גן עדן

אייבורי

New member
גן עדן

גן עדן, תמיד חשבתי שיש גן מלא עצי פרי, פשט אלגנטי ונהדר אח"כ באה התובנה שגן עדן הוא בעצם אנאלוגיה שמתקיימת אצלך בראש ועץ הדעת היא התבונה והדעת. ואחריה, אחרי שגילינו את הדעת, נותר לנו רק לכאוב. אבל כל זה לא קשור כלל למציאות, שהרי לקרוא ספר ולהחזיק ציצי מגניב ביד השניה זהו גן עדן קיומי שמעתי על חלופה הולמת, להחזיק ציצי מגניב ולצפות בטלוויזיה, במיוחד במאסטר שף. והחלופה הנשית לכל העניין הזה לעשות קניות והגבר מחכה במכונית למה בעצם נשים כלכך אוהבות שהגבר שלהן מחכה להן במכונית, זאת לעולם לא אדע אבל בתמורה אחזיק ציצי ואקרא.

eyebrrr

New member
תגיד כוסברה

כל הקשקוש על גן עדן זה בשביל ליידע אותנו שהיה לך איזה ציצי ביד, וכל מה שעשית זה לצפות במסטרשף? במקום ללפות את המיסטרסשאפה?

אייבורי

New member
בדיוק

תקצרת מעולה. אבל רק בשביל לסבר את אוזנך, זה לא סתם ציצי זה היה ציצי מגניב לגמרי

eyebrrr

New member
אהה , זה משנה ת'כל

אני חייב להקפיץ אותך, אחרת אראה עוד יומיים את השרשר המיותר של עופרת יצוקה.

ismeralda100

New member
למה שהוא יחכה באוטו אם הוא יכול לקרוא

בינתיים? תמיד שה X היה רוצה לבוא איתי לקניון (-אני אף פעם לא ביקשתי ממנו שיבוא, הוא רצה לבוא) הייתי מזכירה לו לקחת ספר. אם זה קניון עם סניף של חנות ספרים הוא אפילו היה מעדיף את זה, ולהזמין שם קפה ככה על הדרך.

אייבורי

New member
בעיה

איך אפשר גם לקרוא גם להחזיק ציצי וגם להסתובב למעשה קניות. זה גובל בבלתי אפשרי

ismeralda100

New member
multi tasking

המחלה של העולם המודרני, כנראה שלעיתים יכולה להפוך ליתרון

אייבורי

New member
../images/Emo9.gif

או כמו שאנחנו נוהגים לומר גבר מסוגל לעשות משימה אחת היטב ואישה מסוגלת לעשות המון משימות בצורה גרועה.

שונאת קניות

שונאת קניונים ועוד יותר שונאת לסחוב שקיות מבחינתי אני תמיד עושה את הסיבוב עם הרכב! אפשר גם בלי להחזיק כלום :)

irit 123

New member
מה? ../images/Emo2.gif

השופינג רק ברגל- חוזרים לרכב לשים את השקיות. אחרי זה, מגיעים הביתה ומשוויצים.... אוווו בא לי שופינגג!

Rtitan

New member
../images/Emo9.gif יש נשים שציצי שלהן...

משכיח ממך כל דבר אחר
... לא ספר, לא מכונית, לא טלוויזיה ולא כלום - מרוכזים רק במה שיש ביד
!

eyebrrr

New member
ששש

אל תגלה להן הכל תלמד מהנשים, תהיה מיסתורי.........

יערית

New member
אם הייתי

יודעת שלהפסיק לעשן זה גיהנום, מניחה שהייתי חושבת פעמיים לפני שיצאתי למסע הזה... אבל אתה בגן עדן, אתה לא יכול להבין אותי

למעלה