נו.... chomp on this תענה כבר מה הקטע?
R Raz muska New member 23/4/02 #21 הוא שאל שיענה תראה איזה דיון נהיה והכל רק בגללו והוא בכלל לא הגיב!!!
T The_ScorpioN New member 23/4/02 #22 איזה ת´רד מפחיד טבןצחטמ בחט חעש האותיות היו ליד.....תנסו לגלות (גם מימין וגם משמאל)
O Oscar16 New member 23/4/02 #23 אחי, לא משעמם לנו עד כדי כך ול Ruz Muska - הוא בסך הכל שאל על גן סאקר... הדיון (הלא מלא משמעות במיוחד) התפתח במקרה...
אחי, לא משעמם לנו עד כדי כך ול Ruz Muska - הוא בסך הכל שאל על גן סאקר... הדיון (הלא מלא משמעות במיוחד) התפתח במקרה...
C Chomp on this New member 23/4/02 #26 מה...? ל-raz muska מה אתה רוצה שאני אגיד, רק רציתי לדעת מה זה הגן-סאקר הזה?
R Raz muska New member 24/4/02 #29 אלגו יש לך מזל!!!!! עם לא היית רושם את ההודעה השנייה הייתי הורג אותך!!! ועוד משהו, עם זה גרוע על תבוא אתה סתם תופס מקום!
אלגו יש לך מזל!!!!! עם לא היית רושם את ההודעה השנייה הייתי הורג אותך!!! ועוד משהו, עם זה גרוע על תבוא אתה סתם תופס מקום!
E elgu New member 25/4/02 #31 מה קרה לך! מה אתה חושב שאני מפחד ממך? אתה משחק אותה כאילו גן-סאקר זה כל החיים שלך!
R Raz muska New member 25/4/02 #33 אלקנע יחתיכת חרא! תזהר ממני אני לא אחד החברים היצורים שלך תתחיל להרגע וכאדי לך שזה יהיה מהר !!! למה אני יכנס בך ובאמא שלך יזבל!
אלקנע יחתיכת חרא! תזהר ממני אני לא אחד החברים היצורים שלך תתחיל להרגע וכאדי לך שזה יהיה מהר !!! למה אני יכנס בך ובאמא שלך יזבל!
V valelly New member 25/4/02 #34 שתוק....כן מה אתה אומר?../images/Emo131.gif כן מה אתה אומר? אתה קורה לנתן חרא?הוא חבר שלי לא שלך אז מה אתה מיתלהב! חוץ מיזה אתה זה שרוצה לריב,אתה כל הזמן מקללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל...............
שתוק....כן מה אתה אומר?../images/Emo131.gif כן מה אתה אומר? אתה קורה לנתן חרא?הוא חבר שלי לא שלך אז מה אתה מיתלהב! חוץ מיזה אתה זה שרוצה לריב,אתה כל הזמן מקללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל...............