גמ"ח יוצאים בשאלה

גמ"ח יוצאים בשאלה

עמותת עמר, קרן הלוואות ליוצאים בשאלה (ע"ר), עומדת לרשותנו יוצאות ויוצאים בשאלה המעוניינים בהלוואה שאינה צמודה וללא ריבית. פה בפורום, בצד שמאל למעלה, תחת כללי התנהגות, תוכלו למצוא מידע מפורט באשר לקריטריונים לקבלת הלוואה, פרוט תנאי הלוואה והבטחת החזר ההלוואה. חברי הוועד, והמאשרים בפועל של ההלוואה, הם: אחר, מלח השמים וbarr1969. אתם מוזמנים לפנות במסרים ליוזר הזה- "ועד קרן יוצאים", להשאיר שם ומספר טלפון. אפשר לפנות גם באמצעות המייל, לכתובת [email protected]. חג חרות שמח
חברי הוועד.

מה קורה? יש קליינטים?

האם היו כבר פניות לקרן? האם הפניות נענו? אשמח להתעדכן, כמובן תוך שמירה על הדיסקרטיות המתבקשת.

מותר לי

New member
שאלה טכנית...

(ומתנצלת מראש אם היא טיפשית, אני חסרת ידע בנושא
) אם נניח לוויתי סכום מסויים, רשמתי צ'קים, הם התחילו להפרע, וחודש אחד אני מגלה שאני יכולה לעמוד בכל הסכום (או בחציו) שנשאר לפרוע (סכום שעדיין מתפרס על כמה חודשים), האם אני יכולה לרשום צ'ק אחד או שניים על הסכום שנותר ולקבל את הצ'קים הישנים חזרה? או שמה שנקבע ונרשם- זה עד התשלום האחרון? (ההגיון שלי אומר שאם זה אפשרי אז שני הצדדים מרווחים- לצד הלווה יש פחות עמלות, ולצד המלווה יש יותר כסף בקופה) איך זה הולך? יישר כח על הפרוייקט!

admor

New member
../images/Emo208.gif

מי בעד לשנות את שם הגמ"ח? שם נחמד הוא גמ"ח סטייק לאדמור.

barr1969

New member
אני בעד לחסום אותך

בדישך. בנוגסך, בלועסך, בשכבך ובקומך.

uri80

New member
גם אני למען האמת. לא ברור למה הוא

עדיין כותב כאן ומפיץ את התאוריות הקרניבוריות שלו לכל עבר. בפרט כשהוא לא מכבד גם אותי באיזה סטייק. ולגבי הגמ"ח - יש הוראות מצד שמאל כדיצד לפנות לשליה שאחראית עליו. מי שזקוק לו-קדימה, לא להתבייש. מי שרוצה גם לתרום אליו - כנ"ל.

אפשר גם גמ"ח ספרים לבגרויות?

ראיתי שהם ממש יקרים,אולי מי שכבר סיים יכול להעביר הלאה, עוד סוג של גמ"ח

למעלה