למה להשמיץ? כל כוכב (ואפילו אתה) התחיל פעם בתור ביצית.
P Pigulim New member 8/7/07 #31 כי זה כיף! כי זה יעיל! כי זו תעמולה טובה! כי הנערות המצודדות מתות על זה! (יש עוד הרבה, הכול מתוך "למה להשמיץ - מדריך למתחילים", בהוצאה סדירה)
כי זה כיף! כי זה יעיל! כי זו תעמולה טובה! כי הנערות המצודדות מתות על זה! (יש עוד הרבה, הכול מתוך "למה להשמיץ - מדריך למתחילים", בהוצאה סדירה)
P Pigulim New member 7/7/07 #16 אם בזה את מתכוונת ל"מרים לשחקים עד שמתפוצצים", אז כן, סטייל אילן רמון.
S shamus New member 7/7/07 #18 זה מה שנקרא בשפת העם גורד מהשחקים, לא? <מה יהיה עם השיימוס הזה? מה הלאה? בדיחות שואה?>
ב ביציות עין New member 7/7/07 #20 סלח לי כי (טרם) חטאתי ואני רק מקווה שהוראות ההפעלה ל joy stick שלך לא כל כך מסובכות. כי לא מכירה את כל האותיות. אבל תמיד תהיתי למה הח' בא אחרי הז'?
סלח לי כי (טרם) חטאתי ואני רק מקווה שהוראות ההפעלה ל joy stick שלך לא כל כך מסובכות. כי לא מכירה את כל האותיות. אבל תמיד תהיתי למה הח' בא אחרי הז'?
P Pigulim New member 7/7/07 #23 אני מודה, זו אכן שאלה קשה אבל אותי הרבה יותר מעניין לדעת למה תמיד הקוף בא אחרי הצדי. מה, חוץ ממר צרפתי הנכבד אין עוד בני אדם?
אני מודה, זו אכן שאלה קשה אבל אותי הרבה יותר מעניין לדעת למה תמיד הקוף בא אחרי הצדי. מה, חוץ ממר צרפתי הנכבד אין עוד בני אדם?
ב ביציות עין New member 7/7/07 #25 ולמה הע' ../images/Emo84.gif לפני הפ' ../images/Emo25.gif ? כל הגברים כולם ידעו להעריך דוקא את חשיבותו של האחרון ובקשר לשאלתך... תמונה. איפה צדי?
ולמה הע' ../images/Emo84.gif לפני הפ' ../images/Emo25.gif ? כל הגברים כולם ידעו להעריך דוקא את חשיבותו של האחרון ובקשר לשאלתך... תמונה. איפה צדי?
ב ביציות עין New member 7/7/07 #29 אוף איתך ! סתמי כבר! ../images/Emo190.gif לכי לקפל כביסה ! טוב, טוב, הלכתי. ערב טוב ושבוע נפלא-לה-לה-לה-לה-לה.
אוף איתך ! סתמי כבר! ../images/Emo190.gif לכי לקפל כביסה ! טוב, טוב, הלכתי. ערב טוב ושבוע נפלא-לה-לה-לה-לה-לה.
ר רואה סרטים New member 8/7/07 #41 סליחה! אסור פה אמוטיקונים בפורום! רק בשירשורים מיוחדים המיועדים לכך "ואשר הוגדרו על ידי מנהלת הפורום ושותפיה האכזריים". <האגודה למען שימור אמוטיקונים במכלאות סגורות והרעבתם>
סליחה! אסור פה אמוטיקונים בפורום! רק בשירשורים מיוחדים המיועדים לכך "ואשר הוגדרו על ידי מנהלת הפורום ושותפיה האכזריים". <האגודה למען שימור אמוטיקונים במכלאות סגורות והרעבתם>
י יעלילה2 New member 8/7/07 #30 היית עסוק?!? במה, אם אפשר לדעת? פליז פליז תספר (ולמה אתה מתכוון, שנפיץ אותך חזק ומהר ורטוב? אגב זה לא נשמע כל כך טוב)
היית עסוק?!? במה, אם אפשר לדעת? פליז פליז תספר (ולמה אתה מתכוון, שנפיץ אותך חזק ומהר ורטוב? אגב זה לא נשמע כל כך טוב)
P Pigulim New member 8/7/07 #32 אם אני אגיד שמרוב שזיינתי ודפקתי ותקעתי והשחלתי כבר שכחתי איך להקליד עיוור, תאמיני? ואם תאמיני, זה ייתן לי סיכוי אצלך?
אם אני אגיד שמרוב שזיינתי ודפקתי ותקעתי והשחלתי כבר שכחתי איך להקליד עיוור, תאמיני? ואם תאמיני, זה ייתן לי סיכוי אצלך?
ב ביציות עין New member 8/7/07 #33 אתה עובד נורא קשה ואחרי שגמרת את כל הנ"ל והתעוררת , מה עשית עם המצעים הרטובים?
P Pigulim New member 8/7/07 #38 נתתי לה שתכבס רק אני לא זוכר למי בדיוק - אם למזוינת, לדפוקה, לתקועה או למושחלת.אין לי איפה לישון!