גמר חתימה טובה.

s h o o s h a

New member
סליחות

"אדון הסליחות אדון הסליחות בוחן לבבות גולה עמוקות דובר צדקות חטאנו לפניך רחם עלינו חטאנו לפניך רחם עלינו הדור בנפלאות ותיק בנחמות זוכר בהתאבות חוקר כליות חטאנו לפניך רחם עלינו חטאנו לפניך רחם עלינו טוב ומטיב לבריות יודע כל נסתרות כובש אבונות לובש צדקות אדון הסליחות בוחן לבבות גולה עמוקות דובר צדקות חטאנו לפניך רחם עלינו חטאנו לפניך רחם עלינו..." חתימה טובה לל איש ואישה, ילד וילדה, חייל וחיילה ולכל עם ישראל באשר הוא

שרונהה

New member
גמר חתימה טובה

לאלמרה ולכל חברי הפורום גמר חתימה טובה

oehhe

New member
גם אני מבקש סליחה

לא, בפירוש לא מה שחשבתם. לא זכורים לי חטאים מרובים שעשיתי השנה, וגם אם כן, אני ממהר לבקש סליחה בעוד הברזל חם. אני מרגיש צורך לבקש סליחה מכם, דיירי הפורום הנאה הזה, סליחה על רק הופעתי, ומיד חדל אני לכתוב כאן. לא! בפירוש לא, אין זו הפסקה ארוכה, ביום ראשון אשוב. אני בהיותי יושב מול הרשת כ12 שעות ביום, נוהג לפרוש בסופי שבוע גם אם אינם נופלים על חגים ומועדים יהודים נוצרים מוסלמים ושינטואים. להתראות soon oehhe A blind sniper

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
גמר חתימה טובה לכולם

מבקש סליחה מכל אלו שפגעתי בהם שלא בכוונה. לגבי אלו שפגעתי בהם בכוונה אז שישאר כך.

גל ים..

New member
גמר חתימה טובה ......./images/Emo45.gif

מי ייתן ושנה זו תביא עמה בשורה טובה לכולנו ועל כולנו ... תכלה שנה וקללותיה תחול שנה וברכותיה... גל

אלמרה

New member
אמן ואמן שילה1

אחרי שאמרנו "אדון הסליחות"... ו"חטאנו לפניך, רחם עלינו", הגיעה השעה להפסיק לחטוא ולהתחיל בתיקון העולם ועוולותיו. וטובה השעה להתחיל בתיקון עצמי, בתוכנו, ולהתחיל בפעולה פעוטה פשוטה למען הסביבה - להפסיק להיות איגואיסטים למשל ולחשוב לא רק על עצמנו... |אלמרה למען ידידותיות לסביבה|

yamit32

New member
גמר חתימה טובה אלמרה

היי אלמרה, חושבת שאתה זוכר אותי בבקשה תעזור לי לנתח התנהגות של אותו הגבר שכתבתי עליו בבלוג שלי.... בערב ראש השנה אותו האחד שלח לי SMS לשנה טובה לאחר שלא הגבתי לטלפון שלו. יומיים לפני יום כיפור הרמתי אליו טלפון בכדי לברך אותו לגמר חתימה טובה וספרתי לו שפרסמתי משהו פה, הוא ביקש לקרוא ואני מניחה שקרא ונעלם כאילו האדמה בלעה אותו... איך לדעתך הוא מרגיש ?

למעלה