גן, משפחתון או מטפלת?

• פותח הנושא AUR1
  • פורסם בתאריך

AUR1

New member
הי רותי

בינתיים לא ראיתי משפחתונים עם יותר ממטפלת אחת. איפה יש כזה? זה נשמע נהדר 2 מטפלות על 5 ילדים.

AUR1

New member
גן, משפחתון או מטפלת?

שלום לכולם! בני בן 11 חודש ואני מאוד מתלבטת איזה מסגרת להתאים לו לקראת ספטמבר. האם כדאי גן או משפחתון או בכלל מטפלת??? מה הכי מתאים לגיל שנה וחודש מבחינת טיפול, התפתחות וכו´? ראיתי כמה משפחתונים וגנים פרטיים ובינתיים לא יכולה להחליט. אני נוטה לכיוון המטפלת כי אני לוקחת בחשבון שאם הוא יהיה בגן או משפחתון ויהיה חולה, אצטרך לחפש מישהי למקרים אלה. מצד שני מטפלת זה יקר ואני חושבת שילד צריך חברה. בקיצור לא יודעת מה להחליט, אנא עיזרו לי. וגם אני מיניקה ולא ידעת אם להמשיך כשאחזור לעבודה או לא. נראה לי שגם גמילה וגם שינוי מסגרת יותר מידי שינוים בו זמנית. בקיצור כולי התלבטות!

SheeraGSilver

New member
אני בעד משפחתון...../images/Emo91.gif../images/Emo23.gif

ארי היה בן 11 חודש שהכנסתי אותו לפעוטון (משפחתון) בעיר מודיעין (היום הוא עוד מעט בן 14 חודש ), חפשתי הרבה זמן ובסוף ברגע האחרון, חברה שלחה אותי למעון יום ולא היה שם מקום, אבל מנהלת המעון המליצה לי על משפחתון חדש בעיר שהגננת שלו היתה גננת של הילדים שלה במעון נעמ"ת ברעות לפני 13 שנה, הלכתי לראות ופשוט נדלקתי וזה היה ביום שישי, חזרתי ביום ראשון ורשמתי אותו למשפחתון-פעוטון ואני מרוצה מאד... רק אצלה הוא למד לשתות מבקבוק הוא לא הסכים לפני זה, היום הוא שותה ומבקש את הבקבוק כדי לשתות... וכמובן כמו שציינת החברה של הילדים בגילו מאד חשובה... טפו טפו טפו בינתיים הוא לא היה חולה, הוא היה יומיים בבית בגלל החיסון של גיל שנה.
ולכן משפחתון-פעוטון ממולץ בחום...

AUR1

New member
תודה ושאלה

הי שירה! כמה ילדים יש בפמשפחתון שלו?

SheeraGSilver

New member
הי אורנית...

8 ילדים היו עכשיו יש 7 היא רוצה לגדול קצת... היא עוברת לבית שהגן יהיה שם... מה עוד חשוב בפעוטון-משפחתון הוא האווירה הביתית, אנחנו הולכים לגינה אחה"צ, הבן הקטן של הגננת עם ארי בפעוטון הוא קטן מארי בשבועיים... דבר חשוב מאד הוא לראות את הגננת בכל מיני מצבים להפתיע אותה, אני לא אהבתי את הגננות שאמרו לי לבוא בשעות מסויימות, להיפך... אחת הסיבות התלהבתי מהגננת של ארי היתה, שהיא אמרה אתם יכולים לבוא מתי שאתם רוצים, אין שום בעיה וזה חשוב מאד, היא גם מאאד אמינה...

AUR1

New member
אני לא אורנית...

שמעתי מכמה גננות שהן מבקשות לבוא בשעות מסוימות ולא אהבתי את זה. מסכימה אתך שחשוב לראות את הגננת בכל מיני מצבים. תודה רבה על העצות ולמה חשבת שאני אורנית?

SheeraGSilver

New member
../images/Emo52.gif על הטעות...

בכיף, אני שמחה לתרום מניסיוני... בגלל שחשבתי שזה הקיצור של השם שלך...
ושבוע טוב,

אלינה12

New member
אני מצאתי פשרה

מטפלת לשני תינוקות. זה אישהו שילוב. גם אני לא מפקחת לבד עליה, גם יחס יותר אישי מהמשפחתון עם 6-7 תינוקות וגם מחיר זול יחסית למטפלת.

AUR1

New member
האם יש למישהי המלצות על גן/

/ משפחתון/ מטפלת בראשון לציון?

sagitlaleche

New member
רעיון נוסף ../images/Emo20.gif

אמא שנמצאת עם התינוק שלה בבית ומעוניינת לטפל בעוד תינוק. הם יכולים להיות בני אותו גיל או בגילאים שונים. זה יכול להיות סידור מוצלח במידה ושתי האמהות חשות אותו הדבר לגבי גידול ילדים. אם מוצאים אמא שמניקה את תינוקה, היא בוודאי תפרגן גם בנושא ההנקה והשאיבות ותבין את חשיבות המשך מתן חלב אם לתינוק.

למעלה