גן העדן של קאיי

kay la

New member
גן העדן של קאיי

KAY טעמה אתמול מהו גן עדן מיני..והיא רוצה עוד.. רוצה שהוא יכנס..יסגור את הדלת..מאחורי גבו הוא ישלוף צעיף..יקשור את עיניי.. KAY אוהבת לפחד..אוהבת את האדרנלין הזורם בגוף.. אני שוכבת על המיטה..עיניי קשורות..הוא מעסה לי את הגב קלות..נושך את הישבן, פוקד עליי להסתובב ואני נענית,הוא יודע איך אני אוהבת לגמור ומתחיל להחדיר את האצבע העבה שלו לישבני הבתול..פעם ראשונה הוא מכניס אותה עדין..ואז הוא מתחיל לזיין אותי איתה..עמוק עמוק..ואני מתמכרת לכאב המענג.. הוא מרשה לי לשחרר את היד, וללטף את הדגדגן שלי תוך כדיי, העוצמה..אני צורחת מהנאה..נשאבת לתוך האורגזמה האדירה..אורגזמה שבאה רק פעם בשנה.. בפעם הראשונה שאת מחדשת..ואני צורחת..ושומעת אותו נדלק..פוקד עליי להמשיך..ואני נסחפת למעגל של אנקות..עד שאני גומרת.. הוא מוציא את האצבע ברכות ונושך לי את הפיטמה ..ואני כ"כ מגורה..כ"כ רוצה להרגיש את הזין הגדול שלו בתוכי..את כל האורך והעובי נכנסים בי בחוזק..גורמים לי לצרוח ללא שליטה, לאבד אשתונות.. כולי נוטפת.. אבל לא, הוא ממשיך להתגרות בי..יורד מהפיטמה לכיוון הטבור עם הלשון..וממשיך דרומה..הוא מחדיר את הלשון שלו לתוכי ומזיין אותי איתה.. יונק את הדגדגן שלי..וחוזר להחדיר אותה לתוכי.. הוא עוצר.. וקושר את ידיי.. הוא ממשיך ללקק..ושואל אותי כמה אני רוצה לטעום אותו עכשיו..הוא יודע כמה..אני לא צריכה להגיד.. אני שומעת את דלת חדרי נפתחת..אני נדרכת? הוא מרגיש במתיחות..ואומר לי "הפתעה.." עוברת דקה ואני מרגישה לשון נוספת מלקקת לי את הפיטמות.. הוא מנשק אותי..ושואל אותי אם להמשיך.. "תמשיך" אני אומרת לו..הוא מתיר את ידיי ואומר לי לעמוד על ארבע.. אני מסתובבת..לא יודעת למה לצפות..הוא נעמד מאחורי, מצמיד את הזין שלו לחור הבתול שלי ומתחיל להחדיר..הכאב..כ"כ מענג..אני כולי מצטמררת..והוא כ"כ עדין..כ"כ איטי עד שהכאב כמעט ואינו מורגש.. הגבר שלי עומד בצד ומסתכל..רואה איך השני דופק אותי..רואה איך אני נהנית.. אני מחכה לראות מה הוא יעשה..איך הוא יגיב..ואז הוא בא.."צא, היא שלי עכשיו"..הוא בא מאחורי..ומתחיל להחדיר..פי הטבעת שלי מתרחב בשבילו..מתחנן לעוד..ואני נאנקת בהנאה.. אני מרגישה את האיבר השני נוגע בי..מנסה לגשש את דרכו אל הפה שלי..אני שואבת אותו..טועמת..כ"כ טעים..כ"כ מפתה.. המשך יבוא...

kay la

New member
חלק ב´ אבל לא הסוף..

