גן העדן האבוד

געזר

New member
גן העדן האבוד

אי שם בממלכת חלומות קסומה שוכן גן עדן עלי אדמות מרוצף אבני חן ופריחת היסמין במילואה, ניחוח משכר באוויר מסחרר חושים מתעטפת הווייתי בערפילים סוחפים. נוצרת רגעים נדירים בתהום הנשייה, נמסכת לתחושה הזחוחה בחושיי בדמותך הערטילאית נסחפת בגאות, קול שחוקך הערב עולה ומתרונן כאדוות גלים המרעידים את גיווי. באישון לילה על יצועי קוראת לך, ריגשותיי גואים ועולים בגעגועים עורי חידודין נישמתי משוועת לך, אתה הנגעת בי כחץ השלוח לליבי בהפציע שחר יומי מקיצה אליך שוב. אוחזת ואיני מרפה מחלום בהקיץ, הינך אהבתי אחוז בידיך את ליבי פועם באהבתי אליך נעים נפשי, קחנו ברכות עד אין קץ הינו כואב הקשב לנגינתו הנוגה כי לך היא. כמה יפה היא זו האהבה הזכה, איני חפצה לאבדה מאור עיניי, שמע קולי ברדת החשיכה מהדהד ברוך בין הטללים כהמיית הרוח בצמרות העצים. חוסני אינו עומד לי באהבתי גם אם יודעת אני שאתה לא לי, אזכרך ביומי ולילי עד כלות חיי כי לי היית ועודך האור והשמחה בגן העדן האבוד מבראשית. פנינת © כל הזכויות שמורות.

יערית 1

New member
גן עזוב

בלילה ההוא ביקשה לעצור מחוגי זמן, להתעטף במחילות אהבה למצוא נחמה בזרועותיך. קול צחוקה אינו אלא נהי על מסך שהורד, קטע מבימת אהבתה מחזמר מרנין לב. ועוד ירח חיוור משקיף על משכבך כבתוך גן עזוב, בודד בלעדיה.

געזר

New member
יערית את מותק אמיתית../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אהבתי את שירך מאוד! חיבוק ליום נפלא ומואר

למעלה