גן אמהות בגבעתיים

c h i k i t a

New member
גן אמהות בגבעתיים

אני גרה בגבעתיים ויש לי בת, בת שנה ושבעה חודשים. אנחנו קבוצה של ארבע אמהות לילדים בני שנה ושבעה חודשים עד שנתיים, בגבעתיים (גבעת רמב"ם). כולנו רצינו להישאר עם הילדים בבית אך רצינו גם זמן לעצמנו (לעבוד/ ללמוד או כל דבר אחר) כך נוצר הצורך שלנו בגן אמהות. הקמנו גן שפועל בחופש יומיים בשבוע ומספטמבר יתחיל לפעול 5 ימים. הרעיון הוא שבכל יום נשארות 2 אמהות עם כל הילדים (5) והשאר פנויות. בכל יום הגן מתנהל בבית אחר כבסיס וממנו יוצאים לחצר הבניין/ לגג או לחצר השכונתית הקרובה. כדי שהגן יפעל באופן מסודר אנחנו זקוקות לשותפה נוספת, לאמא וילד/ה נוספים מהאזור. אם את מוצאת שזה יכול להתאים לך ולבנך/בתך ואת כמובן מהאזור אשמח עם תיצרי איתי קשר במסר תודה

c h i k i t a

New member
זה רחוק כי חלק ללא רכב

בגלל שיהיה יום שהוא אצלך בבית (נניח) ויש בנות ללא רכב שצריכות להוציא אחים גדולים מביה"ס זה קצת קשה ואנחנו מחפשות ממש מהאזור שלנו. אבל בתל אביב נירא לי שיש הרבה פוטנציאל ליוזמה כזו ואם תחליטי לקחת את זה על עצמך ותירצי אשמח לתת קצת טיפים.

רחל צ

New member
אח,נושא כאוב...

אני מנסה המון זמן להרים גן הורים. לא הולך! אני מאמינה שזו החלופה הכי הכי טובה האפשרית אבל לצערי לא מוצאת משתתפות. ואם כבר אז עושה נסיון נוסף לקריאה הבן שלי בן שנה וחצי אנחנו גרים בתל אביב בצפון הישן נשמח להתארגן לגן הורים/שיתוף אמהות פרטים במסרים.

c h i k i t a

New member
אצלי זה התחיל בקטן

בהתחלה ביקשתי מחברה שבנה בגיל של ביתי שנעשה החלפת ילדים על פי הצורך זה התחיל בגיל 9 חודשים. ושתינו לא רצינו לישלוח לגן אבל היא לומדת ואני רציתי לילמוד ועכשיו גם החלטתי קצת לעבוד (כי יהיה לי זמן) ולעט פגשנו עוד אמהות, בגינה השכונתית, בשיעור יוגה לאמהות וכדומה ככה נתגבשה קבוצה די ספונטאנית. אך בשלושה חודשים האחרונים אנחנו ניפגשות על בסיס קבוע, כל פעם בבית אחר. מכינות פעילות, חומרי יצירה וכדומה. מקווה שתצליחי למצוא בסביבתך, אני חושבת שהקירבה הפיזית גם חשובה, בעיקר אם כשאת משאירה את הילד יש לך עיניינים לעשות וצריך להקפיץ אותו ולהחזיר וכו'.

רחל צ

New member
מסכימה איתך

אולי אשים מודעה בגינה החביבה עלינו
ואנסה שוב.

למעלה