גמר.......

גמר....... ../images/Emo124.gif

חתימה טובה לכוללללללללללללם, צום
קל ושיפתח המזל.......לכולנו לטובה
הרבה נשיקות והרבה אה
בה וזה הזמן לבקש מכולם
-מהם, -מכם, -מִמֶך -ואפילו ממךָ !!!
א-מ-ן ליה

(לא שמעו) כנראה שאני צריכה לצעוקקקקקק../images/Emo124.gif

לשנה טובה ובספר החיים הטובים תכתבו ותחתמו א - מ - ן ליה

פרויז1

New member
ששש..../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif למה לצעוק?

האנשים לא היו פה עד עכשיו. אהמדינז'אד חטף את כל חברי פורום תרבות פרס. רק 5-6 הצליחו להתחמק לו ולכתוב בפורום. היתר, הוחזרו אך זה עתה לארץ, במבצע סודי ביותר של סיירות והשייטת, כשחיל האויר הרעיש בבומים אל קוליים את עריה העיקריים של השליט הפונדמנטליסטי. כל חטופי הפורום הוחזרו בשלום לישראל במטוס הרקולס,
וקיבלו אפטר מהפורום. המבצע תוכנן והוצא אל הפועל על ידי כותב שורות אלו וסבא רחמים שממשיך לשמור על זהות סמויה לכל אורך הדרך. עזבי, שמשוחררי אחמי ינוחו מהשבי. הבעיה היחידה היא : אם ג'ון ג'ון עידכנה את נייה ששוהה בשליחות עלומה
מטעם הפורום
? וזה מה שמדאיג אותנו
אם לא, נייה בלא ידיעה תגיע כהרגלה לאירן לדאוג לחברה' , ואז אחמי יחטוף אותה
וחילוצה כבר יהיה בלתי אפשרי.
מקווה שג'ון ג'ון עידכנה את נייה במבצע החילוץ
. ושנייה לא תחזור לאירן. כי אז אנשי אחמי יחטפו אותה וישכנו אותה באספהאן קרוב למנאר ג'ומבון..

פרויז1

New member
ששש..../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif למה לצעוק?

האנשים לא היו פה עד עכשיו. אהמדינז'אד חטף את כל חברי פורום תרבות פרס. רק 5-6 הצליחו להתחמק לו ולכתוב בפורום. היתר, הוחזרו אך זה עתה לארץ, במבצע סודי ביותר של סיירות והשייטת, כשחיל האויר הרעיש בבומים אל קוליים את עריה העיקריים של השליט הפונדמנטליסטי. כל חטופי הפורום הוחזרו בשלום לישראל במטוס הרקולס,
וקיבלו אפטר מהפורום. המבצע תוכנן והוצא אל הפועל על ידי כותב שורות אלו וסבא רחמים שממשיך לשמור על זהות סמויה לכל אורך הדרך. עזבי, שמשוחררי אחמי ינוחו מהשבי. הבעיה היחידה היא : אם ג'ון ג'ון עידכנה את נייה ששוהה בשליחות עלומה
מטעם הפורום
? וזה מה שמדאיג אותנו
אם לא, נייה בלא ידיעה תגיע כהרגלה לאירן לדאוג לחברה' , ואז אחמי יחטוף אותה
וחילוצה כבר יהיה בלתי אפשרי.
מקווה שג'ון ג'ון עידכנה את נייה במבצע החילוץ
. ושנייה לא תחזור לאירן. כי אז אנשי אחמי יחטפו אותה וישכנו אותה באספהאן קרוב למנאר ג'ומבון..

פרויז1

New member
וכמובן : חתימה טובה!!!

לליה יקירת העדה הפרסית בישראל ובעולם. אני סולח לך על הכל, חוץ מעל דבר אחד : שבשעה כזאתי את צועקת ומעירה לי את כל הפדויים שחולצו משביו של אחמי, במבצע אדיר ברמת התעוזה, התכנון והביצוע שלו.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קטעים איתך פרויז!!! אני רואה שצעקות באמת עוזרות ושלקח לי לפחות שעה שלמה להעיר אותך עם הצרחות שלי (שלוש וחצי בלילה- זמן תגובתך)
חחח -פרויז גאן אתה מוכן להסביר לי מה אתה עושה ער בשעות כאלו ???????? ליה

פרויז1

New member
אני מתעורר בקלות.

חזרתי מחולון - אולמי ארגמן. יהיו עוד ארועים. תמשיכו לא לבוא.
הזמן
הרי
עומד
מלכת
. מתי תבלו עד מאוחר
כשתחזרו להיות בני 16
וואלה, לא חשבתי על זה

mbar30

New member
גמר חתימה טובה לכל באי

הפורום לכל מי שנמצא או רחוק ברכה מהלב שבוע טוב

רגע פרויז אני לא מבינה.......

אתמול לא היה יום שישי??? שעות התגובות של: 03:19 + 03:21 זה לא של הלילה בין שישי לשבת ????? -אז מה זה אולמי ארגמן מה זה? הצלחת לבלבל אותי!!!
ליה

פרויז1

New member
בקריאה שנייה - את הצלחת לבלבל אותי../images/Emo6.gif

בתגובה שלי, אליה התייחסת, לא הוזכרו ארועים או אולמות. במקרה, אותו יום קמתי לבדוק ת'שטח בבית, עשיתי לי כוס תה (פרסי,לא קפה.תה) וגלשתי לי להנאתי.
ואת, גברתי הצעירה, אם כבר ועדות חקירה ממלכתיות ופומביות : מה עשית בשעות הקטנות של הבוקר, מאיפה באת
עם מי היית
מה עשית
אאההה
שובבה

mbar30

New member
הי פרויז - אני גברת../images/Emo70.gif

הכוונה נקבה אמיתית...
רק הבלונד לא ממש אמיתי אלא אדמוני ואני מהשבויים של אלה שעוברים דירה ולכן אין להם זמן איכות פורום.. מה שלום ניה? אני מבינה שהיא בעולם מלא טנדורי ואוכל הודי תמשיכי לעשות חיים פרויז - מה אתה עושה באולמי ארגמן- יש שם עדיין ערבים? של מוסיקה וכאלה?

פרויז1

New member
ניה בסדר גמור. היא כתבה פה פעם אחת,

אחר כך שלחנו אותה על חשבוננו
להשגיח על כשרות המזון שניתן לשבויי הפורום אצל אחמי באירן. אני מקווה שג'ון ג'ון
עידכנה את נייה
שהשבויים
חולצו
בפעולת קומנדו נועזת
ושכולם הוטסו בשלום ארצה
במטוסי הרקולס.
כי אם נייה לא תדע,
היא תטוס לאירן מתוך מחשבה לטפל בחברי הפורום
, ואז אחמי יחטוף לנו אותה
וג'ון ג'ון תישא באשמה
ותאלץ לנהל את הפורום.
כל יום חמישי,
כבוד השופטת! כל יום חמישי!
אפילללו אם זה יוצא בערב שלקראת יום שישי,
אנחנו מפריחים שנים עשר יונים לזכר שנים עשר עשרת השבטים ונוסעים
לארוע פרסי.
אם זה בארגמן/בגלרי פאלס/ברשל"צ. איפה שיהיה, כבוד השופטת, איפה שיהיה. יש גם להקה עם נגנן אלוף האלופים, מתופף 1 רועש ו- 1 שקט, זמרים, אוכל בשפע, ריקודים כאוות הנפש, ותה בסוף. מחלקת ההדרכה בראשותי - עומד לרשותכם במתן מידע, ניווט, וכל הדרוש - פרט לכרטיס הכניסה.

למעלה