"גן ילדים זה לא משחק

דסי אשר

New member
"גן ילדים זה לא משחק

ילדים" . היום, יום רביעי, במוסף "זמנים מודרנים " של "ידיעות אחרונות" כתבה מקיפה(4 עמודים) מאת העיתונאית מלי קמפנר-קריץ. מלי פנתה ליזמות כאם, ועם החלטת המערכת לעשות כתבה בנושא הפיקוח על מסגרות חינוכיות(גנים פרטיים וציבוריים, מעונות פרטיים וציבורים, משפחתונים ציבוריים ופרטיים), נזכרה ביזמות שלי ויצרה איתי קשר מחדש למען הכנת הכתבה, תוך הכללת היזמות בכתבה. זו היזמות החברתית שמופיעה באתר הפורום -"פרויקט המשפחתונים" ועליה אנחנו דנים/ות מידי פעם. מי שיודעת לעשות קישור - אשמח מאד שתעשה. הכתבה טובה מאד. לגבי דברים שלא נוגעים ליזמות ולמשפחתונים הציבוריים- אין לי יכולת להגיב. לגבי המעונות הציבוריים, גב´ איווט סעדון המפקחת הארצית מטעם משרד העבודה והרווחה על מעונות היום הציבוריים(וגם על המשפחתונים הציבוריים), עשתה קצת "עיגולי פינות" לגבי גיל התינוקות /פעוטות בקבוצה במעון ציבורי, גודל הקבוצה ומספר המטפלות. לגבי הגנים הפרטיים והקשר עם משרד החינוך - אני לא יודעת שהגננת המהוללת בגן שלי זוכה להדרכה. היא כן הולכת להשלמויות. ממליצה לקרוא. דסי

נעה גל

New member
הם עדין לא העלו את המהדורה של היום

לרשת. ברגע שאני שהם יעלו אני מבטיחה לשים קישור.

נעה גל

New member
דסי, הם גם לא יעלו אותה

מתברר שידיעות האחרונות, בניגוד להארץ ולמעריב, מחזיקים את ynet כתוספת לעיתון. כלומר, המהדורה הכתובה לא מועלית לרשת. אז, אם את רוצה להביא את הכתבה לכאן, תבקשי אותה ממלי קמפנר קריץ באופן ישיר, שתעביר לך אותה בפורמט של וורד, ואז נעלה אותה כאן.

ניריתי

New member
נעה הרבה פעמים הם מעלים את הכתבות

האלו בפורום הורים של ynet שווה לבדוק שם. לי יש את הכתבה בבית אני אנסה לסרוק ולהעביר אותה לפה.

באמת הם לא מעלים את כל הכתבות

של המוספים שלהם (גם לא דברים שנמצאים ב24 שעות) אבל עכשיו כשפורום הורים נמצא שם הם מעלים יותר כתבות בתחום
ואם יש כתבה שלא הועלתה ומישהי מהקהילה שם חושבת שהיא קשורה לפורום הם מעלים את הכתבה.. (לפני חודשיים+ הם העלו כתבה שלא הופיעה בהתחלה בואי-נט בנושא טיפים למעבר דירה עם ילדים אחרי שבקשתי אותה
..)

דסי אשר

New member
תודה רבה. רק חבל

לי על האדם, שמספר הטלפון שלו פורסם בכתבה, במקום מספר הטלפון של העמותה. הטלפון הנכון: 6733313-03, ולא כפי שפורסם עם ספרת סיום 0 במקום 3. מיד בבוקר צלצלתי לבעל הטלפון, הודעתי לו על הכתבה והצעתי לו לנקוט בצעדים מתאימים(ככל שיעלה על רוחו), משום שהוא יוצף בטלפונים בימים ובשבועות הקרובים. נמסר לי שהוא ניתק את הטלפון(אין לו משיבון). מזל שיש היום טלפונים סלוללריים!. דסי

../images/Emo32.gif זה קרה לי פעם לפני 12 שנים

עם הקו החם לילדים במצוקה. עיתון העיר סרב לשנות את הטלפון (שלי!) בלי הוראה מאנשי הקו החם. הגעתי עד חניתה צמרין שגם לא התייחסה ("אנחנו מקבלים הרבה שיחות גם בלי המספר הנ´ל") ומאז אין לי דיעה טובה מידי עליה. קבלתי הודעות מזעזעות ע"ג המשיבון במשך חצי שנה והעברתי אותן לקו החם כדי שלא תשארנה בלתי מטופלות. ע"ג המשיבון שלי היתה הודעה עם המספר הנכון, למתקשרים הצעירים. ההודעה שנחרתה לי בזכרון היא של קול כאוב של דוד של ילדה שאושפזה בכפיה בביה"ח לחולי נפש בנס ציונה, בתת תנאים (דומני שהמקום נסגר בשערוריה רבתי מאז). לבסוף הם נתנו הנחיה לעיתון העיר אחרי שאיימתי בתביעה משפטית ו"הפכתי שולחנות".

