בשנות ה70 ושמתי לב ללהקת רוק בשם גן עדן...אני חייבת להגיד שהם נשמעים ממש ממש טוב! כאילו, משהו בסגנון של זפלין... איזה אלבומים יצאו להם , אם בכלל?

HelterSkelter1

New member
גן עדן

נפלת על הפרק "קצת אחרת" של התוכנית "סוף עונת התפוזים" משנת 98 נראה לי. גן עדן, עד כמה שאני יודע עליהם, התחילו בתור להקת רוק כבד על סף המתקדם. הם היו מנתניה, וניגנו יצירות רוק כבד בעיקר אני חושב, ז"א קאברים של להקות מחו"ל וגם נראה לי שהם כתבו חומר מקורי באנגלית. עד כמה שאני יודע, בשלב מסויים, מני בגר הצטרף אליהם בתור זמר, והם שינו את הסגנון לרוק יותר רך, ובעברית. זהו בערך, אני די בטוח שיש עוד שיודעים עליהם יותר טוב ממני. אני לא יודע בקשר להוצאת אלבומים של הלהקה, אני לא יודע אם יש כאלה. אבל נראה לי שיש עליהם סרט.

HelterSkelter1

New member
שכחתי

שיש לי קטע שלהם של 4 דקות על המחשב. קטע נחמד מאוד, מעין רוק כבד עם קצת פרוג. שווה

קרימזון

New member
בגן עדן היה אחד

מגדול הגיטריסטים שגדלו פה, ארז נץ (מופיע בשנטיפי במחווה ללד זפלין). להקה שווה בהחלט. יצא להם אלבום אחד (גן עדן) בשנת 79.

foxy d

New member
ארז נץ זה ההוא....

שמנגן הלהקה שעושים קאוורים לדיפ פרפל וליד זפלין אלא שהופיעו בחצי גמר גביע האלופות בסוף התוכנית ???!!

למעלה