גמר חתימה טובה! מאש''ע?

Anastacia - Heavy On My Heart

אני כ"כ מזדהה עם המילים בתק' זאת של החיים שלי.
&nbsp
שיר נהדר שיצא לי להכיר לעומק רק לאחרונה.
&nbsp
והשנה לא צמתי לראשונה מאז גיל 11. בדר"כ אני כל שנה וגם כי באתי ממשפחה מסורתית אבל תמיד צמתי מתוך הרגל והשנה החלטתי לא לצום לראשונה כי פשוט בא לי. הרגיש לי לא רלוונטי והיה בסדר.
האמת שכן היה קצת חסר לי החוייה של להתנתק מהכל.
&nbsp

Invisible Boy

New member
בדיוק כמוך

צמתי מאותו גיל גם מתוך הרגל ומהפחד שאלוהים יהרוג אותי אם לא

אבל אז התבגרתי, דברים השתנו, והבנתי שאני אמות בלי קשר לאם אצום או לא... לפני שנתיים הפסקתי לצום והיה אחלה.
&nbsp
אבל עדיין לא "יצאתי מהארון" בקטע הזה מול אמא חח אז כל הצום היה לי רק במבה, ביסלי, וכמה כוסות מים
(והכל מתחת לשמיכה
)
&nbsp
(אנסטסיה
)

תכלס זה מה שהיה לי

פלוס עוגת שוקולד קנויה. הרי אני לא אתחיל לבשל שהיא צמה זה לא לעניין

בסה"כ באמת עבר לי אחלה אבל התרגלתי לחוייה של להתנתק מהכל ביום אחד והשנה לא עשיתי את זה וזה היה מעט חסר לי. (כפי שכתבתי אבל אני תמיד אוהב לחזור על דברים
)
&nbsp
אנסטסיה
התאהבתי בה מחדש השנה. ולא לא בגלל האלבום האחרון שלא שמעתי וגם לא מעניין אותי,אלא כי הכרתי לעומק את כל הסינגלים הלא חרושים שלה והתאהבתי במיוחד בHeavy On My Heart ו Not That Kind.
מת על הקול שלה.
&nbsp

Drunk in Love

New member
Prince - ART OFFICIAL AGE

CLOUDS
BREAKFAST CAN WAIT
FUNKNROLL
U KNOW
ART OFFICIAL CAGE
פייבוריטים.

Drunk in Love

New member
Tinashe - Aquarius

ביקורת קטנטה לפניכם:

1. המעברונים: דווקא לא רעים. מבחינתי מעברונים באלבומים הם לא רלוונטים בדרך כלל ולרוב די טרחניים, אבל לא אכפת לי הפעם כי מוזיקלית הם סבבה. Indigo Child הוא כמו ה- ''Birthday Cake'' של האלבום, מעברון קצר באורך דקה וחצי, והוא מבחינתי אחד השירים הבולטים והמעניינים ביותר מתוכו מוזיקלית. Deep in the Night גם אחלה. What Is There to Lose? הכי טרחני ומיותר.
2. פתיחה חביבה: Aquarius השיר הוא R&B Jam מיד-טמפואי די מעניין מבחינת ההפקה והתוספות המוזיקליות שהיא הכניסה לו, הזכיר לי אישית את ג'אנט. השיר השני Bet מבחינת ההפקה שלו קורץ לי במיוחד, אבל מלודית הוא לא מספיק חזק ואני חושב שהביצוע שלה בשיר הזה קצת חסר בשר וטעם, ובגלל זה הוא נבלע אצלי. תכלס זאת אחלה רצועה, שהייתה יכולה לשבת יופי על ריהאנה (כמו הרבה שירים פה). השלישי הוא Cold Sweat, אחד האהובים המיידיים עלי באלבום! ממש אחלה של שיר.
3. הסינגלים: 2 On נשמע כמו הסינגל הראשון מהאלבום הבא של סייארה, יש לו הפקת R&B-מתקדם חביבה והוא זורם ולהיטי (להיטי במונחים של השוק האמריקאי). לא אכפת לי מהזילות של הליריקה ובכלל, אני חושב שפחות צריך להגדיל ולהכביד ראש כשזה מגיע לזמרות כאלו, ברגע שמגיע שיר מורכב יותר מרגישים את זה לרוב, השיר הזה הוא נטו-פאן, ואני לא מתנגד לזילות כשהיא מספקת לי פאן. Pretend בעיני שיר מצוין, קצת מסורס על ידי ההפקה. יש פה נסיון לעשות משהו מאוד אסטתי ומינימליסטי ואני מרגיש שעם הפקה יפה וממותנת פחות הייתי יכול לאהוב את זה יותר.
4. שאר השירים: How Many Times מאוד ג'נט ג'קסון, כמו קלאסיקה אבודה שלה מהניינטיז, והוא חביב לגמרי. זה שת''פ עם פיוצ'ר. All Hands On Deck הוא השיר הכי קליט ומדבק באלבום, לא מחדש משהו ואולי הכי פופי שלה ששמעתי, אבל הוא חביב לגמרי ויעבוד טוב בשבילה כסינגל בהמשך. Far Side of the Moon מהמם, Feels like Vegas ממש מוצלח, Thug Cry בהפקת Mike WiLL Made It הוא שיר R&B זורם וקליל, Bated Breath קצת כבד ומשעמם לבינתיים אבל יש לו פוטנציאל לגדול עלי ו- Wildfire מעט מונוטוני אבל טוב.

בסך הכל אלבום בכורה טוב, הפקות שמיישרות קו עם ה- R&B ההיפסטרי והמתקדם ששולט ב- 2014. אני מאמין ש- #R8 גם ילך לכיוון הזה. הקטע הוא שעדיין לא הגיעה מישהי שעשתה את זה בצורה מופתית ומפתיעה באמת.
RIRI MAYBE?

candyheart

New member
Britney Spears - ...Baby One More Time

תמיד כיף להאזין לפיסת הנוסטלגיה הזאת.
&nbsp
מעניין אותי אם Soda Pop הגרוע בעיקרון כוון להיות סינגל...כי הוא פשוט תקוע באמצע כל אלה שכן יצאו.
&nbsp

Headspace

New member
הוא היה בפסקול של פוקימון

אז הוא היה קיבל קצת חשיפה, אולי חשבו להשתמש בו במידה והוא יצבור תאוצה..

candyheart

New member
כן, היה לי את האלבום הזה

אני ואחי קיבלנו אותו מתנה בפרימיירה לסרט הראשון בבית הקולנוע המקומי (ארה"ב).

לכריסטינה ואנסינק נתנו שירים אקסלוסיביים שם אז לא ברור לי למה שמו סתם שיר של בריטני ועוד אחד הגרועים בקריירה שלה לדעתי (למרות שעם הזמן הצטברו עוד כמה).

למעלה