"גן ילדים פ"ת, שלום"

מיכל שב

New member
"גן ילדים פ"ת, שלום"../images/Emo11.gif

מה יהיה? ככה אני צריכה לבלות את הלילות שלי? במחיקת הודעות??? (האמת, אני ערה לא בגללכם, אבל אני לא יכולה להאשים את הילדים שלי בכל דבר. אה, בעצם אני כן יכולה
) אני מזכירה לכולכם את התקנון המאוד ברור שלנו. ירידות אישיות, העלבות, השמצות או הודעות בעלות תוכן מיני ימחקו. אם לאחר המחיקה לא יהיה שיפור, אותו גולש יחסם בחסימת אזהרה ל - 24 שעות ואם גם זה לא יעבוד, אז הגולש יחסם בחסימה קבועה. אם גולש פוגע בכם או כותב דברים שלא צריכים להכתב - זה בדיוק הזמן להשתמש במערבת המסרים המצויינת של תפוז. גולש כתב עם שגיאת כתיב שהורסת אתכם? תשלחו לו מסר. גולש העליב אתכם ואתם ממש רוצים לענות לו? תשלחו לו מסר. יש בעיה? אתם לא בטוחים איך להגיב אם בכלל? אנחנו כאן בדיוק למטרה הזו. אבל אל תגרמו לנו להפוך להיות גננות. תודה לאל זכינו בחיים מלאים (ואם הם לא מלאים מספיק, אז הילדים שלנו משלימים את החסר
) המשך גלישה מהנה לכולם ושנה טובה

מיכל שב

New member
אל כולכם../images/Emo4.gif

הלילה נחסם ו Y o u R M a N חסימת אזהרה ל - 24 שעות. אולם כידוע - לטנגו צריך שניים... כלי החסימה הוא השנוא ביותר על רונית ועלי. אנחנו עושות הכל כדי לא להשתמש בו ויחד עם זאת לא נהסס להשתמש בו אם יהיה צורך. הפורום שלנו הוא אחד המוצלחים לדעתי בתפוז (וכן, אני משוחדת), בואו נשאיר אותו כזה

Sonyush16

New member
נייס טו מיט יו ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה!!!! איך קוראים לך באיזו כיתה את?

Lil M

New member
אממ

קוראים לי מיכל אבל קראו לי מייקי=] אני כיתה י'..בעמל ב'...עם שיריי בשכבהה.. הוי סליחהה. השירי! עכשיו זה בסדר?

אני מקסים...בעמל ב' רק ש....

אני ב י"א....תעני על שרשור התמונות ואולי אני אזהה (מהמילה זעהוי אם לא כתבתי נכון) אותך. P:

Lil M

New member
אממממ

הוא לא מעלה לי תתמונה כי היא כבדה מדי נערף=\ רקדתי במעגל שהיה בבצפרררר.. ראית? או שמחר פשוט תבוא לי4 ותשאל מי זאת מייקי=] אני די רועשת לא תוכל לפספס

Lil M

New member
אעעעע

זה לא אלכס אני מבקשת!!! זה סופר אלכס!
תשאל אותו מיזאת מייקי הפטרוזיליה

סופר אלכס?... אלכסיי בבין.?

אני יודע שהוא חבר מאוד טוב שלי. אבל אף פעם לא שמעתי "סופר אלכס".

Lil M

New member
רגעעעעעעעעע

יש אלכס ויש אלכסיי אתה מתכוון לאלכסיי שמסתובב עם אברהם המאוד מאוד מאוד לא כהה (LOL)

למעלה