גן כלנית בלוע הארי

רחלילי

New member
היינו ושמענו

הייתי שם לא נפלתי לכאן או לכאן. לא הייתי הרבה זמן כך שלא יכולת י להתרשם מפעילויות עם הילדים. היו דברים שאהבתי (הגננת כן נראית לי ישרה ומסודרת) והיו דברים שלא אהבתי (עובדת עם ביתה שלא רשימה בכלל מעבר לעובדה שזה אמא ובת הבת עצמה לא נראתה לנו כל כך). אהבתי שיש חצר גדולה, לא הבנתי מתי הם יוצאים אליה. בעיקר נותרתי עם המון שאלות. אז שלחתי חברה שאני סומכת עליה - שתלך לבדוק. הוטל וטו מצידנו לאחר דברים שהיא ראתה שם (לא דברים קיצוניים כמו שהיה במקום אחר שדובר בו בפורום). אולי היא תכנס ותסביר יותר. קיצר הגננת עצמה דווקא אהבתי ברושם ראשוני. לא חזרתי לשם פעם שניה.

המלצה על גן כלנית

אני אמא חדשה במודיעין הסתובבתי דיי הרבה בין הגנים והאמת מגן כלנית התרשמתי ממש לטובה הגן מסודר נקי איכותי צוות העובדות חם ונעים הילדים ממש רגועים ועסוקים לא מסתובבים בחוסר מעש התרשמותי מהגננת על התיחסותה החמה גם כשהייתה עסוקה בלשוחח איתי ומצא לנכון גם להתייחס לילדים שפנו אליה בסבר פנים יפות וגם הסתכלתי מסביב וראיתי איך הצוות מפעיל את הילדים. בקיצור התרשמתי מאוד לטובה ואף קיבלתי המלצות חמות מאווד מההורים של השנה וגם משנים קודמות והחלטתי שזה הגן שיספק את כל צריכיו של בני לטובה. מומלץ מאוד!!!!!!!

המלצה על גן כלנית

אני אמא חדשה במודיעין הסתובבתי דיי הרבה בין הגנים והאמת מגן כלנית התרשמתי ממש לטובה הגן מסודר נקי איכותי צוות העובדות חם ונעים הילדים ממש רגועים ועסוקים לא מסתובבים בחוסר מעש התרשמותי מהגננת על התיחסותה החמה גם כשהייתה עסוקה בלשוחח עימי ומצאה לנכון גם להתייחס לילדים שפנו אליה בסבר פנים יפות וגם הסתכלתי מסביב וראיתי איך הצוות מפעיל את הילדים. בקיצור התרשמתי מאוד לטובה ואף קיבלתי המלצות חמות מאווד מההורים של השנה וגם משנים קודמות והחלטתי שזה הגן שיספק את כל צריכיו של בני לטובה. מומלץ מאוד!!!!!!!

חח יאססס

מאז התלונה על שירותי הגבס החלטתי לבדוק כל מי שרושם הודעה שאני לא מכיר חח.. מוצאים לפעמים דברים מעניינים

רחלילי

New member
מי זה הצוות?

(מסכימה לגבי הגננת כמו שכתבתי גם עלי לא עשתה רושם רע ואפילו היתה מהבודדות שנראו לי יחסית אמינות (לא יודעת למה, תחושת בטן). אך הצוות<? הבת שלה כלומר? מה היה מרשים בה? מה היה חם בה?

מאמיה

New member
שמעתי הרבה המלצות על הגן מהורים

רשמתי את בני לגן הזה למרות שלא היתה לי הזדמנות להתרשם מהגננת. הגן והסידור בו עשו עליי רושם טוב. המלצות על הגן קיבלתי מכמה הורים שהילד שלהם בגן השנה וגם מהורה שהילד שלו היה בגן לפני שנה. לפחות אחת האמהות שהמליצה לי על הגן אני מאוד מעריכה את עמדתה. מהסיפורים - הגננת מאוד זורמת עם הילדים לפי יכולותיהם. הצד הדידקטי לא מאוד חזק אצלה אבל היא מקפידה על משמעת והיא מאוד מאוד מפגינה אהבה לילדים. יש שיתוף פעולה טוב עם ההורים - נקודה לקויה אצל רוב הגננות העירוניות. שמעתי גם המון דברים טובים על גן כרכום שנמצא בצמוד. שם הצד הדידקטי של הגננת הוא מאוד חזק. אבל... מופעל לחץ על הילדים החלשים, היא יותר עניינית ופחות מחבקת. ומאוד לא אוהבת שהורים מטרידים אותה מעבר לשעות הגן. ובכל זאת זה הגן המומלץ ביותר באיזור שלי.

מאמיה

New member
אופס - דיברתי על גן כלנית בלבונה

אז כנראה שכל המידע שנתתי לא רלוונטי לגן המדובר.

dx2

New member
באותו איזור - "הקן של חן" - מישהו?

התרשמתי לטובה וחושבת לרשום - מישהו מכיר את המקום?

למעלה