גמר ליגת המכללות

גמר ליגת המכללות

אז אחרי לא מעט זמן שלא הגבתי מספיק בנושא המכללות , בא לי לתת את השני שקלים שלי לקראת הגמר היום.
אני רוצה להתמקד בשני המאצ' אפים העיקריים היום:
פרנק קמינסקי-ג'אליל אוקאפור-אני אגיד את זה ככה , ג'אליל אוקאפור עומד להיות אחד שחקני הפוסט אפ הטובים ב-NBA . עוד מלפני שהוא הגיע לדיוק היה לו פוסט אפ עם בייבי הוק מצויין , ובעונה הזו הוא שיפר את האספקט הזה רבות . אספקט אחר שהוא לא ממש שיפר הוא ההגנה שלו , וזו אחת משתי נקודות החולשה של אוקאפור מול קמינסקי . מול שחקן עצום ובעל התקפה מעולה כמו קמינסקי , העקב אכילס של אוקאפור יהיה בעוכרו ואני מאמין שקמינסקי ינצח במאצ' אפ הזה בגלל ההתקפה של קמינסקי , ההגנה של אוקאפור , ובגלל סיבה אחת נוספת: קמינסקי גבוה יותר {באינצ'} וקליל יותר {ב-12 ק"ג}.
פה אני רואה את קמינסקי מנצח את המאצ' אפ הזה . קמינסקי.

ג'סטיס ווינסלו-סאם דקר- לכל אחד יש תכונה מרכזית שבגללה אני חושב שהמאצ' אפ הזה יהיה המעניין ביותר הערב והמותח ביותר: לסאם דקר יש סייז מאוד דומה לדוראנט {דוראנט 2.06 , שוקל 109 ק"ג . סאם דקר גם הוא 2.06 , אך הוא יותר רזה מדוראנט ושוקל 104 ק"ג מה שנותן לו יותר קלילות מדוראנט} ומהפעמים שראיתי אותו משחק הוא לאט לאט מתחיל לנצל את הסייז שלו , ואם הוא ידע לנצל את מלוא הפוטנציאל שלו , לדעתי הוא יוכל להיות מכונת קליעה כמו דוראנט לדעתי.
מולו , יעמוד אחד הסטופרים הטובים ביותר שיהיו בדראפט הזה , ג'סטיס ווינסלו . הגנה כמו של טוני אלן {עם 1.3 חטיפות למשחק} והתקפה לא רעה בכלל מאז שהתחיל המארצ' מאדנס.
פה לדעתי יהיה מאוד צמוד , ואני רואה גם פה ניצחון של וויסקונסין . דקר.

ובכללי לגבי המשחק הזה , אני רואה את ג'ונס מריץ הרבה פיק נ' רולים עם אוקאפור וקווין קוק {בעקר עם אוקאפור} אבל הפועלים השחורים של וויסקונסין ידעו למנוע את זה.
הימור: הלב אומר וויסקונסין , אבל הראש אומר דיוק . היום אני אלך על הרגש . וויסקונסין.

OrEl74

Well-known member
מנהל
שידור זוועה

לא מבחינת איכות אלה מבחינת השדרנית והפרשן.
שיעמום מוות

OrEl74

Well-known member
מנהל
היה משחק די פרווה עד לפני כמה דקות

פתאום זה הפך למשחק מרתק.
ההגנות מתחילות לעבוד והאינטנסיביות עולה, גם ההתלהבות של הקהל לא מזיקה.
&nbsp
לא מכיר שם אף שחקן אבל אני נהנה

billc

New member
היה נחמד אם היית נותן קצת יותר פרטים על קמינסקי

למרות שאמרת שקמינסקי ינצח במ'צ אפ, עדיין דיברת 90 אחוז על אוקפור.

picki23

New member
היה משחק גדול

טיוס ג'ונס - נלחם מול כל הסקאוטרים שלא מאמינים שיש לו עתיד בתור רכז פותח בNBA, נותן סלי קלאץ' אדירים ומראה שהוא יותר טוב כסקורר מאשר כרכז שהוא Pass First.

