היה צום לא קל
בדרך כלל דווקא עובר לי מהר וטוב, וגם הפעם עבר מהר אבל הייתי גמורה. בטח בגלל שכל החילוף חומרים שלי בגוף הפוך לגמרי, אז כנראה זה לא עשה לי טוב כלכך. מההתחלה אמרתי לעצמי שאם אני מרגישה לא טוב אז לשתות, אבל בסוף ישנתי את הרוב ושכבר הרגשתי ממש רע זה היה כבר שעה לפני הסוף, אז אמרתי יאללה נו שיהיה. קצת אחרי הארוחה מפסקת נרדמתי. מכירים את זה שקוראים משהו, מניחים את הראש ומתעוררים כמה שעות אחרי זה? אז פתאום אני קמה באיזה 9 ושיט, איך זה קרה? טוב נו. התקלחתי, שמתי חצאית (רציתי איזה חולצה יפה מכופתרת שיש לי אבל היא היתה קטנה עלי אז ויתרתי) ויצאתי, עם ההורים, כי זה לא שהיה לי איך לתקשר. קצת פאדיחות אבל מילא, למי אכפת. בכיכר ראיית בפוקס כמה אנשים שאני מכירה (מאז שסיימתי תיכון אני ממש לא מזהה אנשים, דווקא כאלה שהיו איתי בקשר וכאלה.. אבל לא נורא). אחרי זה רותם וחבר שלה באו, אחרי זה כבר הסתדרתי. קצת עם מור, קצת עם מאיה, קצת עם שמרית, עומר וגרוסמן, בסדר הסתובבתי קצת היה בסדר. יחסית משעמם. אמרתי לעצמי שאני אגרור עד הבוקר כי גם ככה ישנתי איזה 4 שעות, אבל באמת שלא היה מה לעשות, מלא סגרו, את הרוב לא הכרתי.. נרדמתי אצל מאיה ב2וחצי, היא העירה אותי שעה אחרי וגירשה אותי הביתה, ונרדמתי עד..1וחצי בצהריים ככה. זה מלא לישון. רוב הזמן לא יצאתי מהמיטה: קראתי קצת (קרוב להפליא ורועש להחריד. הוא יפה, מתוחכם כזה, אבל קצת מעייף), כתבתי קצת ביומן (החדש
קצת מוזר לי לעזוב את הקודם, כי הוא הראשון שבאמת הייית עקבית איתו), קראתי את היומן הישן שלי (חשבון נפש או לא?! סתם, היה גם מעייף לחזור לעבר.. גם היה לי כאב ראש שלא ייאמן. וואו כמה שאני מושפעת ממה שאני קוראת). בגדול בדרך כלל אני מוציאה לעצמי את כל מה שעבר עלי בשנה האחרונה: פתקים, יומנים, פוסטים, הודעות רציניות בפורומים, עוברת עליהם וכותבת הערות לעצמי- איך אני רוצה להיות אחרת. מה אני מאחלת לעצמי בשנה הבאה. הפעם לא הספקתי לפני וגם לא היה לי כוח, באמת שהייתי גמורה. נשארה איזה שעה, יצאתי מהחדר (לראשונה! וואו גם להיות סגור באותו מקום 4 שעות זה לא בריא). עשיתי קצת תשבצים, לימדתי את אמא שלי, אחותי וחברה שלה איזה משחק תנועתי, הצום נגמר, אכלנו את הפררו רושה המסורתי, קצת (יותר מידי) שוקולד וביסקוויטים ותה, אחרי זה משהו יותר רציני וזהו. הגוף שלי גמור ומתפוצץ לי הראש וכולי מותשת. זה בטח גם בגלל הבלוטה (סעמק, שייתנו לי כבר כדורים, הצבא המזויין הזה!) וקצת אין לי כוח אפילו לנייד את עצמי בתוך הבית. לסדר תיק למחר. רק רוצה לשכב. אני גם בטח לא ארדם בלילה אבל לא משנה.. שבוע טוב לכולן