גן ילדים מומלץ

takotsubo

New member
גן ילדים מומלץ

הי, אני ומשפחתי נעבור לרעננה בקרוב רציתי לשמוע המלצות על גני ילדים - פרטי (לגיל 2) ועירוני (גיל 5) באזור רחוב היובל. תודה:)

בתיהש1

New member
ללכת על בטוח- גן מירי אחוזה 51

גן ותיק צוות מדהים אווירה נינוה והשקעה אדירה בילדים בהצלחה!!

takotsubo

New member
תודה, מישהו במקרה יכול לחוות דעה על..

הבייבי כיף של נטע? תודה!

gs1234

New member
כן, זה מקום מצויין

שניים מהילדים שלי היו בו, והוא ברמה מאד גבוהה. נטע מקפידה על איכות המטפלות, הילדים מקבלים תשומת לב רבה ויש תוכנית לימודים חינוכית יפה מאד. הם מקפידים על עקרונות של חינוך לערכים כמו לא לנהוג באלימות, הרגלי אכילה, קריאת ספרים, כבוד לאחרים ועוד. ממליץ בחום.

נסים 80

New member
יום פתוח בגן ליטוף לטף, בואו והתרשמו

ביום ראשון 22 בינואר יתקיים יום פתוח בגן ליטוף לטף בין השעות 8:00-12:00 הגן נמצא במקום פסטורלי במרכז, רחוב פרדס משותף 60 רעננה הנכם מוזמנים להתרשם מחכים לכם ולכן צוות הגננות הייחודי של הגן 050-4108003 נעמי

נסים 80

New member
מדובר בגן מעורב

זה המציאות ולא אגרר בעניין זה לתגובות קטנוניות.

גן מעורב לא מתייג את עצמו כ"גן מעורב"

גם בגן של ביתי יש ילדים להורים דתיים וגם הילד עצמו חובש כיפה. האם גם הגן של ביתי הוא "גן מעורב"? כנראה... אבל כנראה שזהו גן "רגיל". האם הגן הזה, "ליטוף לטף" הוא גן רגיל?

נסים 80

New member
כן!! הוא גן רגיל

בתוספת ייחודיות של מקום פסטורלי עם יחס אישי.

Jab2

New member
גן רגיל לא מציע אופציה של הפרדת בנים ובנות

מגיל 3, כפי שאתם עושים.

נסים 80

New member
אין שום הפרדה

את פשוט אומללה שמנסה להסיט את המקום הזה לאי של שנאה, אני לא ארד איתך למקום הנמוך הזה. תישארי ברפש לבדך והתבוססי בו להנאתך.

Jab2

New member
אין הפרדה אבל יש אופציה של הפרדה.

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1789&MessageId=158362940 ובפרסום שפרסמת כאן בפורום נכתב: "קיימת אפשרות נפרדת של בנים בני 3 עד 5 באחת מקומות הגן"... אך אחרי הדיון שעלה כאן, מחקת זאת. ...ואני בטוחה שהתכוונת שאני מסיטה את הדיון לאי של שפיות, אבל יצא לך הפוך. לא נורא, קורה.

נסים 80

New member
אין שום אופציה של הפרדה

כבר הסברתי זאת, אבל ייתכן ושכחת (או את מעדיפה לשכוח..) אז אסביר שוב. אילו היה מוקם גן בו היו כל הילדים דתיים בני משפחות דתיות, או אז, היה מקום לעשות גן ע"פ רצונם והשקפתם של ההורים, ובמידה וגם לזה את מתנגדת הרי שזו כפייה חילונית, חד וחלק!! אבל, מכיון שהגן הינו גן מעורב, בו הילדים בני משפחות מעורבות, קרי, דתיות וחילוניות, לכן ברור כי אין ולא תהיה כל אופציה להפרדה. זה פשוט והגיוני, ברור ומובן לכל בר דעת.

ATAF151

New member
גן שמציע אופציה להפרדה הוא גן קיצוני

כל החילונים ורוב הדתיים לא מעוניינים בהפרדה כבר מגיל 3. לכן גן שמציע אופציה להפרדה בפרסום רשמי, פונה לקהל יעד לא סתם דתי אלא דתי קיצוני מאוד. אני שנים רבות עוקב אחרי פרסומות לגנים ומעולם לא ראיתי פרסומת ברעננה לגן דתי שמציע הפרדה, ועובדה שאצלכם כן היה פרסום כזה.

ATAF151

New member
מדובר ברשת של גנים דתיים

וכך גם נכתב במפורש בפרסום שלהם.

ATAF151

New member
אם כך צריך לתבוע את הגן הזה על אפלייה

אם זה גן רגיל או גן מעורב, אסור לו להפלות גננות בזה שהוא מסרב לקלוט גננות חילוניות.

למעלה