ג'ליל אוקפור - אכזבה. באופן עקבי מול גבוהים חזקים הוא נותן משחקים חלשים בטורניר הזה ועכשיו מול קמינסקי שהמינוסים שלו הם הגנה וחוזק, מה שאוקפור כביכול היה אמור נצל.

ג'סטיס ווינסלו - הוא כ"כ אנדרייטד והוא יהיה כוכב גדול. הוא השחקן היחיד מבין הקבוצות הגדולות שיודע לקחת את הכדור ולהכנס עם המסה שלו ברים פרוטקטור ולהוציא מזה פאול. עשה הגנה מדהימה, לקח ריבאונדים, דחף את הכדור כדימה, עשה נק' משמעותיות והשאיר את דיוק במשחק במחצית הראשונה, במחצית השניה פחות דייק. לאורך הטורניר היה השחקן המוביל של דיוק, היציב ביותר ולכן כרגע מדורג בצפי בין מקומות 3-5 בדראפט של השנה.

פרנק קמינסקי - הוא שיחק אחלה עד השתי דקות האחרונות שהיה נראה כאילו נעלם. שיחק גם הגנה לא רעה וגם התקפה טובה וכך סיים 4 שנים בוויסקונסין כשהוא לוקח על גבו קבוצה בלי רכז אמיתי לגמר המכללות, כל זאת אחרי שקיבל את תואר שחקן השנה במכללות. הוא הולך להבחר בין המקום ה10 - ה20 בדראפט הקרוב הודות לבעיות באתלטיות, חוזק וספק בהגנתו.

סם דקר - ה X factor , הלך לישון? במחצית הראשונה נתקל בקשיים ונלחם אך בשנייה פשוט נעלם. אין זכר ליכולת הנהדרת שלו לקלוע משלוש, הוא בסה"כ היה עוד שחקן אנונימי על המגרש. הפוטנציאל שלו גדול כמו שכתב פה שרון, אבל בחיים לא הייתי מהמר נגד ג'סטין ווינסלו שנראה כמו סטאר לכל דבר כבר ברמה מקצוענית. לפי דעתי וויסקונסין נפלה במשחק בגללו.

גרייסון אלן - הפשלה האמיתית של צ'צ'בסקי. גרייסון אלן שנה שעברה השתתף במשחק האול אמריקן המסורתי שלוקח את כל השחקנים הטובים בתיכונים ומפגיש אותם למשחק ראווה לסקאוטים. גרייסון אלן נתן הופעה בינונית אז, כשידוע היה שהוא שומר טוב וקולע טוב ושיש לו פוטנציאל לא רע. במשחק הג'ורדן קלאסיק הלך לו יותר טוב התקפית . השנה אלן לא שיחק הרבה, צ'צ'בסקי פשוט לא חשב שהוא ברמה מספקת מול שחקנים כמו קוק או מאט ג'ונס אבל בטורניר הזה גם בחצי הגמר וגם במשחק הזה אלן היה הX factor האמיתי. הוא נלחם על כל כדור, נכנס לסל עם האנד One, קלע את הזריקות הפנויות ובעיקר צעק על חבריו Lets go. הוא באמת היה השחקן הטוב על המגרש היום לדעתי ואני חושב שההופעה הזאת נתנה לו פתח להרכב פותח בשנה הבאה בדיוק ומקום בסיבוב הראשון של הדראפט של שנה הבאה.

אני רציתי שוויסקונסין יקחו, אבל דיוק ניצחו בזכות ההגנה שלהם ובזכות זה שלוויסקונסין אין באמת רכז..

היה משחק נחמד והיו הרבה צופים בשביל מכללות

כמה הכמות הממוצעת של הצופים במכללות?
&nbsp
עוד אהבתי שאחרי הסיום רק מי שמותר לו נכנס למגרש ולא כמו אצצלינו שכולם נכנסים למגרש ואז חייבים לפנות אותו עם סדרנים בשביל להעניק את התואר למנצחת.

Reutk

Active member
ליגת המכללות נורא פופולרית בארה"ב.

יכול להיות שאפילו יותר מNBA.

למיטב ידיעתי, הרבה יותר פופולרית

קל יותר להזדהות כשהמכללות לא יכולות לעבור ממקום למקום, וכשהשחקנים לא מקבלים מעמד של אלילות...

למעלה