גמ"ח סרטים כחולים

גמ"ח סרטים כחולים

לפני שנתיים אשתי החליטה שהיא מעבירה את האינטרנט בבית לאינטרנט כשר. היא החליפה את ספק השירות לאינטרנט רימון. היא תמיד חשדה בי שאני רואה במחשב סרטים כחולים, אבל אף פעם לא הצליחה לתפוס אותי על חם. גם אני תמיד נזהרתי לא להשאיר עקבות, למחוק את ההיסטוריה של האתרים וכל מה שצריך בשביל לא להיתפס.

אינטרנט רימון יודע לחסום הכל, כל אתר שקשור לסקס, כל מילת חיפוש שקשורה לתחום, מייד נחסמת ולא מאפשרת גלישה.

למזלי הטוב, יש לי מייל סודי , שאשתי כמובן לא יודעת עליו, שיש בו מאגר של אלפי מגהבייט של סרטים כחולים ומצגות שאספתי במשך השנים מכל מיני מקומות. אינטרנט רימון לא יודע לחסום קבצים שמגיעים במייל.

כל מה שאני צריך זה להיות לבד עם המחשב, להיכנס למייל ולפתוח סרטונים ומצגות כחולים כאוות נפשי וכאוות כף ידי שמלטפת את הזין שלי.

במשך השנים הייתי חבר בכל מיני אתרים , פורומים וקומונות של דתיים וחרדים. לכולם יש נושא משותף, האהבה לסקס והעובדה שבציבור הדתי הנושא הוא מחוץ לתחום. החלטתי שאם אני נהנה מהאוצר ששמור לי במייל, למה שאחרים לא יהנו גם.

החלטתי לפרסם מודעה בכמה פורומים בזאת הלשון : " גמ"ח סרטים ומצגות כחולים לבעלי אינטרנט רימון ואתרוג. כל מה שאתם צריכים לעשות זה לשלוח לי מייל ותקבלו בחזרה סרטים ומצגות. לגילאי 18 ומעלה בלבד". לא לקח הרבה זמן עד שהתחלתי לקבל מיילים.

רוב הפונים היו גברים ולמעט שאלה פה ושם , כל מה שעניין אותם היה לראות את הסרטים וללכת לעשות ביד. הנשים זה כבר סיפור אחר. עם רובן התחלתי לנהל שיחות. הן היו מכל גווני הקשת הדתית, חרדיות, חסידיות, שסניקיות, ליטאיות, חרדיות לאומיות, ומתנחלות. רובן היו נשואות בגילאי 30-40 .

חלק מהשיחות היו קצרות ולא נמשכו מעבר להחלפת שניים שלושה מיילים, ועם חלק השיחות גלשו גם לפסים אישיים, כתיבת פנטזיות משותפות, התחרמנות ביחד. היו כמה שעם הזמן רצו גם להפוך את הקשר לאישי יותר ואינטימי יותר. זה התחיל משיחות בטלפון, החלפת תמונות והגיע עד פגישות וזיונים.

האחרונה הייתה בחורה בשם ציפי ( שם בדוי כמובן), ליטאית צעירה, בת 27 מירושלים. נשואה עם שלושה ילדים קטנים. היא פנתה אלי וביקשה לראות מה שיש לי להציע. התחלתי עם כמה מצגות , היא התלהבה וביקשה גם ברטים. שלחתי לה סרטים ועל כל סרט היא הגיבה בחרמנות גדולה והולכת. היא התחילה לרשום לי שאני מתוק וחמוד ואיזה כיף לה שיש לה מישהו כמוני שמעביר לה חומר כזה.

הבנתי שהעניניים איתה מתחממים ואני אף פעם לא אגיד לו למישהי שזורמת איתי. ביקשתי ממנה שתתקשר אלי ותוך דקה היא כבר הייתה איתי בנייד. היא הייתה קצת לחוצה כי זאת הייתה פעם ראשונה שהיא דיברה עם גבר זר. שוחחתי איתה בעדינות ואמרתי לה ששנינו בעצם מחפשים את אותו הדבר, קצת שיחרור ליצרים המיניים שלנו. הרגשתי את החרמנות שלה באויר ותוך כדי גם שלחתי לה עוד כמה סרטים שיחרמנו אותה. שמעתי ברקע את הגניחות שבוקעות מהרמקולים של המחשב. החלטתי לעלות מדרגה ואמרתי לה שתחשוב שאני צמוד אליה עכשיו. הנחיתי אותה להתפשט , להעיבר אצבע בעדינות בין השפתיים התפוחות והחמות. שמעתי את הנשימות הכבדות שלה ברקע וידעתי שהיא שלי. לא לקח יותר משתי דקות של תיאורים מחרמנים שתיארתי לה בשביל לשמוע אותה גונחת וגומרת.

