גן עדן או גיהנום

גן עדן או גיהנום

גיהנום זה מקום שבו: 1. השוטרים הם גרמנים. 2. השפים הם בריטים. 3. הזמרים הם נורבגים. 4. האחראים על הארגון הם צרפתים. 5. המאהבים הם אוסטרליים. 6. השוויצרים משרתים בצבא. 7. המבשלים את השיכרים הם האמריקנים. 8. הבלגים מציבים שלטי דרך. 9. הקומיקאים הם השוודים. 10. הדרום אפריקנים אחראים על המיזוג הגזעי. 11. ההגיון היחיד הוא אירי. 12. קלינאי התקשורת (מטפלים בכושר הדיבור) הם סקוטים. 13. האחראים על מדיניות החקלאות הם האתיופים. 14. הכוחות המזויינים (כוחות הבטחון) הם האיטלקים. 15. המפקחים על הילודה הם הודים. 16. חברות התיירות נשלטות על ידי האיסלנדים. 17. הכלכלנים הם ברזיליים. 18. הסרבים אחראים על זכויות האדם. 19. סוללי הכבישים הם הספרדים. 20. בתי היתומים מנוהלים על ידי הרומנים. 21. והשפה המשותפת היא הולנדית. גן עדן זה מקום שבו: 1. הגרמנים אחראים על הארגון. 2. השוטרים הם בריטים. 3. דוגלי איכות הסביבה הם הנורבגים. 4. השפים הם צרפתים. 5. הבנקאים הם השוויצרים. 6. האנשי מכירות הם אמריקאים. 7. הבלגים מכינים שוקולדים. 8. השוודים הם המאהבים. 9. מכרות הזהב מנוהלים על ידי הדרום אפריקנים. 10. הבדאים (מספרי הסיפורים) הם האירים. 11. המזקקים הם הסקוטים. 12. זמרי האופרה הם איטלקיים. 13. מבשלי השיכר הם הדנים. 14. התבלינים מסופקים על ידי ההודים. 15. הדייגים הם איסלנדיים. 16. הכדורגלנים הם ברזילאים. 17. הספרדים מנהלים אתרי נופש. 18. הסוחרים הם הולנדיים.

ניתוח כוזב

דברים שלא היית רוצה לשמוע מהרופא המנתח שלך: 1. "אופס..." 2. "מישהו ראה את השעון שלי?" 3. "כולם לזוז הצידה, נפלה לי עדשת מגע!" 4. "כלב רע, חזור מייד עם העצם הזאת!" 5. "רק-רגע, אם זה הטחול שלו, אז מה זה?" 6. "למה את מתכוונת כשאת אומרת שהוא לא בא לניתוח לשינוי-מין?" 7. "הייתה אתמול בלילה אחלה מסיבה, חזרתי שיכור לגמרי." 8. "רק רגע, איפה שמתי את כלייה השמאלית?" 9. "מה קורה פה, שוב כבים האורות?" 10. "אחות, האם זה הפלאפון שלי שמצלצל?" 11. "למה את מתכוונת כשאת אומרת "אני רוצה להתגרש"?" 12. "כדאי שנשמור את האיבר הזה, נצטרך אותו לנתיחה אחרי המוות." 13. "אופס! תגידו מישהו פעם שרד אחרי שקיבל 500 מ"ל מהחומר הזה?" 14. "וואי, מגניב! עכשיו תעשה שהרגל שלו תתעוות." 15. "סטרילי שמרילי, הרצפה הזאת נראית לי נקיה ביותר." 16. "אחות, האם החולה הזה חתם על טופס תרומת איברים?" 17. "לעזאזל, אני לא מצליח למצוא את עמוד 47 במדריך למנתח!" 18. "אן.. דן.. די.. נו.."

אלכוהול בזמן תפילה

עשר סיבות לכך שבירה עדיפה על התנ"ך: 1. בירה לא אומרת לך איך לעשות סקס. 2. אף אחד לא יהרוג אותך עם לא תשתה בירה. 3. בירה מעולם לא גרמה למלחמה רצינית. 4. לא מכריחים קטינים שעדיין לא יכולים לחשוב בעצמם לשתות בירה. 5. אף אחד עדיין לא נתלה או נשרף בגלל הבירה שלו. 6. אתה לא צריך לחכות אלפיים שנה ואף יותר לבירה נוספת. 7. יש חוקים שאומרים שהתווית של הבירה לא יכולה לשקר לך. 8. אתה יכול להוכיח שהבירה שברשותך אכן קיימת. 9. אתה לא צריך להכיר את תהליך יצירת הבירה כדי להקדיש לכך את חייך. 10. אם הקדשת את חייך לבירה, יש קבוצות וארגונים שיכולים לעזור לך להפסיק.

