"גמר טוב"

"גמר טוב" ../images/Emo140.gif

ההודעה עפה ומצאתי אותה במדור חיפוש הודעות אבודות...התפוז ממשיך לעשות קונצים... גמר טוב"ו חונה לרגע / נוסטלגיה בבוקר שאלתי איש חרדי שעובד איתי מה מברכים יום כיפור? ענה: "גמר טוב". אז זהו גמר טוב לכולנו. שאלתי את האיש האם העובדה שכפרת עוונת נעשית פעם אחת בשנה אינה מהווה פתח לחטאים במשך כל השנה? ותשובתו שיום שראש נשנה ויום כיפור מכפרים על "חטאים גדולים" ואילו חטאים "קטנים" יש לנקות מידי יום... נו טוףףףף ( ואיך עבר עליכם היום? אני עשיתי צום אינטרנט. בבוקר בבוקר עם הקפה הראשון לקחתי ליד את "100 חורפים" של מיכל שלו ושתיתי בשלוק אחד את כל 424 העמודים. סאגה נפלאה שתחילתה ב-1863 בפולניה ומסתיימת לאחר 100 שנים בארץ ישראל. כתיבה שוטפת וסוחפת - ממליצה! וביום הזה מצאתי את השלווה, כן אותה שלווה שכתבתי עליה למטה, עירנו גבעתיים התבגרה, אין כמעט ילדים על אופנים מזה שנתיים שלוש...קצת עצוב, אבל זה מה יש, יקר לצעירנו לגור בגבעתיים...ורק שלא יחפשו וילות בשטחים... גמר טוב לכולנו

magy

New member
גמר טוב ../images/Emo3.gif

יום חול שמח לכם. אני הייתי עסוקה יותר מחצי יום לפתור את בעייה החדר..... לענות לכל ההודעות ששואלות איפה החדר. פניות להנהלה..תמיכה...ומה לא. בענין הספר.....אני כעת עם שפרה הורן - תמרה הולכת על המים איך שהיא יודעת לכתוב. הכל חצי הזוי חצי מציאותי. חצי אמת חצי אגדה. מין עולם מיוחד שהיא ממציאה. מקורי מאד בעיניי. את מיכל שלו בלעתי אחד אחרי השני. את כל השלישיה. גם היא כותבת כמו מיץ טרופי. גומעים ולא משאירים אף טיפה בכוס. אבל מאה חורפים עולה על כולם. יום טוב לך ולכם.

../images/Emo4.gifהבעסה הזו נחסכה ממני../images/Emo6.gif

כי פשוט לא נכנסתי לרשת, אבלללללללללללללל.... עשיתי צום א-לה חונה שזה צום בין שוקולד לשוקולד

zahavashanny

New member
גמר טוב אכן טוב, ועל אחת כמה ../images/Emo3.gif

וכמה כשהגמר הוא בזמן סתתתתתתתתתתתתתתתאם. בענין מאה חורפים גם אני בזמנו מאד נהנתי ממנו ובכלל מספריה של מיכל . אני דווקה עכשיו בקטע עם עמוס עוז שיהיה בריא אוחד ספר מה שנקרה ספר מבראשית מאד מאד מענין מאד מאד מספר לנו על תולדות הישוב שזה במיחד לפורום הזה מלא מלא נוסטלגיה. אני נהנית מאד אמנם לי הולך מאד לאט כי אני גומרת גם לאט לאט. ושיהיה לכם יום טוב ושקט ממני פה בנירובי הגשומה היום.

פנטוש הכפרה הטובה ביותר היא

הגמירה הטובה (
אופססססס, התבלבלתי בפורום.....

איזה התבלבלת?

הפורום פה נראה לי אעפס, גוסס משהו אולי איזו גמירה טובה תחזיר אותו לחיים? משהו כמו טיפול בהלם

או "הצעה מגונה"

אם אתה נהנה להתחכך עם עוד מישהו\י, להרגיש את חום הגוף, את הניחוח, להרגיש את הנשימות על העורף, שאפשר להכנס מקדימה, להתגנב מאחור, לעלות ............. לרדת ............ להיכנס ............. לצאת ........ להישאר דבוקים יחד להזיע .... אם כך .. אז... , , , , , , סע באוטובוס! וכן, נסיעה באוטובוס היא בעבורי נוסטלגיה, חחחח, הייתי מוותרת על מכונית ולו לחזור לימי הגמנסיה לנסיעה היומיומית בקו 25 לרמת-אביב....(

למעלה