גן-סאקר

Chomp on this

New member
גן-סאקר

מה זה הגן סאקר הזה, שמעתי שזה משהו מטורף, אני רוצה פרטים.

Raz muska

New member
גן סאקר זה....

זה סקט פארק בירושלים מבטון וזה בן זונה!!! יש שם שצי בואלים אחד קטן ואחד גדול והם מתחברים ועושים צורה של 8 חוץ מזה יש שם רייל מצויין באנק אדיר!! וקורטר פייפ מצוין יש גם וואל חד כזה. בקומה השנייה יש קורטר פייפ יותר גבוהה ויותר עם 90 מעלות ויש שם ספאיין וזה יוצר האפפייפ מצוין וקורטר מסביב לכל המגרש. תבואו זה פ33ה!!!!!! לעוד פרטים תנו תגובה.

elgu

New member
אאאלללללללללקקקקקקקקק!

אני נוסע בגן-סאקר כל יום שישי ושבת וזה חרא פארק!

Raz muska

New member
ל elgu

אני גם שם כמעט כל יום תגיד לי איך קוראים לך. ומה אתה מזיין בשכל?! נראה שקוראים לך אלקנה משהו כזה לא?

elgu

New member
לא חרא,פשוט במצב רע...

גן סאקר בעיקרון הוא אחלה פארק אבל הוא במצב ממש רע. ותאמין לי אני גם מאוד רוצה לטובת הפארק פשוט לא הבנת אותי נכון... כבר שלחתי לאולמרט כמה מכתבים בנושא גן-סאקר. מצטער אם לא הבנת אותי נכון

Raz muska

New member
ועוד משהו לelgu!

עם אתה אלקנע אז אתה אפס ועל כל מקום אתה תגיד שזה חרא כי אתה לא יודע לסוע!!!!! ועם לא אז אתה בטח מישהו שכל היום יושב!!!! כי תשאל את גילי ,יותם ,אומארו ,יהודיה, עמוס בקיצר כולם עם זה לא פצצה של מקום ותראה מה הם יגידו לך טוב?!?!?!?!?!?

elgu

New member
תם צחקתי...לרז

מה קרה לך אני סתם צוחק וחוץ מזה לא קוראים לי אלקנה... גן0סאקר זה אחלה סקייט-פארק אבל הוא מתחיל להימאס מתישהו. בטח לא שווה לבוא אליו מחוץ לעיר, הוא לא שווה את הנסיעה. lgu

Raz muska

New member
אההה ויש גם....

רייל נמוך לפעמיים וגם גא´מפ אבל זה רק לפעמים.. ואנחנו בונים שם לאנ´ץ השבוע

TIS

New member
תגיד, איך עברת את כיתה ד???

אל תכתוב מילים אם אתה לא יודע איך. וואל = WALL קורטר פייפ = רבע צינור האפפפייפ = וןרט \ חצי צינור

Raz muska

New member
סתום כבר ייצור

ואיך אתה עברת את כיתה א´???????? מה זה וןרט??? אומרים וורט יטמבל. ובקשר לאיך עברתי כיתה ד´ אז לקחתי מאמא שלך שיעורים פרטיים.

Raz muska

New member
ואני מגלה שאתה יותר טיפש משחשבתי

שים לב להודעה שלי עוד פעם ותראה שרשמתי את זה בדיוק כמו שאתה רשמת את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TIS

New member
בוא תראה איפה הטעויות שלך

אני מדגיש את כל הטעויות, המילים הלא ברורות והמשפטים הלא ברורים: "יש שם שצי בואלים אחד קטן ואחד גדול והם מתחברים ועושים צורה של 8 חוץ מזה יש שם רייל מצויין באנק אדיר!! וקורטר פייפ מצוין יש גם וואל חד כזה. בקומה השנייה יש קורטר פייפ יותר גבוהה ויותר עם 90 מעלות ויש שם |ספאיין וזה יוצר |הדגשהאפפייפ מצוין וקורטר מסביב לכל המגרש"

Raz muska

New member
או שאתה מפגר או שלא יודע מה

עם לא שמת לב אז ה צ´ נמצאת צמוד ל ת´ אז בטעות לחצתי עליה, חוץ מזה אין שם אפילו טעות אחת!!!!!! אז כנראה שאתה אילג מצטער להודיע לך..... ועם אתה חושב שזה טעויות אז אז הבעיה שלך חמורה מאוד. תשאל כל סקייטר מה זה המילים האלה שרשמתי והוא יסביר לך בפירוט.סקייטר טוב לא טמבל כמוך!

Raz muska

New member
מה אתה באת יחתיכת חרא????

מה אתה חושב שאני מכונה?? גם אני שמתי לב לזה ושים לב ל ע´ ול א´ ותראה שהם קרובות,פשוט לא היה לי כוח לתקן את זה!1

Raz muska

New member
אפילו אתה טעית יעילג!!!! "צומת"

ובמילה הזאת אין שום אותיות קרובות שאתה יכול להגיד לי התבלבלתי!!!

Ultra-Skater

New member
עירא הוא צודק

הטעות היחידה שלו זה ה צ-ת שצי ... אבל זה שטיות קורא נו מה... וכל השאר זה מילים באנגלית שכל אחת יכול לכתוב אותם איך שבא לו בעיברית ... quarter pipe wall bowl...

Raz muska

New member
chomp on this או איך שקוראים לך...

הנה לך פרטים על גן סאקר אולי תגיב כבר???!!!

למעלה