גן או מטפלת

גן או מטפלת

סוף סוף אני מוצאת זמן להגיב לשאלות ולתשובות ובכלל לכל התכתובות המעניינות בפורום. כאמא לתינוקת בת- 10 חודשים ועוד בהפרש של 10 שנים אני ממש שואבת מהשאלות והתשובות המון מידע. אני רוצה לשתף אתכן בדילמה שבטח חלק מכן התמודדתם איתה וזה האם להשאיר את הקטנטונת שלי עוד שנה אצל מטפלת או לשלוח למשפחתון, בספטמבר 2004 ימתאו לה שנה וחצי, אנא הצילו עזרה, וגם המלצה על משפחתונים לשם התרשמות באיזור ת"א גבול גבעתיים והסביבה, מחכה לעזרה!!!!!!!!!!

לאה_מ

New member
ברוכה הבאה אלינו ../images/Emo142.gif

אני חושבת שבגיל שנה וחצי אפשר כבר להפיק הרבה הנאה ויתרון מחברה של פעוטות נוספים, ולכן אני אישית הייתי מחפשת משפחתון טוב לשנה הבאה. זה תלוי, כמובן, בשביעות הרצון שלך מהמסגרות שתראי. המלצות ספציפיות אנחנו לא נותנים בפורום, אבל אני מציעה לך, כהכנה לתהליך הזה של החיפוש, לקרוא את המאמר של ד"ר קלודי טל "כיצד לבחור מסגרת טיפולית / חינוכית לתינוקות ופעוטות", וגם את הרשימה שהכנו - מה כדאי לבדוק בגן חדש? בנוסף, אני מציעה לך לשלוח מסר לדסי אשר, שהעמותה שלה, הבדל פעוט, עוסקת בדיוק בתחום הזה של משפחתונים באיזור שציינת.

zorakani

New member
אני בעד מסגרות קטנות

(זה אפרתש ממחשב בלי עברית) אני בעד מסגרת קטנה עד גיל שנתיים. משפחתון קטן אפילו רק שניים שלושה ילדים. ממה שראיתי אצל בתי הגדולה (שלושה ילדים עד גיל שלוש) זה נהדר לתרגל מיומנויות חברתיות בסביבה טנה וחמה. לגן היא הגיעה מלאת בטחון והתמודדה יפה מאד ללא כל קשיי קליטה.

למעלה