גן ילדים מומלץ

נסים 80

New member
ניסיונך הנואל להסיט מקום זה לאי של שנאה ייכשל

"מקום שמסרב לקלוט גננות חילוניות", מה זה בלבולי הבצים האלה?? אתה יודע על גננת שניסתה להתקבל, היה מקום, עמדה בדרישות הרמה הגבוהה ולא התקבלה?? אתה לא יודע!! זה רק מראה כמה אתה מסכן, אומלל שמחפש תעסוקה. אתה חוזר על דבריך השקריים והמסולפים ככלב השב על קיאו, אז תמשיך להתבוסס ברפש, אני לא שם.

ATAF151

New member
כלומר זה מקרה

במקרה, בכל הגנים של הרשת, כולל ברעננה, יש רק גננות דתיות. במקרה הם שמו בפרסום שלהם ילד דתי. במקרה הם רשמו בפרסומת הרשמית שלהם שהם גן דתי. במקרה נרשמה האופציה להפרדה של בנים. אני יודע טוב מאוד שבהמון גנים ובתי ספר דתיים וחרדיים יש גם ילדים חילוניים (ובמוסדות ש"ס יש לפעמים אפילו רוב לא דתי), אבל עדיין המוסדות הללו הם דתיים, ויש משפחות חילוניות שבוחרות ללכת לשם משיקולים שלהם של קירבה לבית, מחיר זול וכדומה. זכותה המלאה של משפחה חילונית לשלוח למוסד דתי או חרדי, אבל הם צריכים לדעת את הנתון הזה במפורש מראש ולא לנסות להעלים אותו.

gs1234

New member
ברור שמדובר בגן דתי-לאומי

בפרסומים של הגן [1] [2] מופיעים הרבה סממנים דתיים: - תפילה לאחר שעת המפגש - שני מפגשים, האחד כללי והשני בנושא יהדות - מזון כשר למהדרין - העשרה תורנית ע"י רבני גרעין תורני - גננות בעלות רקע דתי-לאומי - ברוב התמונות של פרסומי הגן מופיעים ילדים עם כיפה וגננות בכיסוי ראש - במודעה פרסומית של הגן [2] נכתב בפירוש: ליטוף לטף הוא גן דתי לאומי. כל אלה אינם שליליים, חלילה. רוב ההורים החילוניים לא מתנגדים לחינוך לערכי היהדות כבר מגיל הגן. אני מניח שיש גם הורים חילוניים ששולחים את הילדים שלהם לגן "ליטוף לטף", אבל הם מיעוט קטן ביותר. כל הורה חילוני שאני מכיר יחשוב שהתכנים שפרטתי לעיל הם מעמיקים מדי בזיקה הדתית שלהם, וגם אם הגן והגננות הם ברמה גבוהה, הם יעדיפו לשלוח את הילדים שלהם לגן חילוני.

נסים 80

New member
מה הקשר בין הגן במודיעין לגן ברעננה?

הלינקים שצורפו הינם לגן בעל סגנון אחר, במקום אחר, אין כל קשר בין הדברים מלבד שגן ליטוף לטף הינו בעל פריסה במספר ערים, כמו גם, שגן זה עונה על דרישות כל אוכלוסיה ואוכלוסיה. במודיעין הדרישה אחרת וברעננה הדרישה אחרת, הנהלת הגן עונה על דרישות ההורים והאוכלוסיה בכל מקום ומקום ע"פ הנדרש. הגן ברעננה הינו גן מעורב לאוכלוסיה מעורבת, התכנים בו אינם כתכנים במודיעין אלא מותאמים לאופי הייחודי של גן מעורב בעל ילדים ממשפחות מעורבות, דתיות וחילוניות. דיוק היא מילת המפתח ידידי.

מה "אחר" בגן "נפרד?

אותה גישה אנכרוניסטית, דכאנית ומיזוגנית שבסופו של דבר מדכאת נשים ופוגעת בזכויות האדם ובכבוד האדם שלהן כבר משחר ילדותן. מקום מוקצה לטעמי.

ATAF151

New member
אתה זה שלא מדייק

בפרסום הרשמי של הגן (גם לאחר שהסרת ממנו את אופציית ההפרדה) כתוב במפורש שזהו גן דתי, כתוב זאת גם בכותרת וגם בגוף הפרסומת. אז יש רק שתי אופציות או שאתה לא מדייק ומעלים את העובדה שזהו גן דתי, או שהגן פרסם פרסום שקרי ומטעה.

ATAF151

New member
אתה לא מבין עברית

הנה הפרסום ועוד לאחר התיקון שלו לגי הגן ברעננה. בכותרת: "הגן הדו לשוני הדתי הראשון ברעננה" בגוף הכתבה: "הרשת, המשלבת תכנית של משרד החינוך ותכנים דתיים" עוד בגוף הכתבה: "ליטוף לטף הוא גן דתי לאומי" אז מה אתה לא מבין פה, מה עוד אתה רוצה שיכתב כדי שתבין שזהו גן דתי.

למעלה