מכור לרשת

מתי אתה יודע שאתה מכור לרשת? 1. לכל החברים שלך יש @ (שטרודל) בשמות שלהם. 2. אתה לא יכול להתקשר לאמא שלך, אין לה מודם. 3. בת הזוג שלך קובעת חוק חדש... המחשב לא בא למיטה. 4. אתה צוחק על אנשים עם מודם שלושים ושלוש שש מאות. 5. אתה מתחיל להטות את הראש שלך כשאתה מחייך, (-: . 6. חשבון הטלפון שלך מגיע אלייך בארגז. 7. אתה מוצא עצמך מקליד COM אחרי כל נקודה. 8. כששואלים מה מספר הטלפון שלך אתה שואל באיזה בסיס להביא להם אותו. 9. אם שואלים אותך לכתובתך, תשובתך מתחילה ב- http:// 10. כדי לקרוא לך לארוחת צהריים שולחים לך e-mail 11. אתה מפטפט באמצעות האצבעות, ולא באמצעות הפה. 12. את מרבית חבריך לא ראית מעולם. 13. כדי לצפות ב-CNN אתה עובר ל-www.cnn.com 14. הפיצה מונחת לידך קרוב ל - 3 שעות מבלי שנגעת בה. 15. אתה הולך בלילה לשירותים, ועוצר בדרך כדי לבדוק אם הגיע e-mail. 16. אתה מתחיל להציג את עצמך כ - יוסי@אינטרנט.קום . 17. כשמבקשים לך לשמור משהו אתה שואל תחת איזה שם. 18. כשאתה נכנס למעלית את מקליל על כפתור הקומה הרצויה פעמיים. 19. אפילו בכספומט אתה מחפש את העכבר. 20. בבוקר אתה נכנס לאתר תחזית מזג האוויר במקום להסתכל בחלון. 21. כשאתה נועל את דלת האוטו עם המפתחות בפנים אתה מנסה לבצע undo. 22. השעון מעורר מצלצל ואתה קולט שכלל לא הלכת לישון. 23. ביום שמש חם ויפה במקום לצאת לגלוש בים אתה גולש בבית באינטרנט. 24. חברים שלך מזמינים אותך למסיבה ובמקום זאת אתה נשאר בבית כדי לבקר במועדפים שלך. 25. כשאתה בודק את הדואר האלקטרוני שלך ואתה מקבל הודעה: "אין הודעות חדשות", אז אתה לוחץ על רענון.

ספר בישול

איך מתחילים ספרי בישול אצל עמים שונים בעולם: * ספר בישול רוסי מתחיל במילים - "תוסיפי כוס וודקה..." * ספר בישול רומני מתחיל במילים - "תגנבי 3 ביצים, תגנבי כוס חלב..." * ספר בישול סיני מתחיל במילים - "תכיני קערת אורז..." * ספר בישול אמריקאי מתחיל במילים - "חייגי למק'דונלד הקרוב..." * ספר בישול פרסי מתחיל במילים - "תביאי מהשכנה 2 ביצים, קמח, חלב..." * ספר בישול סומלי מתחיל במילים - "גשי לעמדת הצלב האדום הקרובה ותביאי..." * ספר בישול תאילנדי מתחיל במילים - "תכיני כלב אחד..." * ספר בישול מרוקאי מתחיל במילים - "טוב, קודם כל תירגעי..." * ספר בישול כורדי מתחיל במילים - "קודם כל, תהפכי את הספר..."

כספומט....חובה לקרוא

הוראות: איך למשוך כסף מהכספומט. גברים: 1. סע לבנק, תחנה וגש לכספומט. 2. הכנס את הכרטיס. 3. קח את הכסף, הכרטיס והפתקית. 4. סע חזרה. נשים: 1. סעי לבנק. 2. תחני את המכונית. 3. נסי שוב. 4. שוב..... הצלחת. 5. תבדקי את איפור במראה. 6. שימי בושם. 7. תבדקי את התסרוקת עם היד. 8. חפשי את הכרטיס בתיק. 9. גשי לכספומט, הכניסי את הכרטיס... נדחה. 10. תחזירי את הטלכרד לתיק. 11. חפשי את כרטיס הכספומט! 12. הכניסי את הכרטיס. 13. חפשי את קופסאת הטמפונים (בה רשום הקוד הסודי) בתיק. 14. הקישי את הקוד. 15. תלמדי את הוראות השימוש בכספומט במשך שתי דקות... נפלט הכרטיס. 16. הכניסי אותו שוב. 17. הקישי את הקוד... שגוי. 18. נסי שוב... הצלחת. 19. הקישי את הסכום הרצוי. 20. לחצי "בטל". 21. הקישי סכום גדול יותר. 22. לחצי "בטל". 23. הקישי את הסכום המקסימלי. 24. החזיקי אצבעות. 25. הוציאי את הכסף. 26. חיזרי למכונית. 27. חפשי את המפתחות בתיק. 28. בידקי איפור במראה. 29. התניעי את המכונית. 30. סעי חמישים מטר. 31. עצרי. 32. סעי חזרה לבנק. 33. גשי חזרה לכספומט. 34. הוציאי את הכרטיס והפתקית מהמכונה. 35. חזרי למכונית. 36. זרקי את הכרטיס והפתקית על המושב לידך. 37. בדקי את התסרוקת עם היד. 38. נסי להשתלב בתנועה... ללא הצלחה. 39. עיצרי. 40. נסי להשתלב שוב... הצלחת. 41. המשיכי בנסיעה. 42. ברמזור הראשון שחררי "הנדברקס". 43. המשיכי בנסיעה.