השיחות האלה נמשכו כמה ימים והפכו ליותר ויותר אינטנסיביות. ידעתי שאני צריך להגיע בשבוע שעבר לירושלים במסגרת העבודה והצעתי לה להיפגש. בהתחלה היא סירבה מייד ובהחלטתיות , לא הסכימה אפילו לשמוע. אני שיחקתי אותה כאילו זה בסדר ואין בעיה. אבל אחרי יומיים היא כבר שאלה באיזה יום בדיוק ובאיזו שעה אני מגיע ולאיזה איזור. ידעתי שהיא מורה ומסיימת לעבוד בצהריים ויש לה כמה שעות פניות עד שהיא אוספת את הילדים.

הצעתי לה להיפגש ולשבת ברכב שלי באיזה מקום צדדי ככה שאף אחד לא יוכל לראות או לזהות אותנו. פחדתי שהיא תשתפן ברגע האחרון, אבל לשמחתי זה לא קרה. ישבתי באוטו וחיכיתי, ולפתע שמעתי דפיקה חרישית על החלון. היא עמדה לידי ,לבושה בצניעות רבה כיאה לבחורה חרדית, את ראשה כיסתה פאה בלונדינית ארוכה עם סרט חום. היא נכנסה לרכב והתיישבה לידי. שמתי את המגן שמש כדי שאף אחד לא יוכל להסתכל פנימה אפילו בטעות. היא חייכה בבישנות, ואני בלי ביישנות הנחתי יד על הירך שלה מעל החצאית. הרגשתי איך היא רועדת ופשוט ליטפתי אותה בעדינות. הורדתי את המושבים שלנו קצת למטה לתנוחת שכיבה. הנחתי יד על הלחי שלה וליטפתי אותה, הת'קרבתי אלי והצמדתי את השפתיים שלי לשלה. זאת הייתה נשיקה חלומית , מלאת תשוקה מדהימה, הלשונות התגלגלו והחליפו נוזלים. הרגשתי את היד שלה מטפסת על הרגל שלי ומתמקמת על הבליטה הקשה במרכז המכנסיים. היא פשוט תפסה את הזין שלי בלי שליטה והתחילה למחוץ אותו מרוב חרמנות. העליתי את החצאית שלה למעלה, הרגל שלה הייתה מכוסה בגרביון שחור קצת מעל הברך. התחתונים שלה היו רטובים לגמרי ואני פשוט הסטתי אותם עם האצבע והחדרתי אותה לתוכה. היא גנחה, נאנחה, התענגה והתפתלה על האצבע שלי. הראש שלה נטה אחורה והעיניים שלה נעצמו. הרגשתי איך היא רועדת, רוטטת וגומרת על האצבע שלי. לקח לה שתיים שלוש דקות להירגע. ברגע שהיא חזרה לעצמה , בלי להתבלבל, היא פתחה את הרוכסן שלי, שלפה את הזין החוצה, התכופפה והתחילה למצוץ אותו בתאווה. לא לקח הרבה זמן, גם ככה הייתי סופר חרמן וזרם של זרע חם הותז לתוך הפה שלה. היא ליקקה את השאריות בתאווה וחייכה אלי. התחבקנו, הגנבנו נשיקה אחרונה על השפתיים ונפרדנו.

הסיפור הוא אמיתי ומי שרוצה לקבל סרטים כחולים למייל , שישלח לי מייל ל [email protected]

giligil55

Member
פירסום

בדרך כלל אני מוחקת הודעות פירסומיות אבל קצת קשה לדעת
אם זה פירסומי או באמת שרות לקהילה ולכן אשאיר זאת

כי אם זה אמיתי זו מצווה גדולה

והסיפור מקסים

אל תדאגי מנהלת יקרה

זה אמיתי לחלוטין, ולתועלת הציבור וללא שום כוונות רווח ( סטוצים זה כמובן רווח נחמד אבל זאת לא המטרה)

יפה שאתה עוזר

כי האינטרנט הכשר אכן יוצר מחסום לאילו שיש להם חשקים
אבל חיים בחברה סגורה שהפרטיות לא בדיוק פרטי ורק שלהם
וכמה הם צריכים להסתיר את החשק המיני שלהם/שלהן כי זה מנוגד לקהילה
שמטיפה לשמרנות ולשליטה על היצר המיני , ואני יודעת כמה הנאה הוא יכול לגרום לגבר/לאשה

giligil55

Member

למעלה