גמר חתימה טובה וסליחות....

גמר חתימה טובה וסליחות....

גמר חתימה טובה לכולם וצום קל לצמים.... וזמן סליחות
הגיע הזמן שכל התקשורת,העיתונות ואתרי האינטרנט ( כן...תפוז הייתם חייבים לשים תמונה של דפש בשער בהודעה שכתובה נגד אומנים זרים שבאים לארץ, למרות שדפש לא הוזכרו
) יבקשו סליחה שהשוו כל דבר רענן שכשל בארץ מאז נוח והמבול להופעה של דפש. דפש היקרים, תבקשו סליחה מקהל המעריצים הנאמן שנאלץ לצפות בזוועת הקליפים האחרונים שלכם ולהתאפק מלגשת לאסלה... בעלי היקר, סליחה שבעשרה למאי השנה למשך שעתיים וקצת התעלמתי ממך לחלוטין ולא עניתי לאף SMS והתרכזתי רק בדייב, למרות שבקושי ראיתי אותו ממקום מושבי... סליחה מכרטיס האשראי שלי שגוהץ בלי הרף לטובת דפש השנה במיוחד.... וסליחה מכל מי שפגעתי , ביודעין או לא.... שנה טובה
 

piegirl1

New member
שכחת להתנצל על ההעדרות מהמסיבות../images/Emo3.gif

האמת היא שגם אני לא הלכתי.. לא נורא, נלך למסיבה הבאה. את צודקת לגבי הדברים שרשמת, הלהקה באמת צריכה להתנצל על הקליפ, שהפכתי והפכתי בו , ולא מצאתי בו ולו בדל של יצירתיות או חדשנות. הם גם צריכים להתנצל בפני המעריצים היוונים על העובדה שטרם נקבע מועד חלופי להופעה. ואנחנו צריכים להתנצל בפני אנדי שלא זוכה כאן להערכה מספקת. (ודורין, את צריכה להתנצל בפני שני האחרים..). חתימה טובה לכל משתתפי הפורום וסליחהגם ממני, אם העלבתי משהו (חוץ מהבמאי של הקליפ, כל מה שאמרתי עליך- נכון..)
 

Doriiin

New member
מחזקת את דברייך..אני ממליצה לבמאי לצום גם.

לגביי המסיבות, חייבת להיות כבר מסיבה בצפון !! גם אם המסיבה תיהיה בחיפה יהיה לי קשה להגיע אבל זה לפחות לא רחוק כמו תל אביב. ודרך אגב אם מישהי מתכננת לנסוע לאחת המסיבות והיא מהצפון(מישהו אמר מעלות?) שתיידע פה ואולי עוד נסע יחד.. סליחה מכל מי שפגעתי.. במיוחד מהשניים האחרים שזוכים לתשומת לב מועטה ממני.. ישתנה בקרוב (לפחות בכל הנוגע למרטין)
 

Another Girl

New member
דווקא אזכור דפש בתמונה היה חינני בעיני ../images/Emo9.gif

והסליחות שלי - מהביטלס, שקצת זנחתי אותם בחודשים האחרונים לטובת מוזיקה שבעבר לגלגתי עליה. בהמשך לזה - מאנשים שהורגלו לזה שאני אוהבת את הביטלס ותפסו ממני בשל כך - והתאכזבו בגלל הנ"ל.
ועוד סליחה - מוקדש למנהלת הפורום וגברת סנופה - מהשיר Here Is The House, שקטלתי אותו בגלל הפתיחה שלו ולא נתתי לו צ'אנס הולם ורק כשנתתי גיליתי שהוא דווקא לא רע (נו, נרגעתן?
)
 
למעלה