גן ילדים נהיה פה !!!!

taltaltal28

New member
גן ילדים נהיה פה !!!!../images/Emo7.gif

זה מחרים את זו . זו מקללת את זה. זו מאיימת להוציא שם לזה. נהיה ממש משעמם איפה הימים שהיה נחמד להכנס והיה מעניין, היום זה פשוט גן ילדים גדול מזל שלפחות סאם נשאר. בכל מקרה שיהיה רק טוב לכולנו.

טלטל זה מה שקורה שאנשים רוצים

לסגור חשבונות עם מישהו ...אז הפיתרון היחיד הוא לבוא ולהשמיץ אותו במקום שהוא יודע שכולם נמצאים בו וזה הפורום..

DISGUISE

New member
אודלייייייהההה../images/Emo25.gif

זה המקום שגם אנשים באים כדי להגיד למישהו שהם אוהבים למקרה ושכחת את כול מכתבי האהבה.... או בקיצור.. הבלוג זה ראי לחיים הרגילים לא בדיוק אבל מאוד דומה פה משמיצים אוהבים רבים כועסים פה יוצאים סיפורי אהבה יוצאים סיפורי שנאה ובסיכום ... לא להתרגש ולהנות ממה שאתם אוהבים :)

חץ אהבה

New member
|המ../images/Emo6.gif../images/Emo91.gifקראו בלוגים ממולצים!!!

לקחתי לצומת ליבי מה שרשמת כעת קבל את המלצתי בלוג-1 סם הקוסם ויסמין---נתנו לנו בכבוד בישראל פלוס ואחלה בלוג בלוג-2 יאקי בלגעת ברגע-הבן אדם הכי מקצועי והכי אהוב עלי מבחינת היחס שלו לצופים המשך כך חולים עליך בלוג-3 אפי הנמר--הכלי נותן לנו בצחוקים בלי לדפוק חשבון לאף אחד בלוג-4 kovica --השריף החדש שהגיע לעיר אחלה חוקים אחלה בלוג בלוג-5- אלין של הים-המקסימה=מה את מראה לי שרירים?רוצה ללכת איתי מכות?בואי
תמשיכי להשאר כמו שאת ותני לי בשירה בלוג-6-שרון ושני--משום מה בזמן האחרון שני בחדר חקירות!לא יודע למה!!אחלה בלוג וגם נתנו לנו בכבוד בישראל פלוס בלוג-7טיפטפונט-היא לינוי,בגלל שהפסיקה לרקוד הפסיק לרדת גשם!!תפתחי בלוג חולים עליך בלוג-8 ליבו התפוז המכני ---תותח בלוג-9 חיילת שוקלד-אוף עוד הפעם נזכרתי בה הדקה האחרונה רציתי לשים אותה מספר -1 סלחי לי חיילת.ותמשיכי להשאר תותחית
בלוג-10מלאך 10-שנראה לי שמאוהב בדגל של מולדביה-ואני אומר תן להם בדגל אך אל תשכח לנו יש רק דגל אחד בלוג 11- הכלי של הבלוגים--dj toonאני אומר בשם כולם תודה לך על שעה הכי מהנה שיש אוהבים אותך כאן כולם בלוג-12-שוטר 82 חזר------מרוב שוטרים אין גנבים???שחק אותה אחי אתה עשר בלוג-13 דינו 20---תן להם בייאוש אחלה בלוג בלוג-14בלוג של דידי הררי--טעות תיקון הבלוג של bambino הכלי התותח פתחת בלוג תמשיך לשדר וחלאס לכעוס עלי הכל מאהבה בלוג15- לוטוסית----אחלה בלוג שבעולם בלוג16-שדונית אדומה--שירי ראפ וים שירים אחלה בלוג בלוג-17----מלך הטרקאים --מזרחית שמח בכפיים בלוג-18-קארין קארין--הצרפתיה של הבלוג זהו לבנתיים אתם מוזמנים לשרשר עוד.......בהצלחה ענקית לכולם ותנו לי בקרטונז".....מחיתי דמעה לרגע נזכרתי במלך אחשוורוש
ונכי חשוב לכולם תנו לי באהבה

eYaL

New member
מצטרף ומודיע

הודעות השמצה, טענות ושאר נושאים אישיים - לא על גבי הפורום בבקשה. לשם כך קיימת תיבת המסרים. הודעות מסוג זה שיעלו על גבי הפורום - יוסרו מעתה ללא אזהרה מראש. שבת קסומה
לכולם.

חץ אהבה

New member
ברוך השם סוף סוף התעוררת!!

אני ממש לא אוהב שאנשים מחסלים חשבונות בפורום אני אוהב לתת בצחוק ובקטעים למי שלא הבין הפורום נועד לשיחות וצחוקים על כל נושא שבעולם כל הכבוד אייל החלטה מצויינת אני שמח עד השמיים!!!!!

shanibe

New member
../images/Emo151.gifתמיד היה גם ילדים

מה רע לחזור לילדות ?

למעלה