גמר חתימה טובה!

גמר חתימה טובה!

מה שלומכם? באתי לאחל לכולכם גמר חתימה טובה, שתהיה לכם שנה טובה, שנה שלא תראו בה צער ואכזבה. שנה שתגשימו את שאיפותכם, תתקדמו בחיים, שנה של בריאות, הצלחה, עושר לכם ולבני משפחתכם. והכי חשוב הרבה א.ו.ש.ר! בהזדמנות זו אבקש את סליחתכם על כל פגיעה, מילה שלא נאמרה במקום, דיעה שהיתה חסרת התחשבות ואכפתיות. מקוה שאתם סולחים לי. גמר חתימה טובה! אוהבת אתכם גם שאני לא מבקרת... /tapuzforum/images/emo23.gif

גמר חתימה טובה לכולם

מנהג יש לי לעבור דרך משפחה האהובה עלי ,שאמצה אותי בעבר לבת החמולה מתכנסת בבית האב שיבדל לחיים ארוכים, האמא נפטרה לפני קצת יותר משנה שם שותה משהו ואוכלת עוגיה מעשי ידי הבת (חברה שלי) ומשם עולה הביתה לאכול אחרי בית הכנסת עוברי דרכם ורק אז עולתי הביתה , בתפילה היום היה נחמד, קבלו אותי בהמון אהבה, חלקתי ספר עם עוד אשה היה לי קשה להגיע להבית הכנסת , ולטפס את הדרגות התלולותלעזרת הנשים אבל הנעימה המוכרת של התפילה עשתה רק טוב בלב , זה בית הכנסת שבנה סבי ז"ל מאחלת גמר חתימה טובה לכל חברי הפורום הכותבים והקוראים בריאות בשפע ,, ופרנסה בכבוד , וחיים טובים ושלום לכל עמנו שתהיה זו השנה טובהה מהשנה שקדמה לה ושתזכו לבנות חיים מחדש כקדם עם אהבה אמת בלב

למעלה