|המ../images/Emo6.gif../images/Emo91.gifקראו בלוגים ממולצים!!!
לקחתי לצומת ליבי מה שרשמת כעת קבל את המלצתי בלוג-1 סם הקוסם ויסמין---נתנו לנו בכבוד בישראל פלוס ואחלה בלוג בלוג-2 יאקי בלגעת ברגע-הבן אדם הכי מקצועי והכי אהוב עלי מבחינת היחס שלו לצופים המשך כך חולים עליך בלוג-3 אפי הנמר--הכלי נותן לנו בצחוקים בלי לדפוק חשבון לאף אחד בלוג-4 kovica --השריף החדש שהגיע לעיר אחלה חוקים אחלה בלוג בלוג-5- אלין של הים-המקסימה=מה את מראה לי שרירים?רוצה ללכת איתי מכות?בואי
תמשיכי להשאר כמו שאת ותני לי בשירה בלוג-6-שרון ושני--משום מה בזמן האחרון שני בחדר חקירות!לא יודע למה!!אחלה בלוג וגם נתנו לנו בכבוד בישראל פלוס בלוג-7טיפטפונט-היא לינוי,בגלל שהפסיקה לרקוד הפסיק לרדת גשם!!תפתחי בלוג חולים עליך בלוג-8 ליבו התפוז המכני ---תותח בלוג-9 חיילת שוקלד-אוף עוד הפעם נזכרתי בה הדקה האחרונה רציתי לשים אותה מספר -1 סלחי לי חיילת.ותמשיכי להשאר תותחית
בלוג-10מלאך 10-שנראה לי שמאוהב בדגל של מולדביה-ואני אומר תן להם בדגל אך אל תשכח לנו יש רק דגל אחד בלוג 11- הכלי של הבלוגים--dj toonאני אומר בשם כולם תודה לך על שעה הכי מהנה שיש אוהבים אותך כאן כולם בלוג-12-שוטר 82 חזר------מרוב שוטרים אין גנבים???שחק אותה אחי אתה עשר בלוג-13 דינו 20---תן להם בייאוש אחלה בלוג בלוג-14בלוג של דידי הררי--טעות תיקון הבלוג של bambino הכלי התותח פתחת בלוג תמשיך לשדר וחלאס לכעוס עלי הכל מאהבה בלוג15- לוטוסית----אחלה בלוג שבעולם בלוג16-שדונית אדומה--שירי ראפ וים שירים אחלה בלוג בלוג-17----מלך הטרקאים --מזרחית שמח בכפיים בלוג-18-קארין קארין--הצרפתיה של הבלוג זהו לבנתיים אתם מוזמנים לשרשר עוד.......בהצלחה ענקית לכולם ותנו לי בקרטונז".....מחיתי דמעה לרגע נזכרתי במלך אחשוורוש
ונכי חשוב לכולם תנו לי באהבה