גמר חתימה טובה !

LimiMimi

New member
אני גאה בעצמי.

הגוף שלי הגיב לזה ממש רע. חשבתי שיהיה קל לצום, אחרי הכל אני מסוגלת לא לאכול.. אבל לא האמנתי שיהיה לי עד כדי כך קשה. אני גם אנמית והכל, אז ההשפעה הפיזית הגיעה ממש מהר. לא היה רעב עד איזה ארבע, אבל היה.. רעב פסיכולוגי כזה. כל הזמן דיברתי על טורטיות.
וסתם, סחרחורות, כל הזמן הסתובב לי הראש והייתי מטושטשת, הצלחתי ללכת ממש קצת ואז ישר הייתי חייבת לשבת איפשהו. אתמול בלילה הסתובבתי עד 12. קמתי בסביבות 12 וירדתי למטה לפגוש ידיד שהבריז לי, אז הלכתי לבית של חברה שלי והיא לא ענתה אז חזרתי הביתה. נרדמתי ואז הידיד הגיע ושרפנו זמן בנדנדה עד איזה 4. אז חזרתי וחרפתי וקמתי לאוכל.
עכשיו עבדתי, הראש שלי עוד מתפוצץ.. אני עוד די חלשה, למרות שאכלתי מלא.

Miss Tika

New member
חתימה טובה לכולן

ושבוע טוב שיהיה! (חצי שבוע, אז בכלל טוב) האמת שלראשונה בחיי נתתי משמעות ליום כיפור. צמתי פעם, אבל התעלפתי בסוף וזו היתה חוויה ממש רעה. והפעם גם צמתי ולא היה קשה כל כך. ממש הפתעתי את עצמי. (באמת הרגשתי שהנשמה מתעלה על הגוף ועל הקשיים הגשמיים, כמו שצריך להיות ביום כיפור) וגם היתי בבית כנסת, היתה בערב כיפור, והיום מאחה"צ עד סיום הנעילה (למעשה עד אחרי ההבדלה.. כל הנשים הלכו כבר ואני דווקא נשארתי). והיה ממש חזק. התפילה של אחה"צ במיוחד. וזהו, באמת הרגשתי שהיום הזה היה חשוב וטוב. ו(בלי נדר חח)מעכשיו נראה לי שאני אצום כל שנה ואלך לבית כנסת וזה... אה וגם בערב פגשתי הרבה אנשים מבית אריה היה נורא נחמד... תמיד זה ככה, פוגשים את כל האנשים שלא ראית שנים. וזהו, שתהיה לנו שנה טובה של שלום ושלווה... אמן.

NoFaRi1

New member
הצום הכי קל שהיה לי

וגם יצאנו, ועשינו נרגילה,ואכלו לידי פלאפל P:, וחזרתי ויצאנו שוב ככה שלא ממש הרגשתי את זה צום נחמד

למעלה