דסי אשר

New member
חנה,הבחור אמר שאין

לו משיבון, כאשר הצעתי את ההצעה שלך. גם אני חושבת שהוא יכול היה לתבוע את העיתון. הוא פשוט ניתק הטלפון, רבע שעה אחרי השיחה איתי, כאשר קיבל בשעה 8 בבקר את הטלפון הראשון. אבל המקרה שלך הרבה יותר חמור, לר רק מההיבט שלך אלא מהיבט של הפגועים. דעתי על חניתה, מעולם לא הייתה נפלאה, למרות שיא עשתה ועושה משהו חשוב מאד. היא בולדוזר, יפה ומטופחת מאד, אוהבת פירסום לעצמה. במקרה שלך- היא לא הייתה מרוויחה פרסום, גם כך יש עומס עליה, אז למה להתאמץ. אני מכירה עוד כמה בולדוזרים בתחום החברתי(גם מישהו בתחום ילדים בסיכון שעשה ועושה דברים טובים, אבל בעיקר אלה הכרוכים בפירסום במדיה). עצוב. טוב שאיימת, ואת פשוט נשמה עם מודעות חברתית וסבלנות אין קץ, לעבוד כמעבירת הודעות במשך חצי שנה לקו של א.ל.י. דסי

דסי אשר

New member
כי זה מה שהיא משדרת

שחשוב במושג-מותג חניתה צימרין. אני מאד אוהבת נשים יפות, מטופחות ולא מטופחות. אצל חניתה יש משהו, שרק מי שרואה אותה ושומע אותה -מבין. היא עושה ה מ ו ן למען ילדים מוכים וילדים שעברו התעללות מינית. היא מאד מקצועית. אך התכונות שהזכרתי משמשות אותה במודע להשיג את מטרותיה. גם אני אוהבת ללבוש בגדים יפים( אבל אי אפשר לחבר אותי עם המושג טיפוח). גם אני כאשר אצא מהמשפחתון לצורך פעילות הקשורה ליזמות, אראה אחרת, אבל נראה לי שלא המראה שלי קובע בתהליכי הפיתוח והפעלת היזמות שלי. אצל חניתה - זו מקשה אחת(ויש עוד דברים שלא ציינתי), והם עוזרים לה רבות להשיג את מטרותיה, שהן חיוביות ללא שום ספק. דסי

דסי אשר

New member
מעבר לטעויות הקטנות

חשבתי לציין, לגבי מי שרוצה לצלצל, היתה טעות בהדפסת מספר הטלםון השני, צ.ל: 6733313, ולא כפי שהודפס 6733310 דסי

דסי אשר

New member
נעה, תודה על הרעיון

אבדוק עם מלי. גם בתי לא הצליחה למצוא הכתבה(ילדי כמובן מאד גאים באמא שלהם- אצלנו הכל "הפוך" במשחה. אבל רק בצחוק, כי אני אמא הכי גאה בהם). הכתבה עשתה הדים רבים, בתחומים שונים, ככה זה כאשר כותבים כתבה ב"עיתון של המדינה" ולא בירחון להורים. בעלי המקצוע מאד מרוצים של הצגת התמונה השלמה והברורה. ברור, שחלק גדול מהכתבה, מבוסס על ראיון איתי. מי שמכיר אותי היטב יכול לזהות זאת. אין לי שום "אחריות" על "עיגולי הפינות" שעשו איווט סעדון ממשרד העבודה והרווחה(יחס מספרי מטפלת /תינוקות במעונות הציבורים, ליווי הדרכתי לצוות המעון וכו´), והמפקחת הארצית על החינוך הקדם יסודי במשרד החינוך. לצערי, ולצערם הרב מאד של מקימי קורס מפעילות המשפחתונים הפרטיים הראשון שמפעילה וויצו מיום ראשון 21.10.01, קרתה טעות בירוקרטית /טכנית בוויצו, ומי שהייתה אמורה לדווח לעיתונאית על הקורס, לא עשתה זאת. אילו כן, היו מצטרפות הרבה מאד מטפלות לקורס והיו גם פותחים קורס חדש. אלי פנו אתמול 7 מפעילות משפחתונים, כולל מפעילת משפחתון מאלפי מנשה, בבקשה להצטרף לקבוצת ההדרכה, וכולם בשמחהמצטרפות לקורס שכבר החל בוויצו . מטפלות רבות יותר היו מעוניינות ללמוד בקורס ולקבל תעודה, מאשר אלה המבינות עד כמה חשובה ההדרכה. דסי

למעלה