אני יונקת את זירעו של הבחור החדש..חם ומתוק..כולי נרטבת..מתחננת לעוד.. במכה אחת אני מוציאה את איברו הנפוח ממני.מתהפכת ושוכבת על גבי.. "אני המלכה היום" אני לוחשת לו..הוא שוקל שניה ועונה.."כן..היום את הבוס..", "אני רוצהלראות אותך שוכב אביר שלי.."" הוא מהסס שניה..תוהה מה הולך לבוא, אבל נשכב על גבו... אני מגניבה מבט אל הבחור השני..סוקרת אותו בעיניי..אכן בחור יפה, טעם משובח יש לו, גבוה, חטוב..גוף שחום, אני רואה את שרירי הבטן שלו, והחיטובים של מעטפת האגן..אני מרגישה את כולי בוערת..ואיברו, מעולם לא ראיתי כזה יופי טהור, כ"כ גדול..חלק כמו משי,שחום..עם כיפה שלא הייתה מביישת אף ראש של איש דתי..(חחח).. אני פוקדת עליו לבוא..ועל הבחור שלי לפקוח עניים ולהביט..אך לא לגעת... "תנשק אותי.." הוא מתחיל לטעום את שפתיי ולנשק אותי בתאוותנות..ואני כ"כ רעבה לעוד, אני תופסת את ראשו, מנחה אותו למטה, אל עבר הלוטוס הרטוב שלי..שמלבלב עכשיו בשליו צבעים ותחושות..נותנת לו טעימה מגן עדן.. גן העדן של קאיי... אני רואה את אהובי מתפתל..חסר אונים ואיברו הזקור כ"כ מרשים.. והמצב מדליק אותי מחדש..בעוצמה יותר טובה..הוא מלקק אותי הרעבתנות..יונק את הדגדגן שלי לתוכו.."תכניס אצבע" אני פוקדת..הוא מחדיר אותה.."חזק" נפלטת לי צעקה קטנה...מממממממממ...אני מרגישה אותה באה, אורגזמה נוספת.. ואני צונחת על המיטה.. מסןחררת מאושר... "אל תיגע בי!" אני מססנת אל עבר הגבר השכוב.." אני רוצה לראות אותך נוגע בו".. מהסס מעט הוא נעמד על בירכיו..תוהה אם להתחיל..ואני יודעת שהוא רוצה את זה, אני יודעת שהוא חשב על זה כל הזמן הזה כשהוא ראה אותו נוגע בי..שהוא ראה את ההתלהבות שלי מאיברו המדהים.. הוא ניגש אליו..נעמד מולו....תחליה הוא מושיט יד..מסתכל עליי בהססנות.. "תיגע.." אני מדרבנת אותו..נותנת לו כח להתחיל...והוא מושיט את היד..מלטף את חזהו..פיו בגובה איברו הנפוח..מרחק טעימה... המשך יבוא?

kay la

New member
חלק...ג´..

"תטעם"..אני אומרת לו במבט חתולי..נותנת לפרא שבי לצאת.. "אני רוצה לראות אותכם יחד..".. בתנועה בטוחה הוא אוחז את איברו העבה ומכניס אותו לפיו, יונק אותו מעט.. אני רואה את ההנאה על פניו של הבחור השני..הרי רק גבר יודע לרדת לגבר כמו שצריך.. הוא מלקק אותו בתאווה..נשוך אותו קלות מדיי פעם.. אני נעמדת מאחורי הבחור ומכניסה את אצבעי לתוך החור הצר שלו..חום יוקד, אני משולהבת..מזיינת אותו עם האצבע שלי, שומעת אותו גונח..צועק מהנאה, אני מחכה ששיעברו לפאזה הבאה, מתה לראות אותו חודר אליו.. אני מכניסה אצבע נוספת..מכינה אותו בשבילו..צרחה אדירה..וזרע לבן מכסה את פניו של האביר שלי.. אני מחייכת.. "עכשיו תורך.." הבחור הצעיר נשכב על המיטה..מפסק את ישבנו..הביצים הנפוחות שלו בולטות אחורה, כ"כ סקסי, כ"כ מגרה.. אני מורחת קצת קרם עך איברו המוצק של הבחור שלי.."קדימה..אני מחכה" אני אומרת בטון כמעט מתחנן.. הוא מחדיר אותו אליו..אני רואה את הבחור מתפתל במיטה..מכאבים..מעונג..ואני יודעת שאין לו ניסיון רב בזה.. אבל אני רוצה עוד.. "תזיין אותו..אני רוצה שתקרע אותו, שתגרום לו לצרוח".. אני נשכבת על גבי..מביאה את הפתח הרותח שלי לפני פניו של הילד.."תלקק אותי"מתחננת...אני תופסת עמדה קצת גבוהה..רוצה לראות כל שניה מזה.. הוא הולך לגמור..אני כבר מזהה את הקולות הנבחניים הקטנים שלו שניה לפני שזה בא... צרחה אדירה בוקעת מפיו של הבחור..הוא הכניס לו את כל האורך האדיר שלו..בלי רחמים..וגמר...נוזל לבן כיסה את פי הטבעת שלו, מראה מלבלב..ואני מרוב עונג נתתי לעצמי לשקוע שוב לאורגזמה אדירה.. וכך נזרקנו על המיטה.. ואני..אני רוצה עוד.. תמיד רוצה עוד..

ועוד ואווווווווווווווווווווו

מי שלא תהיי, עשית לי את זה

up2it

New member
כל מה שרציתי להגיד זה...

וואוו.... אני מקוה שתהיינה לך עוד פנטזיות כאלו.

למעלה