גמדים ובחורות

שורות הפתיחה המובחרות של גמדים: * "היי, אני כאן למטה." * "לא, לא. אני לא אופה עוגיות." * "תאמיני לי, כשאני מקבל טיפת טקילה ואני נהפך לאדם פראי." * "אני ישות קסומה, תורידי את החזייה שלך." * "מי עוד יכול לאכול נקניקיה ששוקלת יותר ממנו?" * "את מכירה עוד מישהו שנכנס לכל האטרקציות בקרקס בחינם?" * "אומרים שלגבוהים יש קטן ולנמוכים..." * "את תראי טוב באדום ופיאה נוכרית." * "זה בסדר, כולם מתבלבלים וחושבים שאני הגמד מהטלוויזיה." * "יש לי צרכים מסוימים שלא יכולים להגיע לסיפוקם רק על ידי עבודה עם צעצועים."

חלומות פז

סיבות לכך ששינה עדיפה על סקס: * אתה לא מרגיש אשם אם אתה עושה את זה לבד. * אף אחד לי יפיץ שמועות על כמה פעמים אתה ישן. * אתה לא תתלונן בבוקר על כך שאתה לא מקבל שינה. * אתה לא צריך לשלם על שינה. * אתה לא חייב לישון אחרי שינה. * שינה יכולה להימשך עשר שעות טובות. * אתה יכול לישון בבית כנסת. * בזמן שינה אתה יכול לעשות סקס אם מי שאתה רוצה. * הדובון שלך אף פעם לא יתלונן. * זה חוקי לישון בכל הפוזות ובכל מקום.

דברים שאישה/חברה לא תגיד

הדברים שאישתך/חברתך בחיים לא תגיד: * "אתה בטוח ששתית מספיק?" * "אתה לא צריך ללכת לבר ולהיות עם החברים שלך?" * "זה היה גרפס אדיר, תעשה עוד אחד." * "החלטתי להפסיק ללבוש בגדים בתוך הבית." * "אתה כל כך סקסי כשאתה שתוי." * "עדיף לראות איתך כדורגל ולשתות בירה מאשר לצאת לקניות עם החברות." * "בוא נקנה פנטאוס." * "אתה רוצה לראות אותי יורדת לחברה שלי?" * "אני אבלע את כולו, אני אוהבת את הטעם." * "משעמם לי, אני רוצה אותך במיטה שלי תוך חמש דקות." * "האם אתה חושב שהשמלה הזאת עושה אותי חתיכה מדי?" * "אתה לוקח אותי ליותר מדי בילויים. בוא נישאר בבית." * "טבעת מזוייפת תספיק." * "אתה נראה לחוץ נורא. תן לי להביא לך מציצה." * "לך לבלות עם החברים שלך. הרווחת את זה ביושר." * "לפמלה אנדרסון יש גוף יפה." * "אמא שלי באמת כלבה זקנה." * "לא, לא, קנית בשבילי כבר מספיק." * "החלטתי למכור את האוטו שלי כדי לקנות לך את הפררי שתמיד רצית." * "מה זה כאב ראש?" * "תחזיר את הכסף לארנק. תן לי לשלם."

הדברים שאמא לא תגיד

הדברים שאמא שלך בחיים לא תגיד: * "לא נורא, גם אני הייתי מבריזה מבית הספר הרבה." * "תשאיר את כל האורות בבית דולקים, זה עושה אותו יותר משמח." * "תן לי להריח את החולצה שלך. כן, היא בסדר לעוד שבוע." * "ובכן, אם אמא של דני אומרת שזה בסדר, אז מבחינתי זה בסדר." * "אתה צודק, שעת עוצר יש רק לאסירים, וזה לא שאני מנהלת פה כלא." * "אין לי כאן טישו, תשתמש בשרוולים שלך." * "אתה לא חייב ללבוש מעיל, הרוח הקרירה תירגע בקרוב." * "איך אתה יכול לראות את הטלוויזיה כשאתה יושב כל כך רחוק, תתקרב יותר." * "אני אכין לך משהו אחר לאכול, זו אשמתי שלא זכרתי שאתה שונא את זה." * "בסדר, אתה יכול לאמץ את הכלב המשוטט הזה, חמוד. אני האכיל אותו ואטייל איתו כל יום."

soofgania

New member
אין כמוך צחי..איזו השקעה../images/Emo24.gif

אהבתי

למעלה