גן לגיל 3

גן לגיל 3

שלום לכולם, אני מחפשת גן לשנה הבאה עבור הבת שלי, כרגע בת שנתיים וארבע חודשיים. היות ואנחנו חדשים כאן אנחנו אני לא ממש מכירה ואשמח לקבל המלצות, שמענו על גן חדש של "מדעים וערכים", אם מישהו אמכם מכיר או שמע אשמח מאוד להמלצתכם, המהירה (ההרשמה כבר התחילה)... המון תודה רוית

נטלי22

New member
אני לא מכירה את הגן שהזכרת, אבל יש לי המלצה

אני ממליצה בחום על "גן-מעון שרה". לבעלת הרשת יש 3 גנים, 2 מהם ברחוב השופט ברנדיס ואחד ברחוב גולומב. 2 הרחובות מאוד קרובים לשכונת אם המושבות (נסיעה של פחות מ-5 דקות), ורוב הילדים בגנים מגיעים מהשכונה. הבן שלי היה באחד הגנים ברחוב השופט ברנדיס במשך שנתיים, והבת הקטנה שלי כבר שנה שלישית שם. הגננות והמטפלות מדהימות. יש 2 קבוצות גיל, כאשר לכל קבוצת גיל יש גננת מוסמכת ועוד 2 מטפלות, וחוץ מזה עוד מטפלת שנעה בין הקבוצות. צוות ממש גדול, וכולן פשוט אחת אחת. יש להם המון חוגים מעולים במהלך השבוע (ריתמוסיקה, חיות, אנגלית משולבת תנועה, יוגה וכו' - רק השבוע גילינו במקרה שהבת שלנו, פישרית בת 3.5, כבר יודעת את כל הצבעים באנגלית ממה שלמדה בחוג של פעם בשבוע בגן). ימי הולדת שם הם הפקה שלא היתה מביישת יום הולדת עם מפעיל שמשלמים עליה מאות שקלים. קבלת שבת מדהימה מדי יום שישי, יחד עם מעט מסורת ולימוד של סיפורים מהתורה (ואנחנו לא דתיים, אבל בכל זאת ריגש אותי לראות את הקטנטנים האלה לומדים, שהשמש היא המאור הגדול והירח הוא המאור הקטן). בקיצור ולעניין - המלצה חמה רותחת. גם שם כמובן כבר החלה ההרשמה. אשמח לתת לך פרטים נוספים ולספר לך באיזה גן ספציפי אנחנו נמצאים, אם תצרי איתי קשר במייל או במסר.

gote

New member
גן חדש מדעים עם ערכים

קיבלנו שבוע שעבר פלייר על הגן הזה גם לנו יש בת בגיל 3. נשמע גן מעניין. הבנתי שיש להם יום פתוח שבוע הבא. מישהו יודע איפה זה?ומתי בדיוק?

דיברתי איתם נישמע טוב,

דיברתי שם עם הדסה,והיא נישמעת לי מקצועית וחמימה. יש להם תוכנית מתקדמת ללימוד חוויתי של מדעים בשילוב ערכים טובים של פעם, נשימע לי מעניין אני אלך ליום פתוח"טוב מראה עניים", אתם מתכוונים להגיע? ביקשתי שתישלך לי את הפרטים למייל,(דיברתי מהרכב...)אז לך כשאקבל אותם... ניפגש שם לילה טוב רוית

האוראקל

New member
זה גן של רשת חב"ד

היום קבלתי לביתי את הפלייר שלהם ומוצנע שם שהם מרשת גני חב"ד. אני ממליץ על גן שירוני ברחוב גיסין. מי שלא בודק אופציה זו עושה עוול לילדיו.

זיסקלה

New member
צהרונים בפ"ת ?? מישהי/ו

אני צריכה המלצות חמות על צהרונים בפ"ת ובנוסף האם משהו מכיר גני עירייה במרכז מומלצים או לא . תודה

הבנים שלי נמצאים בצהרונית קטנה

ומאוד מומלצת באזור רחוב מינץ. אם זה מעניין אותך אני אשמח לשלוח לך את הטלפון שלה במסר

למה הכוונה מרכז?

ולאיזה גילאים הגן? הבנים שלי היו בשני גנים שונים שהם חובה וטרום חובה - גן אורית ברחוב אורלנסקי ובגן נאוה ברחוב מיימון, שניהם גנים מעולים. יש את צהרון שלי שהוא טוב, אבל השנה אני יודעת שהיא איחדה את הצהרון עם הפעוטון אז לא יודעת איך זה.

ממליצה על הגן של רותי ברח' השופט ברנדייס

מס' 30 ומשהו לא זוכרת בדיוק רוב הילדים שם הם מאם המושבות תזדרזי לא בטוח שבכלל יש לה מקומות לשנה הבאה

למעלה